Belli oluyor da canım het zaman yüzünü net göstermiyor. Benim bebişin yüzü açıktı çok net gördük o yüzden.Yaa maşallah ne güzel,kime benzediği öyle belli oluyor mu artık.Ayyy çok heyecanlandım acaba bizim bal oglus kime benziyo
Canım çok sağol cevabın içim rahatladı doğrusu.Sanırım benim de hiç iç karnım yok esnetiyo ufaklık demek ki.Bel ağrıları çok kötü oluyor şimdiden böyleyse sonra nasıl olacak diyorum.İnşallah artmaz,güç verir Rabbim.İnşallah fıtık değildir bolca uzan dinlen canım.
Ayy inşallah biz de görürüz hayırlısıyla.Bebeğinin güzel yüzünü düşün ve çok mutlu ol canımBelli oluyor da canım het zaman yüzünü net göstermiyor. Benim bebişin yüzü açıktı çok net gördük o yüzden.
Banada dkktorum yaptır dedi iki gün önce sağlık ocağına yaptırdım öle herkesin dediği gibi bi ağrımda olmadı o kolun üzerine yatmadım :))Slm kızlar sağlık ocagindan tetanoz aşısı için aradilar doktorum çok gerek görmüyorum ama sen bilirsin dedi kararsizim ben de. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
Bende 2 hafta sonra yaptıracağım. 20. Haftada yapılıyormuş genelde.Banada dkktorum yaptır dedi iki gün önce sağlık ocağına yaptırdım öle herkesin dediği gibi bi ağrımda olmadı o kolun üzerine yatmadım :))
Gecmis olsun canim biraz terle limon falan ic. Aslinda kullanabilecegin ilaclar var. Cok kotuysen dr a gitKızlaaarrr çoook fenayım ya grip Boğaz Ağrı'sı öksürük hepsi birbirine karışmış durumda bi ilaç bile alamıyor insan Allah yardım etsin yatın okula Nasıl gidicem bakalım
İlaç vermiyorlar diye gitmedim ya verirler mi diyosun Can'ım çok sağol bu aradaGecmis olsun canim biraz terle limon falan ic. Aslinda kullanabilecegin ilaclar var. Cok kotuysen dr a git
Canımm benim doktorum decaviti sürekli kullanma gereksiz kilo aldırıyor halsiz hissettiğinde kullansan yeterli dedi ben de zaten çok ilaç taraftarı değilim aklınızda olsun sürekli almaya gerek yok sadece Demir'i aksatmadan kullanmaya çalış dedi bana öle yapıyorum ben
Rabbim yardımcın olsun.bir kısmımız senin olduğun durumda. Aşllah hepimizin yardımcısı olsun. Sen de bize dua etMerhaba herkese... ne güzel cinsiyetler belli olmuş güzel haberler gelmiş..inşallah herkes sağlıkla alır bebişini kucağına...
ben bi süredir giremedim.. kafam bi dünya... ikili test sonucum riskli çıkmıştı perinatolog bize NACE test önerdi bu arada 36 yaşındayım.. kendi dokturm yurtdışında ve izinde olduğu için gereksiz vakit kaybettik kararsız kaldık. Geldiğinde de tavrı beni çok rahatsız etti yıllardır gittiğim memnun olduğum doktor şaşırdım tavrına. yok efendim bu sonuç için hastane onu aramış tatilde bi insan bunun için aranırmıymış...bizi de apar topar çağırdılar acil eşinizle gelin diye ne olduğumuzu bilemedik... kendi doktorumun tavrı beni delirtti... hem NACE test yaptrı hem amniyosentez hepsini yaptıralım dedi.Amniyosentezde %1 düşük riski var yaptırmam dedim baktım ki ısrar ediyor... bu arada NACE de oldukça maliyetli bi test kan veriyorsun yurt dışında yapılıyor falan.. sanırım bizi para olarak görüyor çok üzüldüm çok kötü hissettim kendimi. Doktorumu değiştireceğim bi daha ona gitmem..Medipole de ayrıca sinirliyim...
Babamın İzmirde bir jinekolog arkadaşı vardı onunla konuştum, İstanbulda ablamın tanıdığı başka bir doktora daha gittik. İkisi de 35 yaş üstü gebeliklerde hiç ikili üçlü falanla oyalanmayıp 10.haftadan itibaren NACE gibi testlerin yapılması gerek dedi. Muayenede doktor sağlıklı görünüyor bana ama testi yaptır kızım için rahat olsun dedi..Gecen pazartesi kan verdim..bu hafta pazartesi-salı sonuç gelecek. Kimselere çaktırmıyorum ama içim içimi yiyor çok korkuyorum nasıl dua edeceğimi şaşırdım Allahım inşallah hayırlı haberler alırım. Bi yandan karnım büyüyor ve orada hissediyorum benim stresimden etkilenemesin diye kuzumla konuşuyorum sürekli. Eşim de ben de hiç birşey yokmuş gibi rol yapıyoruz birbirimize.Annemler de herkes dua ediyor sadece hiç konuşmuyoruz başka bişey...Aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum ama çok korkuyorum çok.... ben kız mı erkek mi diye merak edemiyorum bile sağlıklı mı iyi mi diye düşünmekten.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Nolur dualarınıza beni de ekleyin arkadaşlar, hayırlı haberler alayım.pazartesi salı iki gün kaldı...nasıl geçer bilmiyorum.Alalhım güç versin inşallah..hayırlı sonuçlar gelsin inşallah. Size içimi dökünce rahatladım biraz,dualarınızı esirgemeyin nolur.. hep güzel haberler paylaşmak dileğiyle...
