• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Kızlar gunaydin katı meyve sıkacagı almayı dusunuyorum ama elektriksiz kollu narenciye sıkacagı mi yoksa elektrikli narenciye sıkacagı mi alsam kararsiz kaldım. kendim icin portakal sıkması yeterli ama ilerde bebis icin farkli meyveler sıkmak gerekcek ondan kararsizim. Onerisi olan var mi

Cnim ben elektrikli kullaniyorum. Braunun urunu. Cok guzel ama temizlemesi zahmetli biraz. Portakal icin ayri bi skacak aldim. O daha pratik. Sinbonun hem de. Sok marketten almistim. Temizlemesi kolay

Kizlar gunlerdir migren atagi geciriyorum geceleri daha da artiyor. Dun biraz azalmisti gece yinr artti ve kustum. Kusunca geciyordu gecmedi. Kullanabilecegim tek ilac parol ama o da alerji yapiyor bana parasetemolden dolayi.
Gece kafami duvarlara carpasim geldi. Saclarimi yoldum resmen. Isiksiz sessiz ortam falan fayda etmiyo! Bitkisel biseyler onerebilir misiniz?

Kizlar gunlerdir migren atagi geciriyorum geceleri daha da artiyor. Dun biraz azalmisti gece yinr artti ve kustum. Kusunca geciyordu gecmedi. Kullanabilecegim tek ilac parol ama o da alerji yapiyor bana parasetemolden dolayi.
Gece kafami duvarlara carpasim geldi. Saclarimi yoldum resmen. Isiksiz sessiz ortam falan fayda etmiyo! Bitkisel biseyler onerebilir misiniz?
canım geçmiş olsun.migrenim yok benim hatta hamilelikten önce başımda ağrımazdı öyle. Ama ilk haftalardan beri çok başım ağrıyor bazen de döner gibi. Gece gündüz hiç fark etmiyor, tek yapabildiğim ara ara soğuk kompleks yapmak. İlaç hiç kullanmadım

canım geçmiş olsun.migrenim yok benim hatta hamilelikten önce başımda ağrımazdı öyle. Ama ilk haftalardan beri çok başım ağrıyor bazen de döner gibi. Gece gündüz hiç fark etmiyor, tek yapabildiğim ara ara soğuk kompleks yapmak. İlaç hiç kullanmadım

Geciyor mu? Faydasi oldu mu??

Bende bas agrisiyla mucadele ediyorum kac gundur. Nane yagiyla masaj onerdiler bende bugun alip deniycem ama herkese iyi gelmis sen de bi dene istersen canim

Ben su içiyorum yutkunmaya üşeniyorum bu geçermi tembellik,halsizlik ya kolumu kaldıramıyorum geçici bir süreçmi acaba?oğlumda bunları yaşamadım öyle canlı ve aktiftimki :KK43:

Pamuklarin arasına karanfil koy 3 5 tane. Böyle 3 ayrı pamuk hazırla. Tülbent yerleştir alın ve yanlara gelecek şekilde. Bol bol kolonya dök. Başını sıkıca sar. Bana iyi geliyordu. Bir de masaj bilen varsa sakaklarini falan ovsunlar. Çok geçmiş olsun.

Ben su içiyorum yutkunmaya üşeniyorum bu geçermi tembellik,halsizlik ya kolumu kaldıramıyorum geçici bir süreçmi acaba?oğlumda bunları yaşamadım öyle canlı ve aktiftimki :KK43:

Geçecekmiş canım bende aynı öyleyim. Ki pire gibiydim. Şimdi yol yürüsem 3 mola veriyorum. Kolay değil hamile anneler uyurken bile bir dağcı kadar efor sarfediyormus.

Ben çok rüya görüyorum ya. Uyandığımda sanki hic uyuyamamış gibi kalkıyorum saçma sapan anlamsız ordan oraya gidiyorum. Hayatımın çeşitli yerlerinden insanlar, mesela eski patronum ama su andaki patronumun görüntüsü ile karşıma çıkıyor onunla çalışıyorum. Bi de bir ev var 3 kere gördüm o evi. Annemlerin eviymiş ama 2 odasını hic kullanmamışlar eski sahiplerinin bıraktığı gibi duruyor. Hatta odası olduğunu bile unutmuşuz. Sonra aklımıza geliyor biz kirada oturmayalım buraya taşınalım diyoruz. Galiba bu aralar ev almaya çok taktık.

Pamuklarin arasına karanfil koy 3 5 tane. Böyle 3 ayrı pamuk hazırla. Tülbent yerleştir alın ve yanlara gelecek şekilde. Bol bol kolonya dök. Başını sıkıca sar. Bana iyi geliyordu. Bir de masaj bilen varsa sakaklarini falan ovsunlar. Çok geçmiş olsun.

