- 26 Kasım 2014
- 94
- 70
- 88
Kızlar bugün doktora gittim oglusum geliyor
Teşekkür ederim canım benim aslında iki hafta sonra randevum vardı ama ben kaç gündür evham yapıyordum bebeğim iyi mi diye dayanamadım sabah gittim bu arada cinsiyeti de öğrendik. İçim de rahat etti bebegim gayet iyiydi çok sukurOyy maşallah canım hayirlisi ile al kucağına bende bi an önce öğrenmek istiyorum yaa doktor seni cinsiyet i öğrenmek için hususi mi çağırdı yoksa kontrol e gittiğinde mi öğrendin
Bugün bikaç arkadaşımla konuştum şu ikili tarama test konusunda iyce kafam karıştı yaptırsam mı yaptırmasam mı bilemiyorum
canım ben yaptırmadım.aldrmayi dusunmuyorsan gerek yok diyor zaten doktor da.sadece ultrason da ense kalinligina baktı.çok şükür sorun yok içim rahatladı benim.gergin bi hamilelik geçirmeyi göze alamadım acikcasiMerhaba herkese, aranızda ikili test yaptıran var mı? Ya da yaptırmamayı seçen?
Yaptırmamayı düşünüyorum ben. Forumda herkes "eğer sonuç kötüyse ve aldırmayacaksan bebeği, yaptırmaya gerek yok" yazmış. Daha ileriki haftalarda detaylı ultrason yaptırmak yeterli diyorlar.
Görüşlerinize ihtiyacım var...
Aynen bende yaptırmamayı tercih edenlerdenim. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin. Pazartesi günü ense kalınlığına baktıracağım inşallahcanım ben yaptırmadım.aldrmayi dusunmuyorsan gerek yok diyor zaten doktor da.sadece ultrason da ense kalinligina baktı.çok şükür sorun yok içim rahatladı benim.gergin bi hamilelik geçirmeyi göze alamadım acikcasi
Merhaba herkese, aranızda ikili test yaptıran var mı? Ya da yaptırmamayı seçen?
Yaptırmamayı düşünüyorum ben. Forumda herkes "eğer sonuç kötüyse ve aldırmayacaksan bebeği, yaptırmaya gerek yok" yazmış. Daha ileriki haftalarda detaylı ultrason yaptırmak yeterli diyorlar.
Canım ben yaptırmadım, çünki çevremde çok duydum; ikili testte down sendromu çıkıp sapasağlam çocukları olan. İlk çocuğumda gittiğim doktorum da ikili testi değil üçlü testi tavsiye ettiğini söylemişti. Üstelik ikili test yaptırmasan da doktorlar ense kalınlığı, burun kemiği vb bi kaç değere bakıp üç aşşağı beş yukarı bi fikir ediniolar. Ben ikili testi yanıltıcı olduğunu düşündüğüm için yaptırmadım, her ne kadar aldırmayı düşünmesem de içim rahatlasın diye yine de üçlü testi yaptıracağım.Merhaba herkese, aranızda ikili test yaptıran var mı? Ya da yaptırmamayı seçen?
Teşekkür ederim canım benim aslında iki hafta sonra randevum vardı ama ben kaç gündür evham yapıyordum bebeğim iyi mi diye dayanamadım sabah gittim bu arada cinsiyeti de öğrendik. İçim de rahat etti bebegim gayet iyiydi çok sukur
Aayy gözün aydın canım,ne güzel göstermiş hemen.Sağlıkla gelsin oğluşun inşallah.Biz de öğrensek artık,çok merak ediyorum.Ona göre kıyafetler bakınsam.Kızlar bugün doktora gittim oglusum geliyor
Ben de yaptırmamaya karar verdim zaten tatile çıktım :) eğer aklında bi şüphe olucaksa ikiliyi yaptır çünkü üçlü taramanın doğru olma olasılığı daha düşükmüşben yaptırmayı düşünmüyorum.. riskli bir aday değilim, ayrıca bebek doğana kadar asla yüzde yüz emin olunmuyormuş bebek otistik olacak mı olmayacak mı diye.. e aldırmayı da düşünmüyorum.. o halde neden 7 ay boyunca kendimi yiyim durduk yerde (eğer kötü sonuç çıkarsa).. en iyisi yaptırmamak..
Üçlü testin doğru olma ihtimali daha düşükmüş canım istersen bi araştır ikili testin kötü çıkması durumunda üçlüyü yaptırın diyolar yoksa hepsini yaptırmak da gereksizmişCanım ben yaptırmadım, çünki çevremde çok duydum; ikili testte down sendromu çıkıp sapasağlam çocukları olan. İlk çocuğumda gittiğim doktorum da ikili testi değil üçlü testi tavsiye ettiğini söylemişti. Üstelik ikili test yaptırmasan da doktorlar ense kalınlığı, burun kemiği vb bi kaç değere bakıp üç aşşağı beş yukarı bi fikir ediniolar. Ben ikili testi yanıltıcı olduğunu düşündüğüm için yaptırmadım, her ne kadar aldırmayı düşünmesem de içim rahatlasın diye yine de üçlü testi yaptıracağım.
Sağol canim inşa darısı hepinizin başına çık guzel bi duygu ben de çok merak ediyordum gösterdi hemen yavrumAayy gözün aydın canım,ne güzel göstermiş hemen.Sağlıkla gelsin oğluşun inşallah.Biz de öğrensek artık,çok merak ediyorum.Ona göre kıyafetler bakınsam.
Topik ogluslarla doluyor desenize.Hayırlı olsun canım,sağlıkla doğsun.Bakalım bizimki ne :)Bende bugün karnımın sag tarafında hani bi torbaya su doldurursun da cılk cılk dalga gibi bisey olur ya oyle bi dalgalanma oldu bebisim hareket mi etti bilmiyorum ama ilk aklıma o geldi sanki onu hissettim
Bu arada size söylemedim benimde öglusum olacak Allah nasip ederse doktor bi sonrakinde daha kesin söylerim ama bi çıkıntı görüyorum dedibende gördüm minik pipişini sanki
amin cnm cok tesekkur ederim. Allah hepimize bebislerimizi saglikli ve kolay bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsinSana da canım. Çift daha iyi ama merak etme bendeki sıkıntıları yaşamazsın sen doktor da söyledi tek yumurta çok sıkıntılıymış tek gebelikten işin zor tabi ama Allah ikisini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah mükafatın çok güzel olucak :)
Midende gaz sancı yapıyo olabilir miKizlar 3 gundur iki gogsumun ortasinin tam alti yani gobegimin ustunde agri oluyor. Bebis daha cok asagida biliyorum ama yine de stres yapiyorum neden oluyodur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?