Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım takvimini yanlış ayarlamışsın galiba o yüzden bizim kafalar karıştı ben de cinsiyet için erken dicektim ki anladım :) kesin cinsiyet için 20. Haftayı bekleyin diyenler var yaaa yürek dayanmaz aman üzülme kız olursa yeleğe kelebek çiçek kondurursun erkek olursa buluttu arabaydı :)
ben yaptırdım geçen hafta canım ikinci dozu da bir ay sonra olacak. bebeği de koruma altına alıyor yaptır bence. bir zararı yok yararı var neticede.Slm kızlar sağlık ocagindan tetanoz aşısı için aradilar doktorum çok gerek görmüyorum ama sen bilirsin dedi kararsizim ben de. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
Canım gözün aydın,Darısı başımıza inşallah.Ben de sabırsızlıkla ayrıntılı ultrasonu bekliyorum.Çok özlüyor insan di mi.kızlar bugün renkli ultrason günümüzdü.. kızımı yakından gördüm ağzı burnu gözü çenesi kalp kapakçıkları böbrekleri omurgası parmakları ayak parmakları... Allahım bu ne güzel bir duygu yaa hele kalp kapakçıklarının hareketlerini grünce insan mest oluyor içimizde bir can olduğunu bir kez daha anlıyor.. ultrasonda bebişimin yüzünü bu kadar yakından görünce bugün bir kez daha zamanın geçmesi ve kızımı kucağıma almam lazım dedim :)
Canım yazışmıştık seninle ve yine aynı şeyi düşünüyorum.Allah'ın izniyle kızın sağlıkla gelecek kollarına.Sen duanı eksik etme ve pozitif ol ki meleğin de güçlü olsun.Selam kızlar nasılsınız. Uzun zamandır yaxmıyordum buraya genellikle amniyosentez üçlü tarama forumlarında dolaşıyordum. Benim de kızım olacak inşallah. Umarım hepinizin bebeği sağlıkla doğar benim için dua ederseniz çok sevinirim. Üçlü tarama yüksek riskli çıktı
Tamm cnm gelirim. Bu arada ayrıntılıda kızımı gördüm aynı babası ya:)) benden eser yok... 22. Haftada tekrar gideceğiz bakalım bana benzeyen bir yeri olur mu..Canım yazışmıştık seninle ve yine aynı şeyi düşünüyorum.Allah'ın izniyle kızın sağlıkla gelecek kollarına.Sen duanı eksik etme ve pozitif ol ki meleğin de güçlü olsun.
Ayrıca bırakma burayı,gel sık sık.
F filizzz1516 bende annesinin kralı yazan hastane çıkışını kraliçeye mi çevirsem :))
Hoşgeldin :) diğer topikde de takip ediyorum canım seni bende bebeğinin sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Gönlünü ferah tut kızın seninle mutlu. İnşallah 22. Haftada sağlıklı göreceksin bebeğini.Selam kızlar nasılsınız. Uzun zamandır yaxmıyordum buraya genellikle amniyosentez üçlü tarama forumlarında dolaşıyordum. Benim de kızım olacak inşallah. Umarım hepinizin bebeği sağlıkla doğar benim için dua ederseniz çok sevinirim. Üçlü tarama yüksek riskli çıktı
Güzel anneleeer nasılsınıız? Tatlı bebişler de iyidir inşallah.
Biz çok şükür iyiyiz yalnız cok çabuk yorulmaya başladım,bel ve karın ağrılarım oluyor.Karnimin alt kısmı ağrıyo gün içinde yorulduğum için mi acaba ya da karnım büyüdüğü için mi oluyodur?
Bebeğime kıyafet bakınıyorum netten ve hiç karar veremiyorum
Yaaa Sanada mi önce erkek dedileer :)
Gözün aydın canım bizim de 1 nisan merakla bekliyorum kime benzediği anlaşılıyor mukızlar bugün renkli ultrason günümüzdü.. kızımı yakından gördüm ağzı burnu gözü çenesi kalp kapakçıkları böbrekleri omurgası parmakları ayak parmakları... Allahım bu ne güzel bir duygu yaa hele kalp kapakçıklarının hareketlerini grünce insan mest oluyor içimizde bir can olduğunu bir kez daha anlıyor.. ultrasonda bebişimin yüzünü bu kadar yakından görünce bugün bir kez daha zamanın geçmesi ve kızımı kucağıma almam lazım dedim :)
İçini ferah tut canım o testlerin guvenirlikleri çok yüksek değil inşallah sağlıkla alırsın yavrunu kucaginaSelam kızlar nasılsınız. Uzun zamandır yaxmıyordum buraya genellikle amniyosentez üçlü tarama forumlarında dolaşıyordum. Benim de kızım olacak inşallah. Umarım hepinizin bebeği sağlıkla doğar benim için dua ederseniz çok sevinirim. Üçlü tarama yüksek riskli çıktı
Hoşgeldin :) diğer topikde de takip ediyorum canım seni bende bebeğinin sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Gönlünü ferah tut kızın seninle mutlu. İnşallah 22. Haftada sağlıklı göreceksin bebeğini.
Canım karin ağrıları kasların gerilmesinden oluyormuş bebislerimiz büyüdüğü için bel ağrısını da sordum bugün onlar normal dedi fakat bende bacağıma vurduğu için fıtık olabileceğini söyledi.
Yok bizim babamız herkesin erkek karnına benziyor demesinden etkilenip galatasaraylı hastane çıkışı almıştı
Bi daha ki randevum ne zaman? Benim devletten aldigin randevum var salı günü :)) ona söylemeyeceğim ama ultrason görüntüsünde çok net belli kız olduğu:):))))) ama insan alistiriyo kendini yaa ben hala oğlum diye seviyorum karnimj doktora gidene kadar böyle olcak heralde :)))
Bi daha ki randevum ne zaman? Benim devletten aldigin randevum var salı günü :)) ona söylemeyeceğim ama ultrason görüntüsünde çok net belli kız olduğu:)
Sağol canım benim inşallah ağustosta buralara güzel haberler yazacağım.Hoşgeldin :) diğer topikde de takip ediyorum canım seni bende bebeğinin sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Gönlünü ferah tut kızın seninle mutlu. İnşallah 22. Haftada sağlıklı göreceksin bebeğini.
Canım karin ağrıları kasların gerilmesinden oluyormuş bebislerimiz büyüdüğü için bel ağrısını da sordum bugün onlar normal dedi fakat bende bacağıma vurduğu için fıtık olabileceğini söyledi.
Yok bizim babamız herkesin erkek karnına benziyor demesinden etkilenip galatasaraylı hastane çıkışı almıştı
Yaa maşallah ne güzel,kime benzediği öyle belli oluyor mu artık.Ayyy çok heyecanlandım acaba bizim bal oglus kime benziyoTamm cnm gelirim. Bu arada ayrıntılıda kızımı gördüm aynı babası ya:)) benden eser yok... 22. Haftada tekrar gideceğiz bakalım bana benzeyen bir yeri olur mu..
Canım çok sağol cevabın içim rahatladı doğrusu.Sanırım benim de hiç iç karnım yok esnetiyo ufaklık demek ki.Bel ağrıları çok kötü oluyor şimdiden böyleyse sonra nasıl olacak diyorum.İnşallah artmaz,güç verir Rabbim.İnşallah fıtık değildir bolca uzan dinlen canım.Hoşgeldin :) diğer topikde de takip ediyorum canım seni bende bebeğinin sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Gönlünü ferah tut kızın seninle mutlu. İnşallah 22. Haftada sağlıklı göreceksin bebeğini.