2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Canım çatlama için çok erken zaten olursa son ay olur

Ayy bende o doktora gitmek istiyorum yaa. Ne guzel gereksiz yere seni uzmemis. Bakalim bugun neler olacak. Bizim de detayli ultrasonumuz var 9da.

Sabah aklıma geldin canım,bugün gidecekti diyr.Haberdar et bizi de olur mu.Perşembe günü bizim de tekrar kontrolümüz var çok heyecanlı ve biraz da tedirginim.İyidir inşallah yavru kuşlarımız.

Günaydınn :)
La Lune güzel haberler bekliyoruz senden. O minnak burunlu hali çok güzel
Bakalım senin doktor ne diyecek seker testine.

Bu hafta sonu detaylı ultrasona gittim . Allahıma binlere şükürler olsun minik prensesim gayet sağlıklıymış.
Detaylı ultrason için gittiğim Dr. fena çıktı. 5 bucuk ayda 5 kilomu alınır diye çıkıştı. Diyet yapacaksın hamur yok tatlı yasak dedi. Hepi topu 55 kiloyum tanımayanlar hamile olduğumu anlamıyorlar bile.

Her doktor farklılık gösteriyor bu konuda. Elbette az kilo almak en iyisi ama boyle abartmaya ne gerek var. Bebek sağlıklıysa ne mutlu. Ben 6-7 kilo aldım ama 3 doktor gördü bisey demedi. 4. Ayında 11 kilo almış arkadaşım vardı ona çok şaşırdım ben 1 sene olmadı gitti kiloları. Toplamda 25 kilo almış. Bende en fazla 12-15 kilo ile tamamlamak isterim ama bünye meselesi.

Reactions: jio
Bende toplamda 10-15kg civarı alsam gayet iyi diye düşünüyordum. Birçok arkadaşım doğum yaptıktan sonraki kilosu ilk baştaki kilosundan bile azdı.

o doktoru ben olsam öldürüdüm ya.. millet hamileliği boyunca 30 kilo alıyor... adamın kilo takıntısı var galiba.

Bende toplamda 10-15kg civarı alsam gayet iyi diye düşünüyordum. Birçok arkadaşım doğum yaptıktan sonraki kilosu ilk baştaki kilosundan bile azdı.
bak işte ben ondan emin değilim anam da bacımda kilolarını veremedi.. o yüzden korkuyorum...

Reactions: jio
o doktoru ben olsam öldürüdüm ya.. millet hamileliği boyunca 30 kilo alıyor... adamın kilo takıntısı var galiba.
Evet dr. kiloya fena takıntısı varmış. Bide ukala görsen. 5ayda 5kilomu alınırmışmış peh!!!!

kızlar size bir soru sorayım. ben bu hafta ayrıntılı usg ye gideceğim. biliyorsunuzdur belki bebğimde down sendromu riski çıkmıştı üçlü testimde ve ilk kez 17. haftamda ayrıntılı usg ye girdim perinatolog aydan biriye gitmiştim.muayenesi 750 tl idi. bana 22. haftada tekrar gel dedi. çünkü bebeğin kalbinde ekojenik odak vardı. sonra gatada geçen hafta ayrıntılı kalp muayenesi yapıldı bebeğe ekojenik odak hala duruyor. başka sorun yok dedi kalpte. şimdi ben 2. ayrıntılı için aydan biriye gidip 750 tl daha mı vereyim yoksa eyüp ekici var o da iyiymiş. onun muayenesi 400 tl ama makinesi 2 boyutlu renkli bile değil o kadar para verip bebeğimi renkli görmek isterdim. ya da özel bir hastaneye gidip 200 tl ye 4 boyutlu bir usg ye mi gireyim.işin içinden çıkamıyorum çok kararsızım siz olsanız ne yapardınız? fikirlerinizi bekliyorum acil.

O testleri yapıpta down sendromu riski var demedikleri kişi var mı acaba? Aynı şeyi bana 2li teste söyleyip dünyamı başıma yıkmışlardı. Çok şükür daha sonra harmony test yaptırdım. Riski 10000/1 çıktı.
Ben bu hafta sonu ayrıntılı ultrasona girdim. Ücreti 200liraydı. Yapan kişi doğum dr.du.
Bence o kadar para verdikten sonra 2 boyutlu makinede bakılması saçma geldi. Ben senin yerinde olsam paraya kıyıp perinatolağa giderdim sanırım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…