2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Günaydın kızlar. Bebişlerinizin cinsiyeti hayırlı olsun. Darısı bize artık. Ben de merak ediyorum ama doktor 16. Haftaya randevu verdi

Kizlar cinsiyet 12-13. Haftada belli olmuyor mu? Randevum var o haftalara ,ogrenirim diye dusunmustum. Ozele gidiyorum soylemezler mi?

Kizlar cinsiyet 12-13. Haftada belli olmuyor mu? Randevum var o haftalara ,ogrenirim diye dusunmustum. Ozele gidiyorum soylemezler mi?
Bazi doktorlar soyleyebiliyor ama organlar tam netlesmediginden yanilmalar oluyor.. Kordon bagini pipi olarak gorebiliolar.. Bana oyle olmstu erkege benziyor denilmsiti ama kizim olacak :))

Canim benim 12.haftada erkek gibi gorunuyor ama kordon da olabilir demisti doktorum. Yarin randevum var ben de cok merak ediyorum nasil durumu erkek mi kesin. Bir ay da bir kontrol oluyor cok uzun geliyor ozluyorum bebegimi

Kizlar 3 gundur iki gogsumun ortasinin tam alti yani gobegimin ustunde agri oluyor. Bebis daha cok asagida biliyorum ama yine de stres yapiyorum neden oluyodur acaba
Canim bana cok sık oluyor. Mide ogutemedigi icin yemekleri agri oluyor bazen kasiliyor. Cok yememege calisiyorum yada sonrasinda sakiz cigniyorum. Bebegimiz buyudukce yukari dogru cikiyor butun organlar sikisiyor ondan sanirim. Eger musaitsen az ve sik yemege calis.

Bende 14 martta randevusu olanlardanim. Insallah cinsiyetini ogrenebilirim :) aksam gidecegim randevuma. Erkek olacak sanki, oyle hissediyorum... Ogrenir ogrenmez paylasin kizlar :))

Kizlar 3 gundur iki gogsumun ortasinin tam alti yani gobegimin ustunde agri oluyor. Bebis daha cok asagida biliyorum ama yine de stres yapiyorum neden oluyodur acaba
Dün aynısı bana da oldu canım,böyle tam tarif ettiğin yerde sürekli bi sızı oldu yaklaşık bir dk. Ara da karnıma bıçak gibi sızılar saplandı ince ince.Çok panikledim ama uzaninca geçti çok şükür.Gaz sancıları galiba,rahatlayınca geçti.
Bugün de içim rahat etsin diye doktora gittim ama öğleden sonra muayeneye almıyoruz artık dediler ağladım resmen bebeğimi göremedim diye.Onu görmeyi çok özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…