- 21 Haziran 2014
- 392
- 941
- 208
D daisyishere canım yaşadıkların için çok Üzgünüm inşallah sonucun iyi çıkar dualarımdasın. İçini ferah tut bol bol dua et. Ayrıca bu testlerin guvenirlikleri çok yüksek değil
sağol canım ben de bol bol dua ediyorum salat-ı tefriciye okuyorum inşallah iyi olur her şey.Korkma canım içini ferah tut. İkiliside üçlüsüde dörtlüsüde en nihayetinde olasılık hesaplıyor. Sakın kafana takma. Zaten içerinde geçerliliği en az olan 3lü test. Unutma bebeğin için en kötüsü stres. Bol bol dua etmeye bak.
hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah prensesin :)Kızım oluyomuş benimm
Hayirli olsun canim. Ayni haftadayiz ben de cok merak ediyorum ama haftaya randevum. 3 hafta once kiz olabilir demisti ama kesin degil dedi. Onun icin hicbir sey alamiyorum bebegimeKızım oluyomuş benimm
Canim burada bi arkada da 2 dr erkek demis 3. Dr kiz demis:) galiba 20. Haftadan sonra yanilma payi olmuyo artikBenimde %60 erkek dedi doktor ama acaba öylemi yanılma payı olabiliyor mu arkadaşlar ?
Benim de öyle demişti canım ben hala erkek diye düşünüyodum ama çok sevindim yaa Allah gönlünden geçeni sağlıklısını nasip etsin sana da çok teşekkür ederimHayirli olsun canim. Ayni haftadayiz ben de cok merak ediyorum ama haftaya randevum. 3 hafta once kiz olabilir demisti ama kesin degil dedi. Onun icin hicbir sey alamiyorum bebegime
Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin içinhayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah prensesin :)
Amin canim. Esim de kiz istiyo. Hatta dr kiz olabilir deyince cok mutlu oldu ama ben cok kaptirmamasini soyledimBenim de öyle demişti canım ben hala erkek diye düşünüyodum ama çok sevindim yaa Allah gönlünden geçeni sağlıklısını nasip etsin sana da çok teşekkür ederim
Canim idrarda ciksa idrar yolu enfeksiyonu derdim ama siperm de ilk defa duyuyorum. Dr aciklama yapmadi mi?eşimin sperm testinde lökosit yüksekliği cıktı. cipro yazdı antıbıyotık. budurum hamıle kalmama engel mi? neolur bılen varsa bi yazsınnnnnnnnnnnn(((( yaşadınız mı böyle bırsey?
hayırlı olsun kız anneleri çoğalıyrzKızım oluyomuş benimm
Sağol canım öyle olduk valla ay süslü püslü alıcaklarımızı konuşuruz ne güzel :))hayırlı olsun kız anneleri çoğalıyrz
Çıktı mı canım sonucun?inşallah canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün.
Şimdiden rüyamda suslüyorum bebeği ya. Doğunca nasıl harika olur.hayırlı olsun kız anneleri çoğalıyrz
Bence 4 kilo gayet iyi canım. Neden canını sıkıyorsun ki? Her aya 1 kg gibi düşün.Günaydın annişlerrr çook sağlıklı bol huzurlu günleriniz olsun... Kızlar 19. Haftam bitecek 4 kilo almışım biraz canım sıkılıyor bu kilo işine...
Gözün aydın canım aramızda bir gün var benimde kızım olacak inşallah...Kızım oluyomuş benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?