- 4 Ağustos 2011
- 559
- 1.690
- 113
Ay canım tebrik ederim şansı, bahtı, kendi, sağlığı güzel bi kızın olur inşallah16. Haftada net olarak soyledi ondan once bizimki gostermediginden yorum yapmadi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay canım tebrik ederim şansı, bahtı, kendi, sağlığı güzel bi kızın olur inşallah16. Haftada net olarak soyledi ondan once bizimki gostermediginden yorum yapmadi :)
Seninle aynıyız hemen hemen ikili tarama testi dedi doktor haftaya için 11.haftadayım 14.haftaya kadar yaptırman gerekli dedi ama yaptırma konusunda hala kararsızım bi de benim gebeliğim biraz tuhaftı ikiz başlayıp teke düştü o yzden değerlerm normalden farklı çıkabiliyoMERHABA KIZLAR YORUMLARINIZI OKUDUM TEK TEK ÇOK GÜZEL BİLGİ PAYLAŞIMLARI OLMUŞ BENMDE MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ 04.09.2016 BNMLE AYNI TARİHTE OLANLARDAKİ GELİŞMELER NE YÖNDEDİR ACABA İSTANBULDA OLUP BAĞCILAR MEDİPOL MEGA ÜNİV. HASTANESİNE GİDEN VARMI ?
ANLADIM CANIM BENDE 25 İNDE GİDİCEM DOKTORA İKİLİ TARAMA İÇİN AMA GİTTİĞİM HASTANEDE 2 Lİ TARAMA FİYATI 452 TL OLDUĞU İÇİN BENDE DEVLETTE YAPTIRCAM .Seninle aynıyız hemen hemen ikili tarama testi dedi doktor haftaya için 11.haftadayım 14.haftaya kadar yaptırman gerekli dedi ama yaptırma konusunda hala kararsızım bi de benim gebeliğim biraz tuhaftı ikiz başlayıp teke düştü o yzden değerlerm normalden farklı çıkabiliyo
Bende özele gidiyorum 45 TL ye yaptırdım. Bu ne ya? Hangi hastane?ANLADIM CANIM BENDE 25 İNDE GİDİCEM DOKTORA İKİLİ TARAMA İÇİN AMA GİTTİĞİM HASTANEDE 2 Lİ TARAMA FİYATI 452 TL OLDUĞU İÇİN BENDE DEVLETTE YAPTIRCAM .
BAĞCILAR MEDİPOL MEGA ÜNİV. HASTANESİ SZİN HASTANE ACABABende özele gidiyorum 45 TL ye yaptırdım. Bu ne ya? Hangi hastane?
Aman Allah'ım ikili taramada heralde bizim bilmediğimiz şeylere de bakıyor o hastane :) resmen hırsızlık bu yaaBende özele gidiyorum 45 TL ye yaptırdım. Bu ne ya? Hangi hastane?
2 li tarama 450 ise ayrıntılı ultrason ile doğum ne kadardır kimbilir???ANLADIM CANIM BENDE 25 İNDE GİDİCEM DOKTORA İKİLİ TARAMA İÇİN AMA GİTTİĞİM HASTANEDE 2 Lİ TARAMA FİYATI 452 TL OLDUĞU İÇİN BENDE DEVLETTE YAPTIRCAM .
Bende özele gidiyorum 60 TL yaptırdım okadar yüksek olurmu yaaBende özele gidiyorum 45 TL ye yaptırdım. Bu ne ya? Hangi hastane?
NERDE OTURUYORSUNUZ HANGİ HASTANEDE YAPTIRDINIZBende özele gidiyorum 60 TL yaptırdım okadar yüksek olurmu yaa
ANADOLUMU AVRUPA YAKASINDAMI OTURUYORSUNUZ.3 hafta sonra ayrintili ultrasona girersin dedi bana doktor. Ucreti 620 tl butun hastaneleri arastiracagim ama istanbhlda pek uygun bisi bulabilecegimi sanmiyorum
Tebrik ederim canım hayırlı olsunGunaydinn, hayirli haftalar guzel anneler.. Kontrolum vardi, cinsiyet icin.. Benim prensesim geliyorrrr
Anadolu yakasi.. Tip merkezlerini aradim 200 tl civarinda ama pek icime sinmiyor acikcasi bakalim napcamANADOLUMU AVRUPA YAKASINDAMI OTURUYORSUNUZ.
Özel Salihli can hastanesi.BAĞCILAR MEDİPOL MEGA ÜNİV. HASTANESİ SZİN HASTANE ACABA
Yuh yani. Soygun resmen.3 hafta sonra ayrintili ultrasona girersin dedi bana doktor. Ucreti 620 tl butun hastaneleri arastiracagim ama istanbhlda pek uygun bisi bulabilecegimi sanmiyorum
Çok pahalıymış devlette sonuçları ne kadar sürede çıkıyo acabaANLADIM CANIM BENDE 25 İNDE GİDİCEM DOKTORA İKİLİ TARAMA İÇİN AMA GİTTİĞİM HASTANEDE 2 Lİ TARAMA FİYATI 452 TL OLDUĞU İÇİN BENDE DEVLETTE YAPTIRCAM .
HİÇ BİLMİYORUM AMA RANDEVUYA GİTMEDEN 3 GÜN ÖNCE YAPTIRACAĞIM DEVLETTEÇok pahalıymış devlette sonuçları ne kadar sürede çıkıyo acaba
Evet icilebiliyor hatta sindirimi duzenledigi icin tavsiye etti benim doktorumKızlar daha önce yazıldı mı bilmiyorum da canım yine hiç içmediğim bişeyi istiyo kefir içebiliyo muyuz hamileyken
Canım bende devlette yaptırdım. Sonuçlar 1 haftada çıkıyor.Çok pahalıymış devlette sonuçları ne kadar sürede çıkıyo acaba