• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Benim yuzumden cani isteyen arkadaslardan ozur dilerim. Ama benim hic akkimdan cikmiyor. Demin kahvaltida bile esime diyorum. Keske olsaydi da yeseydim diye
Canım annem 1 litrelik şişeye koymuş bi tane var kilerimde bana adres verirsen gönderirim...

Kızlar bebeğin tekmesini ilk yiyen kimdi?
Nasıl bir his anlatır mısın? Dün uyurken birşey oldu ama ben tekme mi değil mi anlayamadım.

Nasıl bir his anlatır mısın? Dün uyurken birşey oldu ama ben tekme mi değil mi anlayamadım.

Canım ben o hissi 2 gün tattım.. :KK200:
Bundan bi kaç hafta önce karnımdaki karıncalanmaları bebeğin kıpırtısı diye tahmin ediyordum hep.. Ama o gerçek pıt pıt tekmeleri hissedince bariz anladım aradaki farkı. O an tam eşimin eli karnımın biraz altındaydı (kasığa doğru diyelim), yatıyorduk, bir baktım içerden pıt diye bi hamle geldi... Önce bi bekledim, eşime hiç birsey demedim. Sonra 1-2 kere daha tekrarladı bi kaç saniye aralıklarla. Eşime sordum birşey hissettin mi diye, evet dedi! Orda anladık ki bunlar bebeğimizin hareketleriydi. Sonra ertesi günü tekrar tekrar hissettim aynı tekmeleri, özellikle uzanırken. Ama öyle gün aşırı değil tabii ki, benim çoğunlukla akşam vakti hissettim ya da gece yatıp uyumaya çalışırken. Çok farklı, kesinlikle mide veya bağırsak gurultusundan falan ayırt edebileceğin nitelikte bi his. Allah hepinize en kısa zamanda nasip etsin, o kadar haz verici bi duygu ki, öylece yatıyorum bazen sırf o kıpırdasın diye ❤️

Bundan bi kaç hafta önce karnımdaki karıncalanmaları bebeğin kıpırtısı diye tahmin ediyordum hep.. Ama o gerçek pıt pıt tekmeleri hissedince bariz anladım aradaki farkı. O an tam eşimin eli karnımın biraz altındaydı (kasığa doğru diyelim), yatıyorduk, bir baktım içerden pıt diye bi hamle geldi... Önce bi bekledim, eşime hiç birsey demedim. Sonra 1-2 kere daha tekrarladı bi kaç saniye aralıklarla. Eşime sordum birşey hissettin mi diye, evet dedi! Orda anladık ki bunlar bebeğimizin hareketleriydi. Sonra ertesi günü tekrar tekrar hissettim aynı tekmeleri, özellikle uzanırken. Ama öyle gün aşırı değil tabii ki, benim çoğunlukla akşam vakti hissettim ya da gece yatıp uyumaya çalışırken. Çok farklı, kesinlikle mide veya bağırsak gurultusundan falan ayırt edebileceğin nitelikte bi his. Allah hepinize en kısa zamanda nasip etsin, o kadar haz verici bi duygu ki, öylece yatıyorum bazen sırf o kıpırdasın diye ❤️
Çok sağol canım baya da ayrıntılı yazmışsın. O zaman benimki tekme değildi Kasılma gibi yüksek şiddetteydi. Belki yattığım pozisyon yanlıştı ondandır. :KK66:

Kac haftalikken hissettin iz acaba ..

Canım ben ilk kez üç gün önce hissettim daha önce de oluyordu ama bebek mi bağırsak mi belli değildi bu sefer ki o kadar belli ki hemen anlıyorsun bebek olduğunu. İnanılmaz bi duygu Allah herkese yasatsin

:kk77:
Kizlar ya bana doktor ilk haftalarda cigkofte yeme demisti.. Ama bu ara eksili eksili canim cok istiyor esim de yedirmiyor.. Bir zarari olur mu cidden acaba bi fikri olan var mi?
Ay ben cok çiğköfte yedim hala fa gece 22 23 demiyorum akdırıyorum eşime :kk77:

