2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

bi kere kıydım iste. bunda da kıysam mı diye düşünüyorum. eşimle tartışıyoruz. perinatologa 750 tl verdik 17. haftada kendimi iyi hissedecek bir cümle söylemedi.

bi kere kıydım iste. bunda da kıysam mı diye düşünüyorum. eşimle tartışıyoruz. perinatologa 750 tl verdik 17. haftada kendimi iyi hissedecek bir cümle söylemedi.
imkanın varsa perinatologa git derim genede siz bilirsiniz 400 tl verip renkli görememek saçma geldi banada rabbim korusun bebişlerimizi

Aynen eğer imkanınız varsa çokta tartışılmamalı bu konuda bence. Mühim olan bebeğin sağlığı.

Aaaa sen aydan biri ye mi gidiyorsun? Benim cok yakin arkadasim da ona gidiyor. Bence yine aydan hanima git. Cihazin kalitesi olcum dogrulugu icin cok onemli.

Kizlar seker yuklemesi icin de dr aclik kan sekerime bakacak olaganustu bir durum olursa o zaman yukleme isterim dedi. Benim de icim rahatladi.

amin canım sağol
Acaba 2. Gidişinizde ücret almıycak olabilirmi dr ,bazı arkadaşlar yazmıştı ağustos annelerinde sanırım 2. Kez çağırdığında dr ücret almadı diye bence sormanız daha garanti olur ,birde gatada kan testi yapılmaya başlanmıştı harmony idi galiba adıda o testi yaptırıp daha yüksek bir sonuç alma ihtimaliniz varsa onu yaptırın rahatlayın ,tahminimce ücreti çok yüksek olmaz gatada yapıldığına göre

canım ücreti 2000 tl ama ben test yaptırmak istemiyorum. sonuç ne olursa olsun şuan öğrenmeye hazır değilim sanırım. bekleyip görmek istiyorum sadece. test sonucunu öğrenmekten de korkuyorum açıkçası bu dr özel olduğu için yine ücret alır. öyle olsa bize randevu verirdi.

Aaaa sen aydan biri ye mi gidiyorsun? Benim cok yakin arkadasim da ona gidiyor. Bence yine aydan hanima git. Cihazin kalitesi olcum dogrulugu icin cok onemli.
evet canım ona gidiyorum. ama bu sefer kararsızım biraz:) HER AY 750 BÜTÇEMİ ZORLUYOR ARTIK:)

Sende haklısın arkadaşım ,inşallah hayırlı sonuçlar alırsın ,Allah sabır versin

Hangi özel hastane 200 tl'ye 4 boyutlu çekiyor ki? Ben en ucuz 440 tl'ye perinatolog buldum özel bir hastanede İstanbul'da, ki o da 4 boyutlu değil normal ayrıntılı, renkli büyük ihtimalle, olmasa da fark etmez gerçi, maksat bilmek iyi mi değil mi. Anadolu yakasında 270 tl'ye varmış bir yer ama uzak bize, o yüzden pas geçtik.

Kizlar bebislere alisveris yaptiniz mi benim birtek bebek arabasi ve anakucagi kaldi eksik olarak ama bunlar konusunda cok kararsizim surekli acaba iyi birsey mi alsam yokda daha uygun birsey mi alsam aklim karisiyo neler aldim bebege soyleyeyim size fikir olsun eksik varsada soyleyin
1)hastane cikisi 2 tane biri bambu
2)zibin tulum altust takim corap pijama yelek atlet citcitli mevlut seti
3)battaniye ince ve kalin iki adet aldim
4)alt acma 5)sampuan ve nemlendiricisini bioderma abcderm sectim 6)pisik kremi sebamed aldim ayrica suda krem ve bephantol aldim eczaneden 7)bebe yagi 8)biberon ve emzik avent 9)tarak seti chicco 10)tirnak makasi seti chicco 11)havlu chakradan 12)bez prima premiyum 13)uni baby islak mendil yeni dogan ama ilk aylarda temizleme pamugu ve su kullanacagim 13)banyo kuveti giderli olan sampuan koyma yeri filanda var ama markayi hatirlayamadim sadece su az yer kaplayan katlamali olanlar katlamadan dolayi deforme oluyomus cok sikayet var dediler 14)banyo filesi 15)camasir yikama filesi 16)uni baby detarjan ve yumsatici
17)agizz bezi ve muslin bez 18)emzirme yastigi oval olanlardan 19)anakucagi ve bebek arabasi bunlar alinmadi puset almak istemiyorum kullanacagimi dusunmuyorum eksik var mi yazin lutfen

CANIM ANKARADA VAR.. AMA PERİNATOLOG DEĞİLDİR RADYOLOJİ UZMANIDIR MUHTEMELEN.

CANIM ÖZEL MUAYENE HANESİNDE EVET. BİZ MUAYENEHANEYE GİTTİK. KORUYU BİLMİYORUM DOĞUMU NERDE YAPACAĞIMI HİÇ BİLMİYORUM. BENİM DURUMUM BİRAZ KARIŞIK.
doğumu koruda yapacaksan benim arkadaş aralıkta 4500 tl ödedi sezeryan doğuma şimdi kaç tl bilmiyorum 2015 aralık ayı

doğumu koruda yapacaksan benim arkadaş aralıkta 4500 tl ödedi sezeryan doğuma şimdi kaç tl bilmiyorum 2015 aralık ayı
valla 4500 iyiymiş ben 8000 civarı duymuştum. ama şimdi doğumu düşünmüyorum. o zman kadar çok düşündüğüm çok şey var:)

hayırlısı olsun bende akayda doğuruvam sanırım yada hrs doktorumuz daha fiyatını söylemedi hastanede çalışmayınca daha pahalı oluıyor kendi ekipleri varya hayırlısı yaapcak bişi yok hepimiz sağlıcakla kurtuluruz inşallajh canım

La Lune canım sen ankarada mısın? bir de şu yogaya nasıl fırsat buluyon ya? acaba biz mi çok tembeliz?
Yok canim ben salihlideyim. Aksam yatmadan yapiyorum ben 1 saat dinlendiriyor vucudu. Bel agrilarim bitti sayesinde. Ve daha dinc hissediyorum.

Canim benim yakin arkadasim sincanda. 300 veriyor aydan hanima. O da muayenehanesine gidiyor. Ve su anda yani gecen cmtesi gitti. 750 cok geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…