• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Aynen et balık tavuk yiyemiyorum. Bu hafta başladım. Geçti tiksinti. Ama hala haşlama düşünemiyorum mesela. Ki bayılırım.

Ben feramat kullanıyorum doktora sordum onun tavsiyesiyle akşam yatmadan içiyorum. Bir problem yok.
Ilknkullandigimda aksaminda balik yemistim. Balik rahatsiz etti diye dusundum ama iki oldu artik ilactan olduguna eminim. Bi daha kullanmam :(

Merhaba arkadaslar. Gyno ferri sanol (demir++.folik asit. Vitamin b12) ilacini kldaha once kullanan var mi. Doktorum iki gunde bir kullan dedi. Iki dir kullaniyorum mideme dokunuyor. Bulanti ve siskinlik oluyor. Yemeklerden iki saat sonra kullaniyorum. Sonrasinda da bir saat yemek yemiyorum. Bu arada acikiyorum ondan mi bilemedim :-/
O hap bende de var ya 3.aydan sonra folic asit bırakılıp buna geçiliyor ama çok büyük benmde midemi bulandırıyor

Kızlar bana doktor sadece elevit ve b 12 vitamini verdi başka bişey vermedi ..

Kızlar bana doktor sadece elevit ve b 12 vitamini verdi başka bişey vermedi ..
Basta bana da sadece elevirlt vermisti. Icinde domuzdan elde edilmis bir madde oldugunu ogrendikten sonra kullanmaktan vazgectim. Doktora soyledigimde yerine gyno ferro sanol diye bir ilac verdi ama migdemi mahfetti.. kullanamiyorum.

Basta bana da sadece elevirlt vermisti. Icinde domuzdan elde edilmis bir madde oldugunu ogrendikten sonra kullanmaktan vazgectim. Doktora soyledigimde yerine gyno ferro sanol diye bir ilac verdi ama migdemi mahfetti.. kullanamiyorum.

Allah allah bunun mu içinde varmış

Merhaba canlar..
uğrayamadım bi süredir umarım herkesin keyifler yerindedir hep güzel haberler vardır....
bugün 12.hafta bitti biraz bulantılar hafifledi sanki artık birşeyler yiyebiliyorum hatta gece 3 te uyanıp birşeyler yedim Allahım inşallah iştahım deli gib iaçılıp da deli gibi kilo almam... Folik asit içmiyorum çünkü çook yüksek çıktı haftada üç balık yediğimiz diyet döneminden depolamışım :)) Decavit içiyorum bi tek...

Bu arada bi kaç gündür sırt ağrısı çekiyorum üşütmedim yorulmadım ama sürekli sırt üstü yatasım var...sanırım bu dönemle ilgili...bakalım geçer inşallah..

yarın ikili test için randevum var, doktorum sen bilirsin dedi ama yaptırmaktan yana olduğunu hissettim 36 yaşındayım sonuçta nolur nolmaz inşallah iyi sonuçlar alırız da içimiz rahat eder..aksini düşünmek istemiyorum ayrıca...ikili test hakkında olumlu olumsuz biçok şey okudum ama olumsuz ihtimalleri aklıma getirmiyorum Allahın izniyle herşey yolunda gidecek...pozitif düşünceyi seviyorum :)
Herkese bulantısız huzurlu mutlu günler diliyorum...Sevgiler...

Kıısslaaarrrr :) nub teorisi diye bişey var ya gördünüz mü hatta kk da biri yazmış cinsiyet tahminiyle ilgili kafayı yedim heralde ben iyice çok merak ediyorum eşim de hiç anlamıyo merakımı ikisi de kabulum bi isteğim yok ama bebek kıyafetlerine baktıkça merakım kabarıyo

Kızlar cinsiyetler artık yavas yavas herkeste belli olmaya başlamış. Sanki şimdilik erkek ağırlıklı gidiyor bizim grubun bebişleri, ne dersiniz, yoksa bana mı öyle geldi :) Hepinize sevgiler ve sağlıklı günler :KK200:

Kızlar cinsiyetler artık yavas yavas herkeste belli olmaya başlamış. Sanki şimdilik erkek ağırlıklı gidiyor bizim grubun bebişleri, ne dersiniz, yoksa bana mı öyle geldi :) Hepinize sevgiler ve sağlıklı günler :KK200:
Haklısın Cnm bu sene erkek senesi diyorlar.Benim de çin takvimi kız diyordu ama bugün doktorumuz erkek dedi.şükürler olsun hiç farketmez saglikli olsun yeter ki hepimizin yavrulari.senin de mi erkek?

Haklısın Cnm bu sene erkek senesi diyorlar.Benim de çin takvimi kız diyordu ama bugün doktorumuz erkek dedi.şükürler olsun hiç farketmez saglikli olsun yeter ki hepimizin yavrulari.senin de mi erkek?
Hayirli olsun canim. Benimde cin takvimi kiz diyor ama ben nedense erkek bekliyorum. Iki hafta sonra randevum var
Insallah gorebiliriz :)

Evet canım, doktor benimkine de erkek dedi. Çin takvimin de kız yazıyordu. El-ayak düzgün olsun, hayırlı evlatlar olsunlar da gerisi mühim değil.

Bu arada erkekte yanılma payı sizce var mı? Niyeyse ben bazen ikilemde kalıyorum... Doktorumuz pipi çıkıntısını gösterdi ama ne bileyim, alışverişi için birdaha ki randevumu mu beklesem ki karar veremedim.

Kızlar kan uyusmazligi okupta erken haftalarda ignesini yaptiran var mi yada kacinci haftanizda yapmayi planliyor doktorlariniz ?

Kizlar uykudan uyanip sumak demledim.suyunu ictim..( insallah bir zarari uoktur) :)) eskiden de eksi severdim ama bu aralar cokkk cnim istiyor. Ruyalarima limon giriyor. Simdi de bir bardak sumak suyu ictim. Benim ki kiz olmazsa ye eksiyi dogur ayseyi tezini curutur :))

Kizlar uykudan uyanip sumak demledim.suyunu ictim..( insallah bir zarari uoktur) :)) eskiden de eksi severdim ama bu aralar cokkk cnim istiyor. Ruyalarima limon giriyor. Simdi de bir bardak sumak suyu ictim. Benim ki kiz olmazsa ye eksiyi dogur ayseyi tezini curutur :))
Bende ekşi yemeye ağırlık verdim şu sıra bakalım rivayetler doğru mu çıkcak yanlış mı

Biz bugün bebegimizin cinsiyetini öğrendik.bütün aile hatta sülale kız bekliyordu hatta çin takvimi de kız diyordu ama inşallah bir oğlumuz olacak :) darısı öğrenmek isteyen hepinize inşallah
Hahahaha bakalım bizde sülalecek kız diyoruz ama göreceğiz.
Çok sevindim canım Allah sağlık ömür versin.

Back