Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende seni merak ediyordum canım ya. Yaz valla. Magnezyum kabak çekirdeğinde varmış bir de sade maden suyunda. Ben bol bol tüketmeye çalışıyorum.Merhaba kızlar,her gün okuyorum ama yoğundum yazamadim,iyi haberlerinizi okumak bizi de mutlu ediyor.
Bugün doktora gittim.14+2 olmamız gerekirken bizim bebiş atak yapmış,bir hafta öndeymiş.Çoook şükür iyiymiş.Bel ve kaşık ağrılarım olunca vitamin başlattı.Magnezyum ve bi şey daha verdi ama alamadım bugün.Yazarım alınca.
Cinsiyeti söylemedi ne söylesem erken dedi.Bir dahaki kontrole dedi.Haftaya özele gitmeyi istiyorum inşallah söyler.
Yazdığın bir değer var ya canım 48 olan. O 50 den küçükse kız diyorlar. Hayırlısı olsun.Verdi canım sıkıntı yokmuş iyi dedi çok şükür
Aynı canım uzun yürüsem belim çok ağrıyor. Ama hergün düzenli olsa sıkıntı vermez. Evde yata yata hamlastim. Ben normal dogum düşündüğüm için mutlaka bol bol yürümem gerek.Kizlar selamm herkes iyidir umarim.. Bugun bir cilginlik yapip 3 km yol yurumusum farketmeden.. Tabi suan oturdugum yerden kalkamiyorum:) havalar duzelse de duzenli yuruyuslere baslasam diyorum hem dogum icin de cok yararli.. Sizlein hareket durumlari nasil?
Maşallah canım epey yürümüssün bolca dinlen bugün.Tuzlu suya koy ayaklarını,yükseğe filan koy.Ben de hareketli gibiyim..tabi dikkat etmeye çalışıyorum ama bel ağrım izin verdikce temizlik de yapıyorum,okulda da merdiven in çık,yürü şimdilik hareketliyim Ama tabi eskiye göre yavaşlıyor hareketlerimiz.Havalar düzelsin ben de yürüyüş yapmak istiyorum.Kizlar selamm herkes iyidir umarim.. Bugun bir cilginlik yapip 3 km yol yurumusum farketmeden.. Tabi suan oturdugum yerden kalkamiyorum:) havalar duzelse de duzenli yuruyuslere baslasam diyorum hem dogum icin de cok yararli.. Sizlein hareket durumlari nasil?
Merhaba canım,aayy çok teşekkür ederim benim de gözlerim sizi arıyor buraya girer girmezNasıl gidiyor tatlım? Benim kasığıma ağrılar giriyordu,bir de belime.Vitamin verdi doktor işte.Aslında iki haftadır kuruyemiş,süt az tükettim hemen etkiliyor demek ki.Kabak çekirdeğine de bayılırım alayım hemenMaden suyunu her gün içiyor musun?Bende seni merak ediyordum canım ya. Yaz valla. Magnezyum kabak çekirdeğinde varmış bir de sade maden suyunda. Ben bol bol tüketmeye çalışıyorum.
Yazdığın bir değer var ya canım 48 olan. O 50 den küçükse kız diyorlar. Hayırlısı olsun.
Maşallah canım epey yürümüssün bolca dinlen bugün.Tuzlu suya koy ayaklarını,yükseğe filan koy.Ben de hareketlilik tabi dikkat etmeye çalışıyorum ama bel ağrım izin verdikce temizlik de yapıyorum,okulda da merdiven in çık,yürü şimdilik hareketliyim Ama tabi eskiye göre yavaşlıyor hareketlerini.Havalar düzeltsin ben de yürüyüş yapmak istiyorum.
Merhaba canım,aayy çok teşekkür ederim benim de gözlerim sizi arıyor buraya girer girmezNasıl gidiyor tatlım? Benim kasığıma ağrılar giriyordu,bir de belime.Vitamin verdi doktor işte.Aslında iki haftadır kuruyemiş,süt az tüketim hemen etkiliyor demek ki.Kabak çekirdeğine de bayılırım alayın hemenMaden suyunu her gün içiyor musun?
