• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

D daisyishere canım yaşadıkların için çok Üzgünüm inşallah sonucun iyi çıkar dualarımdasın. İçini ferah tut bol bol dua et. Ayrıca bu testlerin guvenirlikleri çok yüksek değil:KK60:

sagol canım inşaallah iyi çıkar.ikili üçlü test ya da amniyosentez için haklısın kesin sonuç yok ama NACE test yaptırdık, onda EVET ya da HAYIR diye sonuç çıkıyormuş şu an en güvenilir sonuç veren test o.

Korkma canım içini ferah tut. İkiliside üçlüsüde dörtlüsüde en nihayetinde olasılık hesaplıyor. Sakın kafana takma. Zaten içerinde geçerliliği en az olan 3lü test. Unutma bebeğin için en kötüsü stres. Bol bol dua etmeye bak.
sağol canım ben de bol bol dua ediyorum salat-ı tefriciye okuyorum inşallah iyi olur her şey.

Hayirli olsun canim. Ayni haftadayiz ben de cok merak ediyorum ama haftaya randevum. 3 hafta once kiz olabilir demisti ama kesin degil dedi. Onun icin hicbir sey alamiyorum bebegime
Benim de öyle demişti canım ben hala erkek diye düşünüyodum ama çok sevindim yaa Allah gönlünden geçeni sağlıklısını nasip etsin sana da çok teşekkür ederim

eşimin sperm testinde lökosit yüksekliği cıktı. cipro yazdı antıbıyotık. budurum hamıle kalmama engel mi? neolur bılen varsa bi yazsınnnnnnnnnnnn:KK43:(((( yaşadınız mı böyle bırsey?

Benim de öyle demişti canım ben hala erkek diye düşünüyodum ama çok sevindim yaa Allah gönlünden geçeni sağlıklısını nasip etsin sana da çok teşekkür ederim
Amin canim. Esim de kiz istiyo. Hatta dr kiz olabilir deyince cok mutlu oldu ama ben cok kaptirmamasini soyledim

eşimin sperm testinde lökosit yüksekliği cıktı. cipro yazdı antıbıyotık. budurum hamıle kalmama engel mi? neolur bılen varsa bi yazsınnnnnnnnnnnn:KK43:(((( yaşadınız mı böyle bırsey?
Canim idrarda ciksa idrar yolu enfeksiyonu derdim ama siperm de ilk defa duyuyorum. Dr aciklama yapmadi mi?

Günaydın annişlerrr çook sağlıklı bol huzurlu günleriniz olsun... Kızlar 19. Haftam bitecek 4 kilo almışım biraz canım sıkılıyor bu kilo işine...

Günaydın annişlerrr çook sağlıklı bol huzurlu günleriniz olsun... Kızlar 19. Haftam bitecek 4 kilo almışım biraz canım sıkılıyor bu kilo işine...
Bence 4 kilo gayet iyi canım. Neden canını sıkıyorsun ki? Her aya 1 kg gibi düşün.

[QUTE="La Lune, post: 45716681, member: 364445"]Bence 4 kilo gayet iyi canım. Neden canını sıkıyorsun ki? Her aya 1 kg gibi düşün.[/QUOTE]
4 kilo vücuduma orantılı yayılsa iyi sadece kalçamda gözüküyor. annem kız çocuklarda öyle olur diyor:) o yüzden takılıyorum.

Back