Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde ilk gebeligim canim. Normalde benim surekli gittigim dr da aynisini soyledi ama dun ikili test yaptirmak icn gittigim dr igneni yaptir falan dedi. 7.haftamda hafif bi lekelenmem oldu deyince yaptir dedi. Sonra tekrar kendi dr uma gittim o da hayir simdi degil dedi bende arada kaldim. Bi sorayim dedim
Ayni durumdayiz Cnm istahim acayip ekmegi kesmeye calisiyorum cinsiyet ne zaman belli oluyor senin Ben bile merak ediyorum :))Selam kızlar nasılsınız? Hamileliğin balayına gelmiş bulunmaktayım bulantı ve baş ağrısı gitti. Sadece göguslerim hassas ve iştahım çok açık. Sizler nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik?
Seninkinin cinsiyeti bellidir canım doktora gidip öğrenebilirsinizAyni durumdayiz Cnm istahim acayip ekmegi kesmeye calisiyorum cinsiyet ne zaman belli oluyor senin Ben bile merak ediyorum :))
Normaldir canim bebek buyudugu icin olabilir.eger sancinin batmanin yaninda kusma ates ve kanama varsa o zaman sikintili bi durum var demektirKızlar benim sol kasigimďa batma oluyor geceden beri ara ara devam ediyor sizce normal mi ne olabilir
Ilk iki ay yiyemedim hicbisey anca limon portakal kemirip durmustum simdi can bogazdan gelir misali aksama kadar yemedigim kalmıyor ya degirmen gibi ogutuyorum valla.korkuyorum da hızlı kilo almaktan.ama benim bunyem zayif istesem de o kadar cok kilo almiyorum.Selam kızlar nasılsınız? Hamileliğin balayına gelmiş bulunmaktayım bulantı ve baş ağrısı gitti. Sadece göguslerim hassas ve iştahım çok açık. Sizler nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik?
Yok canım onun dışında bişey yok çok sukurNormaldir canim bebek buyudugu icin olabilir.eger sancinin batmanin yaninda kusma ates ve kanama varsa o zaman sikintili bi durum var demektir
Erkek Cnm benim.Ben arkadasinkini merak ediyorum demek istedimSeninkinin cinsiyeti bellidir canım doktora gidip öğrenebilirsiniz
Bebekte daown sendromu olma riskine bakıyorlar.Günaydın kızlar bugün ikili teste girdimde kan sonucunda neye bakıyolar acaba bileniniz var mı ultrasyonda iyi çıktı çok şükür
Canım ben de tüp bebekle hamile kaldım ama doktorumla henüz doğumun nasıl olacağını konuşmadık açıkçası ben normal doğum istiyorum niye illa sezaryen olmalı kiArkadaşlar ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Doktorum tedaviyle hamile kaldığım için kesinlikle normal doğum yapmamam gerektiğini sezeryan olmam gerektiğini söyledi. Sizin bilginiz ne doğrultuda?
Hm hayırlı olsun canım yanlış anladım benErkek Cnm benim.Ben arkadasinkini merak ediyorum demek istedim
Canımsın. Bende çok merak ediyorum ama randevu 14 martta. İkili testte tam göremeyince ileri attı doğru bilgi vermek için. Bende çok merak ediyorum.Ayni durumdayiz Cnm istahim acayip ekmegi kesmeye calisiyorum cinsiyet ne zaman belli oluyor senin Ben bile merak ediyorum :))
Doktor bilgi vermedi mi canım?Kızlar ikili test yorumlayabilen var mı beta hcg 42.8, papp-a 9.14 çıktı
Riske atmamalısın dedi. Siz de ilk muayenenizde bir görüşün bakalım sizinki ne diyecek. Ben de normal istiyourumCanım ben de tüp bebekle hamile kaldım ama doktorumla henüz doğumun nasıl olacağını konuşmadık açıkçası ben normal doğum istiyorum niye illa sezaryen olmalı ki
Verdi canım sıkıntı yokmuş iyi dedi çok şükürDoktor bilgi vermedi mi canım?