• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

arkadaslar merhaba aranizda ikiz bekleyen var miydi? bizim ikiz haftaya randevumuz var, hoca ikili tarama ister mi acaba, ikizlerde tarama sonucu yanlis cikiyor diye bazi doktorlar kan almiyormus sadece burun kemiğine falan bakiyormus diye okudum. bilgisi olan var mi?
Benim ikizdi ama teke düştü :( kan değerlerin farklı çıkıyor sadece diye biliyorum ama yanıltıcı oluyomuş ikizlerde bu tarama testleri tekte bile zaten çok güvenilir değil

Benim ikizdi ama teke düştü :KK43: kan değerlerin farklı çıkıyor sadece diye biliyorum ama yanıltıcı oluyomuş ikizlerde bu tarama testleri tekte bile zaten çok güvenilir değil
cok uzuldum gecmis olsun ne zaman kaybettiniz tekini?neden olmus? benimde kafam karışık o konuda. hayirlisiyla bi atlatsak ridkli surecleri

cok uzuldum gecmis olsun ne zaman kaybettiniz tekini?neden olmus? benimde kafam karışık o konuda. hayirlisiyla bi atlatsak ridkli surecleri
Bitanesi zaten çok geriden geliyodu gelişemedi bi önceki kontrolüme kadar kan dolaşımı görünüyodu son kontrolümde keseye yapışmış iyice tek yumurta ikiziydi canım senin tek mi çift mi

Bilmiyorum ki Can'ım bizde doktor uygun pozisyonda görüntüyü dondurup oyle baktı ama belki sende o pozisyonu yakalayamamış olabilir.

Sanırım canım cinsiyetini öğrenmek istiyorum ya bi an önce kuzenimin 6 bucuk aylık hamile hala öğrenemediler ben çatlardm heralde :))

[QUOTEunlu, post: 45183890, member: 724512"]Eşim kontrolde monitörü video cekiyor gunde 10 defa falan izliyorum tavsiye ederim[/QUOTE]
Bizde ayni taktiği uyguladık çok güzel oluo bnde özledik açıp izliorum.

Ya özelle devletin monitörleri arasında dağlar kadar fark var sıkıntı yaratır mı acaba ultrasyonda bakarken devletteki monitörler eski küçük bilgisayarlar gibi
Olabilir canım. Kesin birşey diyemem.
Benim ultrason görüntum çok netti.

çift cnm benim. anladım Rabbim kolaylıklar versin
Sana da canım. Çift daha iyi ama merak etme bendeki sıkıntıları yaşamazsın sen doktor da söyledi tek yumurta çok sıkıntılıymış tek gebelikten işin zor tabi ama Allah ikisini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah mükafatın çok güzel olucak :)

Back