• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

MERHABA KIZLAR YORUMLARINIZI OKUDUM TEK TEK ÇOK GÜZEL BİLGİ PAYLAŞIMLARI OLMUŞ BENMDE MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ 04.09.2016 BNMLE AYNI TARİHTE OLANLARDAKİ GELİŞMELER NE YÖNDEDİR ACABA İSTANBULDA OLUP BAĞCILAR MEDİPOL MEGA ÜNİV. HASTANESİNE GİDEN VARMI ?
Seninle aynıyız hemen hemen ikili tarama testi dedi doktor haftaya için 11.haftadayım 14.haftaya kadar yaptırman gerekli dedi ama yaptırma konusunda hala kararsızım bi de benim gebeliğim biraz tuhaftı ikiz başlayıp teke düştü o yzden değerlerm normalden farklı çıkabiliyo

Seninle aynıyız hemen hemen ikili tarama testi dedi doktor haftaya için 11.haftadayım 14.haftaya kadar yaptırman gerekli dedi ama yaptırma konusunda hala kararsızım bi de benim gebeliğim biraz tuhaftı ikiz başlayıp teke düştü o yzden değerlerm normalden farklı çıkabiliyo
ANLADIM CANIM BENDE 25 İNDE GİDİCEM DOKTORA İKİLİ TARAMA İÇİN AMA GİTTİĞİM HASTANEDE 2 Lİ TARAMA FİYATI 452 TL OLDUĞU İÇİN BENDE DEVLETTE YAPTIRCAM .

ANLADIM CANIM BENDE 25 İNDE GİDİCEM DOKTORA İKİLİ TARAMA İÇİN AMA GİTTİĞİM HASTANEDE 2 Lİ TARAMA FİYATI 452 TL OLDUĞU İÇİN BENDE DEVLETTE YAPTIRCAM .
2 li tarama 450 ise ayrıntılı ultrason ile doğum ne kadardır kimbilir???

3 hafta sonra ayrintili ultrasona girersin dedi bana doktor. Ucreti 620 tl :KK43: butun hastaneleri arastiracagim ama istanbhlda pek uygun bisi bulabilecegimi sanmiyorum

Kızlar daha önce yazıldı mı bilmiyorum da canım yine hiç içmediğim bişeyi istiyo kefir içebiliyo muyuz hamileyken:KK51:

Çok pahalıymış devlette sonuçları ne kadar sürede çıkıyo acaba

arkadaslar merhaba aranizda ikiz bekleyen var miydi? bizim ikiz haftaya randevumuz var, hoca ikili tarama ister mi acaba, ikizlerde tarama sonucu yanlis cikiyor diye bazi doktorlar kan almiyormus sadece burun kemiğine falan bakiyormus diye okudum. bilgisi olan var mi?

Back