Benim ikizdi ama teke düştüarkadaslar merhaba aranizda ikiz bekleyen var miydi? bizim ikiz haftaya randevumuz var, hoca ikili tarama ister mi acaba, ikizlerde tarama sonucu yanlis cikiyor diye bazi doktorlar kan almiyormus sadece burun kemiğine falan bakiyormus diye okudum. bilgisi olan var mi?
cok uzuldum gecmis olsun ne zaman kaybettiniz tekini?neden olmus? benimde kafam karışık o konuda. hayirlisiyla bi atlatsak ridkli surecleriBenim ikizdi ama teke düştükan değerlerin farklı çıkıyor sadece diye biliyorum ama yanıltıcı oluyomuş ikizlerde bu tarama testleri tekte bile zaten çok güvenilir değil
Bitanesi zaten çok geriden geliyodu gelişemedi bi önceki kontrolüme kadar kan dolaşımı görünüyodu son kontrolümde keseye yapışmış iyice tek yumurta ikiziydi canım senin tek mi çift micok uzuldum gecmis olsun ne zaman kaybettiniz tekini?neden olmus? benimde kafam karışık o konuda. hayirlisiyla bi atlatsak ridkli surecleri
Bilmiyorum ki Can'ım bizde doktor uygun pozisyonda görüntüyü dondurup oyle baktı ama belki sende o pozisyonu yakalayamamış olabilir.
Eşim kontrolde monitörü video cekiyor gunde 10 defa falan izliyorum tavsiye ederimİkili testte de baktı ama göremedi. Belki sen 12. Haftada öğrenirsin. Zaman geçmiyor kontrole gitsem de bebeği görsem. Cinsiyet hiç önemli değil.
Allah analı babalı sağlıklı hayat versin Can'ım.senin adına cok sevindim.:)Gunaydinn, hayirli haftalar guzel anneler.. Kontrolum vardi, cinsiyet icin.. Benim prensesim geliyorrrr
Teşekkür ederim.Canım bende devlette yaptırdım. Sonuçlar 1 haftada çıkıyor.
11 ve 14 haftalar arası.Kızlar ikili test hangi haftalar arasında yapılıyor bileniniz var mı
Ya özelle devletin monitörleri arasında dağlar kadar fark var sıkıntı yaratır mı acaba ultrasyonda bakarken devletteki monitörler eski küçük bilgisayarlar gibi11 ve 14 haftalar arası.
çift cnm benim. anladım Rabbim kolaylıklar versinBitanesi zaten çok geriden geliyodu gelişemedi bi önceki kontrolüme kadar kan dolaşımı görünüyodu son kontrolümde keseye yapışmış iyice tek yumurta ikiziydi canım senin tek mi çift mi
Olabilir canım. Kesin birşey diyemem.Ya özelle devletin monitörleri arasında dağlar kadar fark var sıkıntı yaratır mı acaba ultrasyonda bakarken devletteki monitörler eski küçük bilgisayarlar gibi
Gözün aydın canım allah kucaklarımıza almayı da nasip eder inşallah sağlıklaKızlar bugün doktora gittim oglusum geliyor
Sana da canım. Çift daha iyi ama merak etme bendeki sıkıntıları yaşamazsın sen doktor da söyledi tek yumurta çok sıkıntılıymış tek gebelikten işin zor tabi ama Allah ikisini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah mükafatın çok güzel olucak :)çift cnm benim. anladım Rabbim kolaylıklar versin
Hayırlı olsun canım tebrik ederim ben de oğluş hissediyorum bakalım nasipKızlar bugün doktora gittim oglusum geliyor
Teşekkür ederim canım evet orda da erkek cikmistiHayırlı olsun canım tebrik ederim ben de oğluş hissediyorum bakalım nasipçin test falan yapmışmıyfın hiç :)
Teşekkürler canım amin cumlemizin insallahGözün aydın canım allah kucaklarımıza almayı da nasip eder inşallah sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?