• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Selam kızlar nasılsınız? Hamileliğin balayına gelmiş bulunmaktayım :KK53: bulantı ve baş ağrısı gitti. Sadece göguslerim hassas ve iştahım çok açık. Sizler nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik?

Benimde ilk gebeligim canim. Normalde benim surekli gittigim dr da aynisini soyledi ama dun ikili test yaptirmak icn gittigim dr igneni yaptir falan dedi. 7.haftamda hafif bi lekelenmem oldu deyince yaptir dedi. Sonra tekrar kendi dr uma gittim o da hayir simdi degil dedi bende arada kaldim. Bi sorayim dedim

cnm benm de 8 yada 9 haftada kanamam oldu hemen igne yaptilar simdi iyiz cok sukur.Kan uyusmazligi olanda lekenme varsa da yapiolar.Sonrada kanama durdurucu igne verdi ins ihmale gelmez cnm yaptir bence

Selam kızlar nasılsınız? Hamileliğin balayına gelmiş bulunmaktayım :KK53: bulantı ve baş ağrısı gitti. Sadece göguslerim hassas ve iştahım çok açık. Sizler nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik?
Ayni durumdayiz Cnm istahim acayip ekmegi kesmeye calisiyorum :KK43: cinsiyet ne zaman belli oluyor senin Ben bile merak ediyorum :))

Kızlar benim sol kasigimďa batma oluyor geceden beri ara ara devam ediyor sizce normal mi ne olabilir
Normaldir canim bebek buyudugu icin olabilir.eger sancinin batmanin yaninda kusma ates ve kanama varsa o zaman sikintili bi durum var demektir

Ilk iki ay yiyemedim hicbisey anca limon portakal kemirip durmustum:KK56: simdi can bogazdan gelir misali aksama kadar yemedigim kalmıyor ya degirmen gibi ogutuyorum valla.korkuyorum da hızlı kilo almaktan.ama benim bunyem zayif istesem de o kadar cok kilo almiyorum.:kk77:

Günaydın kızlar bugün ikili teste girdimde kan sonucunda neye bakıyolar acaba bileniniz var mı ultrasyonda iyi çıktı çok şükür

Arkadaşlar ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Doktorum tedaviyle hamile kaldığım için kesinlikle normal doğum yapmamam gerektiğini sezeryan olmam gerektiğini söyledi. Sizin bilginiz ne doğrultuda?

Arkadaşlar ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Doktorum tedaviyle hamile kaldığım için kesinlikle normal doğum yapmamam gerektiğini sezeryan olmam gerektiğini söyledi. Sizin bilginiz ne doğrultuda?
Canım ben de tüp bebekle hamile kaldım ama doktorumla henüz doğumun nasıl olacağını konuşmadık açıkçası ben normal doğum istiyorum niye illa sezaryen olmalı ki

Canım ben de tüp bebekle hamile kaldım ama doktorumla henüz doğumun nasıl olacağını konuşmadık açıkçası ben normal doğum istiyorum niye illa sezaryen olmalı ki
Riske atmamalısın dedi. Siz de ilk muayenenizde bir görüşün bakalım sizinki ne diyecek. Ben de normal istiyourum

Merhaba kızlar,her gün okuyorum ama yoğundum yazamadim,iyi haberlerinizi okumak bizi de mutlu ediyor.
Bugün doktora gittim.14+2 olmamız gerekirken bizim bebiş atak yapmış,bir hafta öndeymiş.Çoook şükür iyiymiş.Bel ve kaşık ağrılarım olunca vitamin başlattı.Magnezyum ve bi şey daha verdi ama alamadım bugün.Yazarım alınca.
Cinsiyeti söylemedi ne söylesem erken dedi.Bir dahaki kontrole dedi.Haftaya özele gitmeyi istiyorum inşallah söyler.

Back