Cevabin icin tesekkurler canim. Iki farkli dr iki farkli cevap neden insani ikilemde birakirlar anlayamiyorum. Bakalim test sonucunu almaya gittigimde tekrar bi goruscemcnm benm de 8 yada 9 haftada kanamam oldu hemen igne yaptilar simdi iyiz cok sukur.Kan uyusmazligi olanda lekenme varsa da yapiolar.Sonrada kanama durdurucu igne verdi ins ihmale gelmez cnm yaptir bence
Ben işte iki haftadır saldım biraz sanırım.Yani yine yemeğimi,meyvemi yedim ama sütü her gün içemedim,kayısım bitti,kuruyemisten tiksindim yiyemedimUmarım toparlarım.Yeniden düzenime dönmem lazım.Uyku ağır basıyor sabah kahvaltı yapamadan okula gidiyorum,pogacanın da besleyicilik degeri yok yani.Evet canım gazını çıkarıp içiyorum. Bol bol kuruyemiş meyve ve kayısı tüketiyorum. Süt her gün 2 küçük paket. Ama hala açım bu iştah gitgide artıyorsa korkuyorum artik
Onun haricinde hamileliğin başından beri en iyi olduğum zamanlar maşallah. Umarım hep böyle olur bir pırtta da dogururuz kuzuları sağlıcakla.
Kan uyuşmazlığı mi vardı sizde canım?Biz de de var.Doktor kanama olmadıkça hemen yapmaya gerek yok dedi.Benim baslarda çok az kahve lekem oldu yapmadı hemen.Bugün yeniden konuştuk,için rahat etsin istersen 7.ayda yaparız dedi.Cevabin icin tesekkurler canim. Iki farkli dr iki farkli cevap neden insani ikilemde birakirlar anlayamiyorum. Bakalim test sonucunu almaya gittigimde tekrar bi goruscem
Kizlar selamm herkes iyidir umarim.. Bugun bir cilginlik yapip 3 km yol yurumusum farketmeden.. Tabi suan oturdugum yerden kalkamiyorum:) havalar duzelse de duzenli yuruyuslere baslasam diyorum hem dogum icin de cok yararli.. Sizlein hareket durumlari nasil?
Hadi ya 2 haftaya belli olur inşallah bende merak ediyrmBende seni merak ediyordum canım ya. Yaz valla. Magnezyum kabak çekirdeğinde varmış bir de sade maden suyunda. Ben bol bol tüketmeye çalışıyorum.
Yazdığın bir değer var ya canım 48 olan. O 50 den küçükse kız diyorlar. Hayırlısı olsun.
Evet canim var. Benim kendi dr umda aynisini soylemisti ama ikili test icin baska hastaneye gitmek zorunda kaldim ordaki dr yaptir deyince arada kaldik. Tekrar kendi dr uma sordum o daha erken igne için dediBen işte iki haftadır saldım biraz sanırım.Yani yine yemeğimi,meyvemi yedim ama sütü her gün içemedim,kayısım bitti,kuruyemisten tiksindim yiyemedimUmarım toparlarım.Yeniden düzenime dönmem lazım.Uyku ağır basıyor sabah kahvaltı yapamadan okula gidiyorum,pogacanın da besleyicilik degeri yok yani.
Bu aylarda iştah acilirmis canım artık bebeklerimiz de kilo alacak inşallah.Benim de ekmeğe,pideye karşı ilgim arttı ama tutmaya çalışıyorum kendimi.Yoksa ekmeği bana bana yemek istiyorum her şeyi
Kan uyuşmazlığı mi vardı sizde canım?Biz de de var.Doktor kanama olmadıkça hemen yapmaya gerek yok dedi.Benim baslarda çok az kahve lekem oldu yapmadı hemen.Bugün yeniden konuştuk,için rahat etsin istersen 7.ayda yaparız dedi.