Tesekkur ederim denicem

Canlar nasılsınız ben bulantı ve kusmalardan çok sık giremiyorum yaa inşallah geçerde hamileliğin tadını bende çıkartırım 2 gündür sol kasığım batıyo yaa hareket ederken ilk haftalar oluyordu bi şimdi yine olmaya başladı nedenki sizdede oluyor mu

meraba kızlar.. bu konuyu ben açmıştm.. ama nasip olmadı evladımı 9 ay taşıyıp doğurmak.. bebeğimin kalbi durdu , dün kürtaj oldum .. Rabbim sizlerin evlatlarını size bağışlasın.. hayırlı ve sağlıklı bir şeklde doğurun inşallah..
Canım daha şimdi gördüm,okuyunca çok şaşırdım çok üzüldüm. Üzülmemek elde değil tabi ama Allah daha beterinden korumuş diyelim,son haftasına kadar gelip de bebeğini kaybeden o kadar çok arkadaşımız var ki. Başın sağolsun canım,kalbini ferah tut inanıyorum en kısa zamanda Allah yüzünü güldürecek.

Arkadaşlar birkaç gündür kasıklarımda ağrı var.bazen çok keskin oluyor bu ağrılar. Normal mi sizce?benim gibi ağrı yaşayan var mı aranızda?

Cnim ben elektrikli kullaniyorum. Braunun urunu. Cok guzel ama temizlemesi zahmetli biraz. Portakal icin ayri bi skacak aldim. O daha pratik. Sinbonun hem de. Sok marketten almistim. Temizlemesi kolay
Bence hiç alma Cnm çok zahmetli kullanımı ve temizlemesi.hem de meyvenin kendisini yemek gerekiyomus.yoksa kilo alımı ve diabeti tetikliyormus.Ben hiç kullanamadık,yine de sen bilirsin tabi

Kızlar biraz özel olcak ama ilişki yaşıyo msnz eşinizle
İlk zamanlar eşim ya zararlıysa diye yaklaşmıyordu. Bende de aksine tavan yapmıştı hormonlardan:)) biraz araştırdım ona da anlattım ilk 3 ay tehlikeli olabiliyor. Bunu kesenin durumuna gore doktorun yasak veya olabilir der eğer sorarsan. Ama daha sonrasında temkinli olduğunuzda bir sakıncası yok hatta biyerde okumuştum o zamanlar salgılanan hormonlar ile faydası bile varmış. Fakat ilişkinin yasak olabileceği durumlarda oluyor. Bunun için doktoruna danışmalısın.
( Not: Hatta internette hamilelikte tehlikeli olmayan pozisyonlar bile var :oops:)

İlk zamanlar eşim ya zararlıysa diye yaklaşmıyordu. Bende de aksine tavan yapmıştı hormonlardan:)) biraz araştırdım ona da anlattım ilk 3 ay tehlikeli olabiliyor. Bunu kesenin durumuna gore doktorun yasak veya olabilir der eğer sorarsan. Ama daha sonrasında temkinli olduğunuzda bir sakıncası yok hatta biyerde okumuştum o zamanlar salgılanan hormonlar ile faydası bile varmış. Fakat ilişkinin yasak olabileceği durumlarda oluyor. Bunun için doktoruna danışmalısın.
( Not: Hatta internette hamilelikte tehlikeli olmayan pozisyonlar bile var :oops:)
Teşekkr ederm cnm

Kızlar biraz özel olcak ama ilişki yaşıyo msnz eşinizle
Doktorum 7. Aya kadar ilişki yaşayabilirsiniz demişti. Karnına fazla yüklemeden. Buna ozel pozisyonlar var nette. Yalnız düşük riski varsa ilişkiyi yasaklayabiliyor doktorlar. Bir de esim bebeğin kalp atışına faydalı diye okumuş netten. :) bundan emin değilim kendine yontuyor da olabilir. Fakat rahim kaslarının kasilip gevşemesi dolayısıyla güçlenmesi doğumu kolaylaştırıyor. Kegel egzersizi yapmanızı öneririm.

Bence hiç alma Cnm çok zahmetli kullanımı ve temizlemesi.hem de meyvenin kendisini yemek gerekiyomus.yoksa kilo alımı ve diabeti tetikliyormus.Ben hiç kullanamadık,yine de sen bilirsin tabi
Evet bende portakal suyunu çok içmenin hamilelikte diyabete yol açtığını okudum. Bebekler için de meyve filesine koyup etmesini sağlamak daha iyiymiş.

Back