Merhaba herkese... ne güzel cinsiyetler belli olmuş güzel haberler gelmiş..inşallah herkes sağlıkla alır bebişini kucağına...
ben bi süredir giremedim.. kafam bi dünya... ikili test sonucum riskli çıkmıştı perinatolog bize NACE test önerdi bu arada 36 yaşındayım.. kendi dokturm yurtdışında ve izinde olduğu için gereksiz vakit kaybettik kararsız kaldık. Geldiğinde de tavrı beni çok rahatsız etti yıllardır gittiğim memnun olduğum doktor şaşırdım tavrına. yok efendim bu sonuç için hastane onu aramış tatilde bi insan bunun için aranırmıymış...bizi de apar topar çağırdılar acil eşinizle gelin diye ne olduğumuzu bilemedik... kendi doktorumun tavrı beni delirtti... hem NACE test yaptrı hem amniyosentez hepsini yaptıralım dedi.Amniyosentezde %1 düşük riski var yaptırmam dedim baktım ki ısrar ediyor... bu arada NACE de oldukça maliyetli bi test kan veriyorsun yurt dışında yapılıyor falan.. sanırım bizi para olarak görüyor çok üzüldüm çok kötü hissettim kendimi. Doktorumu değiştireceğim bi daha ona gitmem..Medipole de ayrıca sinirliyim...
Babamın İzmirde bir jinekolog arkadaşı vardı onunla konuştum, İstanbulda ablamın tanıdığı başka bir doktora daha gittik. İkisi de 35 yaş üstü gebeliklerde hiç ikili üçlü falanla oyalanmayıp 10.haftadan itibaren NACE gibi testlerin yapılması gerek dedi. Muayenede doktor sağlıklı görünüyor bana ama testi yaptır kızım için rahat olsun dedi..Gecen pazartesi kan verdim..bu hafta pazartesi-salı sonuç gelecek. Kimselere çaktırmıyorum ama içim içimi yiyor çok korkuyorum nasıl dua edeceğimi şaşırdım Allahım inşallah hayırlı haberler alırım. Bi yandan karnım büyüyor ve orada hissediyorum benim stresimden etkilenemesin diye kuzumla konuşuyorum sürekli. Eşim de ben de hiç birşey yokmuş gibi rol yapıyoruz birbirimize.Annemler de herkes dua ediyor sadece hiç konuşmuyoruz başka bişey...Aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum ama çok korkuyorum çok.... ben kız mı erkek mi diye merak edemiyorum bile sağlıklı mı iyi mi diye düşünmekten.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Nolur dualarınıza beni de ekleyin arkadaşlar, hayırlı haberler alayım.pazartesi salı iki gün kaldı...nasıl geçer bilmiyorum.Alalhım güç versin inşallah..hayırlı sonuçlar gelsin inşallah. Size içimi dökünce rahatladım biraz,dualarınızı esirgemeyin nolur.. hep güzel haberler paylaşmak dileğiyle...
Amin canım inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız. Dualarım sizinle..Rabbim yardımcın olsun.bir kısmımız senin olduğun durumda. Aşllah hepimizin yardımcısı olsun. Sen de bize dua et
allah razı olsun canım çok sağolasın inşallah.Canim cok gecmis olsun dualarim seninle. Ins hayirli haberler alirsin
Kizlar selam
Yurtdisindayim ve merdivenlerden inerken 1-2 merdiven ayaktayken kaydim. Sonra esim ondeydu allahtan tuttu beni ama bi sarsildm. Sonra da baya bir akintim olmus. Ya cok korkuyorum bisey olmus mudur sizce. Olduysa belirtiler hakkinda fikriniz var mi? Agrim falan yok cok sukur ama korkuyorm tatilm zehir oldu.(
Allah razi olsun biraz icim rahatladi. 17 haftalik canim.Olmuyor tabiki ama genetikten degil de anne hatasi yuzundense kanama olur .haftada onemli Kac haftalik? Cunku 3 aydan sonra tehlike azaliyor
Allah inş. İyi haberler almanı nasip etsin canım. İnsanlar 45-50 li yaşlarda sapasağlam doğuruyorlar. Bence 35 için bu kadar karamsar olunması doğru değil. Hiç üzülme ben iyi olacağına canı gönülden inanıyorum. O doktora da pes doğrusu.Merhaba herkese... ne güzel cinsiyetler belli olmuş güzel haberler gelmiş..inşallah herkes sağlıkla alır bebişini kucağına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?