bi kere kıydım iste. bunda da kıysam mı diye düşünüyorum. eşimle tartışıyoruz. perinatologa 750 tl verdik 17. haftada kendimi iyi hissedecek bir cümle söylemedi.O testleri yapıpta down sendromu riski var demedikleri kişi var mı acaba? Aynı şeyi bana 2li teste söyleyip dünyamı başıma yıkmışlardı. Çok şükür daha sonra harmony test yaptırdım. Riski 10000/1 çıktı.
Ben bu hafta sonu ayrıntılı ultrasona girdim. Ücreti 200liraydı. Yapan kişi doğum dr.du.
Bence o kadar para verdikten sonra 2 boyutlu makinede bakılması saçma geldi. Ben senin yerinde olsam paraya kıyıp perinatolağa giderdim sanırım canım.
imkanın varsa perinatologa git derim genede siz bilirsiniz 400 tl verip renkli görememek saçma geldi banada rabbim korusun bebişlerimizibi kere kıydım iste. bunda da kıysam mı diye düşünüyorum. eşimle tartışıyoruz. perinatologa 750 tl verdik 17. haftada kendimi iyi hissedecek bir cümle söylemedi.
amin canım sağolimkanın varsa perinatologa git derim genede siz bilirsiniz 400 tl verip renkli görememek saçma geldi banada rabbim korusun bebişlerimizi
Aaaa sen aydan biri ye mi gidiyorsun? Benim cok yakin arkadasim da ona gidiyor. Bence yine aydan hanima git. Cihazin kalitesi olcum dogrulugu icin cok onemli.kızlar size bir soru sorayım. ben bu hafta ayrıntılı usg ye gideceğim. biliyorsunuzdur belki bebğimde down sendromu riski çıkmıştı üçlü testimde ve ilk kez 17. haftamda ayrıntılı usg ye girdim perinatolog aydan biriye gitmiştim.muayenesi 750 tl idi. bana 22. haftada tekrar gel dedi. çünkü bebeğin kalbinde ekojenik odak vardı. sonra gatada geçen hafta ayrıntılı kalp muayenesi yapıldı bebeğe ekojenik odak hala duruyor. başka sorun yok dedi kalpte. şimdi ben 2. ayrıntılı için aydan biriye gidip 750 tl daha mı vereyim yoksa eyüp ekici var o da iyiymiş. onun muayenesi 400 tl ama makinesi 2 boyutlu renkli bile değil o kadar para verip bebeğimi renkli görmek isterdim. ya da özel bir hastaneye gidip 200 tl ye 4 boyutlu bir usg ye mi gireyim.işin içinden çıkamıyorum çok kararsızım siz olsanız ne yapardınız? fikirlerinizi bekliyorum acil.
Acaba 2. Gidişinizde ücret almıycak olabilirmi dr ,bazı arkadaşlar yazmıştı ağustos annelerinde sanırım 2. Kez çağırdığında dr ücret almadı diye bence sormanız daha garanti olur ,birde gatada kan testi yapılmaya başlanmıştı harmony idi galiba adıda o testi yaptırıp daha yüksek bir sonuç alma ihtimaliniz varsa onu yaptırın rahatlayın ,tahminimce ücreti çok yüksek olmaz gatada yapıldığına göreamin canım sağol
canım ücreti 2000 tl ama ben test yaptırmak istemiyorum. sonuç ne olursa olsun şuan öğrenmeye hazır değilim sanırım. bekleyip görmek istiyorum sadece. test sonucunu öğrenmekten de korkuyorum açıkçasıAcaba 2. Gidişinizde ücret almıycak olabilirmi dr ,bazı arkadaşlar yazmıştı ağustos annelerinde sanırım 2. Kez çağırdığında dr ücret almadı diye bence sormanız daha garanti olur ,birde gatada kan testi yapılmaya başlanmıştı harmony idi galiba adıda o testi yaptırıp daha yüksek bir sonuç alma ihtimaliniz varsa onu yaptırın rahatlayın ,tahminimce ücreti çok yüksek olmaz gatada yapıldığına göre
evet canım ona gidiyorum. ama bu sefer kararsızım biraz:) HER AY 750 BÜTÇEMİ ZORLUYOR ARTIK:)Aaaa sen aydan biri ye mi gidiyorsun? Benim cok yakin arkadasim da ona gidiyor. Bence yine aydan hanima git. Cihazin kalitesi olcum dogrulugu icin cok onemli.