Benimde bazen kasıklarda ağrı oluyo dün gece oldu hatta rahim kasılmalarıdır diye düşünyrm benİyi akşamlar kızlar bugün sağ kasığımda acayip ağrı vardı akşam saatlerinde şiddetlendi özel drumu aradım bi devlet hastanesine git dedi acile gittim alttan muayene oldum düşük var mı açılma var mı diye baktı sonra bebişe baktık ultrasonda sıkıntı yok idrar yolu enfeksiyonu var mı diye tahlil yapıldı onda da bişey cıkmadı cok şükür ama hala ağrıyor böbrek ağrısı gibi şuanda :/
Sürekli kasıklarmda ağrı oluyoda bu seferki farklıydı hala sürüyor mesela ama bebişim iyi onu öğrendim rahatladım bu günde ayrıntılı ultrason günü almaya gitcem araştırma hastanesine :)Benimde bazen kasıklarda ağrı oluyo dün gece oldu hatta rahim kasılmalarıdır diye düşünyrm ben
Yavas yurudukten sonra zarari olmaz siye dusunuyorum birde ilk 12 haftayi atlattik ya Allahin izniyle.. Cunku ilk aylarda zararli dusuk riski oluyor ama yine tedbirli olmak lazim tabi :)Walla bende çok geziyorum bi gün çıkmassam ertesi gün muhakkak çıkıyorum saatlerce yürüyorum bende ortalama 3 saaat yavaş yavaş bi zararı olurmuki o kadar uzun yürüyüş
Yavas yurudukten sonra zarari olmaz siye dusunuyorum birde ilk 12 haftayi atlattik ya Allahin izniyle.. Cunku ilk aylarda zararli dusuk riski oluyor ama yine tedbirli olmak lazim tabi :)Walla bende çok geziyorum bi gün çıkmassam ertesi gün muhakkak çıkıyorum saatlerce yürüyorum bende ortalama 3 saaat yavaş yavaş bi zararı olurmuki o kadar uzun yürüyüş
Canım ben de dün bütün gün kasik ağrısı çektim aksama doğru siddetlenince korktuk acile gittik çok şükür hersey normaldi rahim büyüdüğü için etrafındaki bağlar geriliyormus. Bi de kafaya takınca daha da ağrıyor çünkü doktordan döndükten sonra bi rahatladım ilaç falan almadigim halde geçiverdi.İyi akşamlar kızlar bugün sağ kasığımda acayip ağrı vardı akşam saatlerinde şiddetlendi özel drumu aradım bi devlet hastanesine git dedi acile gittim alttan muayene oldum düşük var mı açılma var mı diye baktı sonra bebişe baktık ultrasonda sıkıntı yok idrar yolu enfeksiyonu var mı diye tahlil yapıldı onda da bişey cıkmadı cok şükür ama hala ağrıyor böbrek ağrısı gibi şuanda :/
Bende de kasik batmalari cok oluyor, ozellikle koltuktan veya yataktan kalkarken bir anda saplaniyor, onun icin yavas hareket etmek lazim her zaman.. Ama duyduguma gore asil son haftalarda bu agrilar artacakmis :/İyi akşamlar kızlar bugün sağ kasığımda acayip ağrı vardı akşam saatlerinde şiddetlendi özel drumu aradım bi devlet hastanesine git dedi acile gittim alttan muayene oldum düşük var mı açılma var mı diye baktı sonra bebişe baktık ultrasonda sıkıntı yok idrar yolu enfeksiyonu var mı diye tahlil yapıldı onda da bişey cıkmadı cok şükür ama hala ağrıyor böbrek ağrısı gibi şuanda :/
Ayrıntılı ultrasyon 20.haftada oluyor diye biliyrm erken değil mi senin içinSürekli kasıklarmda ağrı oluyoda bu seferki farklıydı hala sürüyor mesela ama bebişim iyi onu öğrendim rahatladım bu günde ayrıntılı ultrason günü almaya gitcem araştırma hastanesine :)
Canım ben de dün bütün gün kasik ağrısı çektim aksama doğru siddetlenince korktuk acile gittik çok şükür hersey normaldi rahim büyüdüğü için etrafındaki bağlar geriliyormus. Bi de kafaya takınca daha da ağrıyor çünkü doktordan döndükten sonra bi rahatladım ilaç falan almadigim halde geçiverdi.[/QUOTE
Geçmiş olsun canım benimde sabaha kadar ağrıdı ama bebişin iyi olduğunu öğrennce umursamadım :)
Kızlar bu arada 16. Haftamda 3lümü yaptırmıştım 17. Haftam yani bugünde ayrıntılı ultrason tarihimi aldım bi ay sonraya verildi tam 21. Haftaya denk geliyor tam haftası yani :))
Gün almaya gittim canım bi ay sonraya verdi tam 21. Haftam oluyor:))Ayrıntılı ultrasyon 20.haftada oluyor diye biliyrm erken değil mi senin için