Canım ben ilk kez üç gün önce hissettim daha önce de oluyordu ama bebek mi bağırsak mi belli değildi bu sefer ki o kadar belli ki hemen anlıyorsun bebek olduğunu. İnanılmaz bi duygu Allah herkese yasatsin
Valla ben anlamıyorum çünkü karnımda öyle şeyler oluyo ki bağırsak gaz guruldama gerşey var bazen diyorum bu gürültüde napıyor yavrum orda :)):KK57: bazen cok minik put oıt bişey oluyo ama tam anlamıyla ne olduğunu bilemiyorum erken diye düşünüyorum :KK39:

Valla ben anlamıyorum çünkü karnımda öyle şeyler oluyo ki bağırsak gaz guruldama gerşey var bazen diyorum bu gürültüde napıyor yavrum orda :)):KK57: bazen cok minik put oıt bişey oluyo ama tam anlamıyla ne olduğunu bilemiyorum erken diye düşünüyorum :KK39:
Herkeste aynı zamanda olmayabilir 20.haftaya kadar hissedilmeyebilir normal yani

Merhaba kızlar. .Bugün kontrolum vardi .herşey yolunda çok şükür.
Doktorum coldsea kill oil omega3 önerdi.
Ayrica elevit ve ferrumfort demir ilaci verip folik asite devam etmemi söyledi.
Saglik ocagindanda monovit d vitamini verdiler.doktorum kullanabilirsin dedi.
Sizlerden coldsea kill oil omega 3 kullanan varmi....
Ben daha omega balık yapına başlamadım bu kontrolümde söylicem druma artık başlamak lazım olursa ocean yada solgar istiyorm solgar biraz pahalı ama cok iyi bir ürün balık yapı son üç ay ve doğumdan sonra üç ay çok önemliiii :anneadayı:

Slm kizlar biraz ozel olacak ama iliski sirasinda biraz kan geldi. Tekrarlamadi ama korktum. Vajina kanamasi mi rahim mi bilemedim. Basina boyle bisey gelen var mi?

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEANNE ADAYLARIMIZ :anneadayı::KK200::nazar::KK46::KK46::KK46::KK46:

Öncelikle kocamaaaan Maşallah:nazar::nazar::KK200:

