- 28 Aralık 2015
- 165
- 113
- 103
- 43
Canım çatlama için çok erken zaten olursa son ay olurKızlar mesajları kaçırdım da pul pul olan deri için içerden ve dışardan çok desteklemek gerekiyor cildi. Ben çok su içiyorum böbreklerimde de sıkıntı olduğu için günde 3 lt. Her duştan çıktığımda acele dışarı çıkmıcaksam hindistan cevizi yağı eğer çıkıcaksam bebeyağı sürüyorum. Koltuk altıma bile çünkü ilk hamileliğimiz neremizin çatlıcağını bilemeyiz nemsiz kalan yerler kaşınmaya sonra da çatlamaya başlıcak malesef. Her gece yatmadan önce de kendi yaptığım vazelinle kakao yağı karıştırıp sürüyorum. Hiç biyerimde çatlama kaşıntı döküntü yok ki çok kilo almamama rağmen acayip genişledim.
Bende öyle düşünyrmCanım çatlama için çok erken zaten olursa son ay olur
Ayy bende o doktora gitmek istiyorum yaa. Ne guzel gereksiz yere seni uzmemis. Bakalim bugun neler olacak. Bizim de detayli ultrasonumuz var 9da.Selamlar kızlar ben de şimdi geldim doktordan ayrıntılı ultrasonumuz vardı bugün çok şükür herşey yolunda görünüyo bebişimiz yarım kilo olmuş maşallah doktorum şeker testini yapmaya gerek görmediğini söyledi ki bende düşünmüyordum zaten. Sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri nasip etsin hepimize Allah'ım inşallahhh
Hadi bakalım hayırlısı Can'ım mutlaka haber ver dönünceAyy bende o doktora gitmek istiyorum yaa. Ne guzel gereksiz yere seni uzmemis. Bakalim bugun neler olacak. Bizim de detayli ultrasonumuz var 9da.
Bu hafta sonu detaylı ultrasona gittim . Allahıma binlere şükürler olsun minik prensesim gayet sağlıklıymış.
Detaylı ultrason için gittiğim Dr. fena çıktı. 5 bucuk ayda 5 kilomu alınır diye çıkıştı. Diyet yapacaksın hamur yok tatlı yasak dedi.Hepi topu 55 kiloyum tanımayanlar hamile olduğumu anlamıyorlar bile.
Hayırlı, güzel haberlerini bekliyoruz.Ayy bende o doktora gitmek istiyorum yaa. Ne guzel gereksiz yere seni uzmemis. Bakalim bugun neler olacak. Bizim de detayli ultrasonumuz var 9da.
Hayirli haberleri aldik canım cok sukur. Bebegim iyiymis hatta keyfi yerinde bacak bacak ustune atmisti. Babasina benziyor kizim.Hayırlı, güzel haberlerini bekliyoruz.
o doktoru ben olsam öldürüdüm ya.. millet hamileliği boyunca 30 kilo alıyor... adamın kilo takıntısı var galiba.Bu hafta sonu detaylı ultrasona gittim . Allahıma binlere şükürler olsun minik prensesim gayet sağlıklıymış.
Detaylı ultrason için gittiğim Dr. fena çıktı. 5 bucuk ayda 5 kilomu alınır diye çıkıştı. Diyet yapacaksın hamur yok tatlı yasak dedi.Hepi topu 55 kiloyum tanımayanlar hamile olduğumu anlamıyorlar bile.
bak işte ben ondan emin değilim anam da bacımda kilolarını veremedi.. o yüzden korkuyorum...Bende toplamda 10-15kg civarı alsam gayet iyi diye düşünüyordum. Birçok arkadaşım doğum yaptıktan sonraki kilosu ilk baştaki kilosundan bile azdı.
Evet dr. kiloya fena takıntısı varmış. Bide ukala görsen. 5ayda 5kilomu alınırmışmış peh!!!!o doktoru ben olsam öldürüdüm ya.. millet hamileliği boyunca 30 kilo alıyor... adamın kilo takıntısı var galiba.
Biz aldığımız gibi veririz inşallah.bak işte ben ondan emin değilim anam da bacımda kilolarını veremedi.. o yüzden korkuyorum...
O testleri yapıpta down sendromu riski var demedikleri kişi var mı acaba? Aynı şeyi bana 2li teste söyleyip dünyamı başıma yıkmışlardı. Çok şükür daha sonra harmony test yaptırdım. Riski 10000/1 çıktı.kızlar size bir soru sorayım. ben bu hafta ayrıntılı usg ye gideceğim. biliyorsunuzdur belki bebğimde down sendromu riski çıkmıştı üçlü testimde ve ilk kez 17. haftamda ayrıntılı usg ye girdim perinatolog aydan biriye gitmiştim.muayenesi 750 tl idi. bana 22. haftada tekrar gel dedi. çünkü bebeğin kalbinde ekojenik odak vardı. sonra gatada geçen hafta ayrıntılı kalp muayenesi yapıldı bebeğe ekojenik odak hala duruyor. başka sorun yok dedi kalpte. şimdi ben 2. ayrıntılı için aydan biriye gidip 750 tl daha mı vereyim yoksa eyüp ekici var o da iyiymiş. onun muayenesi 400 tl ama makinesi 2 boyutlu renkli bile değil o kadar para verip bebeğimi renkli görmek isterdim. ya da özel bir hastaneye gidip 200 tl ye 4 boyutlu bir usg ye mi gireyim.işin içinden çıkamıyorum çok kararsızım siz olsanız ne yapardınız? fikirlerinizi bekliyorum acil.
özün aydın sevindim senin adına:)Hayirli haberleri aldik canım cok sukur. Bebegim iyiymis hatta keyfi yerinde bacak bacak ustune atmisti. Babasina benziyor kizim.
Seker yuklemesini daha konusmadik. Doktor doguma gitti.
beni görse direk kovar senin doktor sıkma canını ben 14 kilodayım 5,5 ayda:)Evet dr. kiloya fena takıntısı varmış. Bide ukala görsen. 5ayda 5kilomu alınırmışmış peh!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?