Sende haklısın arkadaşım ,inşallah hayırlı sonuçlar alırsın ,Allah sabır versincanım ücreti 2000 tl ama ben test yaptırmak istemiyorum. sonuç ne olursa olsun şuan öğrenmeye hazır değilim sanırım. bekleyip görmek istiyorum sadece. test sonucunu öğrenmekten de korkuyorum açıkçasıbu dr özel olduğu için yine ücret alır. öyle olsa bize randevu verirdi.
kızlar size bir soru sorayım. ben bu hafta ayrıntılı usg ye gideceğim. biliyorsunuzdur belki bebğimde down sendromu riski çıkmıştı üçlü testimde ve ilk kez 17. haftamda ayrıntılı usg ye girdim perinatolog aydan biriye gitmiştim.muayenesi 750 tl idi. bana 22. haftada tekrar gel dedi. çünkü bebeğin kalbinde ekojenik odak vardı. sonra gatada geçen hafta ayrıntılı kalp muayenesi yapıldı bebeğe ekojenik odak hala duruyor. başka sorun yok dedi kalpte. şimdi ben 2. ayrıntılı için aydan biriye gidip 750 tl daha mı vereyim yoksa eyüp ekici var o da iyiymiş. onun muayenesi 400 tl ama makinesi 2 boyutlu renkli bile değil o kadar para verip bebeğimi renkli görmek isterdim. ya da özel bir hastaneye gidip 200 tl ye 4 boyutlu bir usg ye mi gireyim.işin içinden çıkamıyorum çok kararsızım siz olsanız ne yapardınız? fikirlerinizi bekliyorum acil.
CANIM ANKARADA VAR.. AMA PERİNATOLOG DEĞİLDİR RADYOLOJİ UZMANIDIR MUHTEMELEN.Hangi özel hastane 200 tl'ye 4 boyutlu çekiyor ki? Ben en ucuz 440 tl'ye perinatolog buldum özel bir hastanede İstanbul'da, ki o da 4 boyutlu değil normal ayrıntılı, renkli büyük ihtimalle, olmasa da fark etmez gerçi, maksat bilmek iyi mi değil mi. Anadolu yakasında 270 tl'ye varmış bir yer ama uzak bize, o yüzden pas geçtik.
750 muayene ucreti mi canim?evet canım ona gidiyorum. ama bu sefer kararsızım biraz:) HER AY 750 BÜTÇEMİ ZORLUYOR ARTIK:)
CANIM ÖZEL MUAYENE HANESİNDE EVET. BİZ MUAYENEHANEYE GİTTİK. KORUYU BİLMİYORUM DOĞUMU NERDE YAPACAĞIMI HİÇ BİLMİYORUM. BENİM DURUMUM BİRAZ KARIŞIK.750 muayene ucreti mi canim?
Dogum u koruda mi yapacaksın?
doğumu koruda yapacaksan benim arkadaş aralıkta 4500 tl ödedi sezeryan doğuma şimdi kaç tl bilmiyorum 2015 aralık ayıCANIM ÖZEL MUAYENE HANESİNDE EVET. BİZ MUAYENEHANEYE GİTTİK. KORUYU BİLMİYORUM DOĞUMU NERDE YAPACAĞIMI HİÇ BİLMİYORUM. BENİM DURUMUM BİRAZ KARIŞIK.
valla 4500 iyiymiş ben 8000 civarı duymuştum. ama şimdi doğumu düşünmüyorum. o zman kadar çok düşündüğüm çok şey var:)doğumu koruda yapacaksan benim arkadaş aralıkta 4500 tl ödedi sezeryan doğuma şimdi kaç tl bilmiyorum 2015 aralık ayı
Yok canim ben salihlideyim. Aksam yatmadan yapiyorum ben 1 saat dinlendiriyor vucudu. Bel agrilarim bitti sayesinde. Ve daha dinc hissediyorum.La Lune canım sen ankarada mısın? bir de şu yogaya nasıl fırsat buluyon ya? acaba biz mi çok tembeliz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?