2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

D daisyishere canım inşallah hayırlı ve güzel haberler alırsın,ferah tut içini.Doktor sadece yaş için mi endişe ediyor.36 da çok geç bir yaş değil ki.Kırklı yaşlarda bile sağlıkla doğum yapanlar var.Rabbim bilir ne olacağını.Doktoruna da sinir oldum,resmen açısını çıkartmaya çalışmış kendince.İnşallah iyi bir doktor bulursun canım.

Icin rahat olsun canim. Allah yardimcimiz olsun. Simdilik hic birimizin garantisi yok. Ben hic yaptirmadim testleri. Iyi dusunmeye calisiyorum. Insallag hersey cok guzel olacak.

Canım benim gönlünü ferah tut yaşdan dolayı böyle cıkıyor olabilir umarım Allahın izniyle sonuçların olumlu gelir ve Rabbim bian önce yüzünüzü güldürür ne olursa olsun senin bebeğin şuanda karnında seninlee dualarınızın kabul olması dileğiyle bizide merakta bırakma :)

Icin rahat olsun canim. Allah yardimcimiz olsun. Simdilik hic birimizin garantisi yok. Ben hic yaptirmadim testleri. Iyi dusunmeye calisiyorum. Insallag hersey cok guzel olacak.
Çok doğru diyorsun bu testler yüzde yüz kesin sonuc değil sonuçlarn hepsi olumlu bile cıksa doğduktan sonra görebiliyorsun herşeyi Rabbim hayırlısını versin inşallh hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz :)))

allah razı olsun canım çok sağolasın inşallah.
Ben hiç test bile yaptırmadım canım güzel hayaller kuruyorum hep sen de öyle yap için içini yese de en güzelini düşün sen rabbim hayal kırıklığı yaşatmasın hiçbirimize herşey güzel olucak inşallah sonuçların da güzel gelicek salı günü için rahatlamış miniğin senin mutlu ferah sesini duyuyo olucak

Korkma canım içini ferah tut. İkiliside üçlüsüde dörtlüsüde en nihayetinde olasılık hesaplıyor. Sakın kafana takma. Zaten içerinde geçerliliği en az olan 3lü test. Unutma bebeğin için en kötüsü stres. Bol bol dua etmeye bak.

Hiç kendini boşyere üzme canım. Bende 33 yaşındayım. Aynı süreçten bende geçtim. Test sonucunu beklediğim o 10 gün resmen yaşlandım. Ağlamaktan içim şişti. Bol Bol dua ettim. Rabbim nasip etti riskim düşük çıktı. Sen hiç merak etme. Pozitif olmaya çalış. Bak sonra benim gibi sende başkalarına moral vermeye çalışacaksın. Rabbim hepimizin bebeğini sağlıklı sıhatli eksiksiz kusursuz kucağımıza almayı nasip etsin. Güzel haberlerini bekliyorum.

Şimdi okudum canım yazdıklarını. Dr una ayrıca anlam veremedim arandıysa ne olmuş yani Gönlünü ferah tut sıkıntılı denilip de hiçbir problemin olmadığı bir çocuk çocuk duydum.

sagolasın canım inşallah heyecanla bekliyorum hayırlı haberi.

Şimdi okudum canım yazdıklarını. Dr una ayrıca anlam veremedim arandıysa ne olmuş yani Gönlünü ferah tut sıkıntılı denilip de hiçbir problemin olmadığı bir çocuk çocuk duydum.
kaç yıllık doktorum inanamadım ben de çok da üzüldüm... sadece para kazanacağı bişeyiz biz demek onun için ruhsuz duygusuz.. aman neyse düşündükçe sinirleniyorum.Inşallah hayırlı haber gelsin de tüm bunları unutayım..

sağol canım inşallah.

inşallah canım çok sağolasın güzel dileklerin için.

amin inşallah hayırlı haber alırız çook teşekkürler

inşallah canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…