Günaydın annişlerrr çook sağlıklı bol huzurlu günleriniz olsun... Kızlar 19. Haftam bitecek 4 kilo almışım biraz canım sıkılıyor bu kilo işine...
Ben hala +1 i görmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın annişlerrr çook sağlıklı bol huzurlu günleriniz olsun... Kızlar 19. Haftam bitecek 4 kilo almışım biraz canım sıkılıyor bu kilo işine...
Benim de hepsi göbekte. Kocaman bir karnim var hele de yemek sonrası.4 kilo vücuduma orantılı yayılsa iyi sadece kalçamda gözüküyor. annem kız çocuklarda öyle olur diyor:) o yüzden takılıyorum.
Sana da hayırlı olsun canım sağlıkla kavuşalım piremseslerimize :)Gözün aydın canım aramızda bir gün var benimde kızım olacak inşallah...
Ediz koyucaktım ben erkek olsa ya da Alp kısa öz :) ama şimdi kızım olucak ben de bi türlü kız ismi bulamıyorum herşeye karışan canım kocacığım da bi türlü beğenmiyo bulduklarımı :)Selam kızlar kilolar kacınılmaz takmayınnn :)) isim bulamıyorum oğluşumaa yaaaaaa
canım bugün geldi sonuç Rabbime şükürler olsun hiç bir problem yokmuş sağlıklıymış.Bir de öğrendik ki oğlumuz olacakmış :)Çıktı mı canım sonucun?
canım bugün geldi sonuç Rabbime şükürler olsun hiç bir problem yokmuş sağlıklıymış.Bir de öğrendik ki oğlumuz olacakmış :)
Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ...
çok teşekkür ederim canım ilgine..
teşekkür ederim :)Canim coookk sevindim hayirli olsun oglun
Gözün aydın olsun..çok sevindim.Arkadaşlar bugün Nace test sonucumuz geldi çok şükür sağlıklıymış bir problem yokmuş. Erkek olacakmış kuzumuz :)Rabbime şükürler olsun..
Bu sıkıntılı süreçte bana destek olan herkese gönülden teşekkür ediyorum,allah hepinizin gönlüne göre versin tüm dualarını kabul etsin...
Ve.. benimle benzer sıkıntıları yaşayan arkadaşlar..Allah yardımcınız olsun iyi düşünelim iyi olsun inşallah,rabbim hepinizin bebeğini bağışlasın,sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.Gönlünüzü ferah tutun canlar..
Bu arada anladım ki doktor en önemli şeymiş...sizi para olarak görmeyen Allah korkusu olan bir doktor çıksın inşallah hep karşımıza. Yaşadığımız bu stres,ailece hepimizi çok etkiledi... Bilseydim diyorum...Bilseydim hiç o ikili üçlü testlerle uğraşmadan direkt gebeliğimin 10.haftasında yaptırırdım bu nace testi, doktorların para peşinde heveslerinin mağduru olmazdım.Herneyse..çok şükür bitti..oğlumuzu sağlıkla alalım kucağımıza tek duamız bu artık...
Herkese tekrar tekrar çok çok teşekkür ediyorum.Hep güzel haberler paylaşmak dileğiyle....
sağolasın canım çok şükür :)Gözün aydın olsun..çok sevindim.
Arkadaslar sac boyatmak zararli tamam da sunkiss sac acici da zararli midir? Sadece surup fon makinesine tutuyosunuz. Diplere de surmem lazim dip boyam geldi
Tabiki zarari varsa kullanmam ama bu boya gibi degil sadece rengini aciyoBoyatanlar da var ama ben boyatmıyorum, yavruşunun annesisin her halinle güzelsin varsın diplerimiz çıksın beyazlarımız çıksın sağlık olsun biraz saçlarımız da dinlenmiş olur fena da olmaz bence :)
Gözüncanım bugün geldi sonuç Rabbime şükürler olsun hiç bir problem yokmuş sağlıklıymış.Bir de öğrendik ki oğlumuz olacakmış :)
Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ...
çok teşekkür ederim canım ilgine..
Gözümüz aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin insallahArkadaşlar bugün Nace test sonucumuz geldi çok şükür sağlıklıymış bir problem yokmuş. Erkek olacakmış kuzumuz :)Rabbime şükürler olsun..
Bu sıkıntılı süreçte bana destek olan herkese gönülden teşekkür ediyorum,allah hepinizin gönlüne göre versin tüm dualarını kabul etsin...
Ve.. benimle benzer sıkıntıları yaşayan arkadaşlar..Allah yardımcınız olsun iyi düşünelim iyi olsun inşallah,rabbim hepinizin bebeğini bağışlasın,sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.Gönlünüzü ferah tutun canlar..
Bu arada anladım ki doktor en önemli şeymiş...sizi para olarak görmeyen Allah korkusu olan bir doktor çıksın inşallah hep karşımıza. Yaşadığımız bu stres,ailece hepimizi çok etkiledi... Bilseydim diyorum...Bilseydim hiç o ikili üçlü testlerle uğraşmadan direkt gebeliğimin 10.haftasında yaptırırdım bu nace testi, doktorların para peşinde heveslerinin mağduru olmazdım.Herneyse..çok şükür bitti..oğlumuzu sağlıkla alalım kucağımıza tek duamız bu artık...
Herkese tekrar tekrar çok çok teşekkür ediyorum.Hep güzel haberler paylaşmak dileğiyle....
kimyasal bir madde değil mi sonuçta canım ? bi içeriğine baksana neler varTabiki zarari varsa kullanmam ama bu boya gibi degil sadece rengini aciyo
sağolasın canım amin inşallah hep birlikteGözün
Gözümüz aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin insallah