1. @bihayaldi :anneadayı: ilk bebiş , ilk deneme , yaş : 22 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 29.07.2016 :nazar::KK46:
  2. @goooody :anneadayı: ilk bebiş , 2.deneme , yaş :26 '' bebişin tahmini doğum tarihi: 09.08.2016:nazar::KK46:
  3. ........
  4. @defne_su :anneadayı: ilk bebiş , 15.deneme , yaş : 23 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 16.08.2016 :nazar::KK46:
  5. @gzmliperi :anneadayı: ilk bebiş , 1,5 yıllık deneme , yaş :28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : ? :nazar::KK46:
  6. @jasmin2308 :anneadayı: ilk bebiş , 2.deneme , yaş :24 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 08.08.2016 :nazar::KK46:
  7. @hayalimsin1 :anneadayı: 3.bebiş:nazar: , süpriz :KK70: Yaş : 33 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 07.08.2016 :nazar::KK46:
  8. @Ysmn_d:anneadayı: 2.bebiş :nazar: , 2.deneme , yaş : 26 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 07.08.2016 :nazar::KK46:
  9. @sevgiliye_34:anneadayı:4.bebiş olcak inşallah:nazar:süpriz :KK70: yaş : 36''bebişin tahmini doğum tarihi:08.08.2016:nazar::KK46:
  10. Elvo Elvo :anneadayı:ilk bebiş , ilk deneme , yaş : 28 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 09.08.2016:nazar::KK46:
  11. @burcucuk9112:anneadayı:2.bebiş:nazar: ,2.deneme ,yaş : 24''bebişin tahmini doğum tarihi:14.08.2016:nazar::KK46:
  12. @gul_sek :anneadayı: ilk bebiş , 5.deneme , yaş : 28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 11.08.1016:nazar::KK46:
  13. @Canixim:anneadayı: ilk bebiş , 2.deneme , yaş : 22 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 14.08.2016 :nazar::KK46:
  14. @SEVDAM4263:anneadayı: ilk Bebiş , ilk deneme , yaş: 26 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 25.07.2016:nazar::KK46:
  15. @mev_mel :anneadayı: ilk bebiş , 3. Deneme , yaş : 26 " bebişin tahmini doğum tarihi : 13.08.2016:nazar::KK46:
  16. @Esrasezgin :anneadayı:3.bebiş:nazar:, 3. Deneme , yaş : ? " bebişin tahmini doğum tarihi : ? :nazar::KK46:
  17. @01 ebru 01 :anneadayı:ilk Bebiş , sürpriz deneme , yaş : 30 " bebişin tahmini doğum tarihi :21.07.2016:nazar::KK46:
  18. @miniktarlafaresi :anneadayı:ilk bebiş , 2.deneme , yaş : ? bebişin tahmini doğum tarihi : 11.08.2016 :nazar::KK46:
  19. goqce goqce :anneadayı:ilk Bebiş , sürpriz deneme , yaş : 26 " bebişin tahmini doğum tarihi : 05.08.2016:nazar::KK46:
  20. @sercu :anneadayı:ilk bebiş , 3.deneme , yaş : 33 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 12.08.2016:nazar::KK46:
  21. @melegggm :anneadayı: İlk Bebiş , 13.deneme , yaş : 23 " bebişin tahmini doğum tarihi : 19.08.2016:nazar::KK46:
  22. @freyja1979:anneadayı: ilk bebiş , 6 yıllık deneme , yaş : 36 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 10.08.2016:nazar::KK46:
  23. La Lune La Lune :anneadayı:ilk bebiş , 3.deneme , yaş : 28 ''bebişin tahmini doğum tarihi : ? :nazar::KK46:
  24. @fburak:anneadayı: 3.bebiş:nazar: , süpriz deneme ,yaş : 36 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 07.08.2016 :nazar::KK46:
  25. C Candylee :anneadayı: 2.bebiş:nazar: , 3.deneme , yaş : 33 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 09.08.2016 :nazar::KK46:
  26. @chilekciko :anneadayı: ilk bebiş , 3.deneme , yaş : 28 '' bebişin tahmini doğum tarihi: 19.08.2016:nazar::KK46:
  27. S safakxwqsevda :anneadayı: ilk bebiş, 10.deneme , yaş : 27 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 10.08.2016:nazar::KK46:
  28. @asssdr :anneadayı: ilk bebiş , 1.5 yıllık deneme, yaş : 27 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 23.08.2016:nazar::KK46:
  29. @1234emremelek :anneadayı:ilk bebiş , ilk deneme, yaş: 19 ''bebişin tahmini doğum tarihi : ? :nazar::KK46:
  30. @Adananur :anneadayı: 2.bebiş, 3.deneme , yaş: 33 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 10.08.2016:nazar::KK46:
  31. @hilalesila :anneadayı:ilk bebiş,2.(tüp b.)deneme, yaş : 23 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 20.08.2016:nazar::KK46:
  32. @nurr27 :anneadayı: ilk bebiş , 1 yıllık deneme , yaş : 21 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 21.08.2016:nazar::KK46:
  33. @kakule71 :anneadayı: ilk bebiş,süpriz deneme, yaş:27 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 03.09.2016:nazar::KK46:
  34. Y Yasam111 :anneadayı: ilk bebiş , 2.deneme, yaş:28''bebişin tahmini doğum tarihi : 06.09.2016:nazar::KK46:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK200::KK200::KK200::KK200::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Merhaba,
Benim bebeğim de 16 haftalık. Herşey yolunda giderse 14 Ağustos ta bir kızım olacak. Ama onu hiç hissetmiyorum. Sanki hamile değilmişim gibi. Ne zaman hissediliyor bilen var mı? İlk hamileliğim her an onu düşünüyorum

Merhaba,
Benim bebeğim de 16 haftalık. Herşey yolunda giderse 14 Ağustos ta bir kızım olacak. Ama onu hiç hissetmiyorum. Sanki hamile değilmişim gibi. Ne zaman hissediliyor bilen var mı? İlk hamileliğim her an onu düşünüyorum
Canım ilk hamilelikte 20. Hafta civarlarında hissediliyormuş, 2. hamilelikte daha erken hissedilebiliyormuş.

Slm kizlar biraz ozel olacak ama iliski sirasinda biraz kan geldi. Tekrarlamadi ama korktum. Vajina kanamasi mi rahim mi bilemedim. Basina boyle bisey gelen var mi?
Canım benim ilk gebeliğimde başıma gelmişti, doktorum progestan vermişti ve belli bir süre ilişkiyi yasaklamıştı. Bu gebelikte o yüzden daha temkinli davrandım.

Back