• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

herkese merhaba...bugün bulantıdan perişanım kızlar...zar zor kahvaltı yaptım peynir ekmekle... arada bi tane mandalina yedim..başka da bişey yok bu arada benim zaten insülin direncim var bu nedenle tedirginim şeker konusunda...diyetle kilo verince ilaç da kullanarak biraz toparlamıştık ama hamile kalınca ilacı bıraktım tabii... ilk haftalar açlık ,1.saat 2.satt tokluklar normal çıkıyodu iki gündür yüksek çıkıyor bişey de yiyemiyorum canım sıkıldı, açlık 78 1.saaiyt 109 2.saat 129 çıktı dün bugün de açlık 89 1.saat 148 2.saat 134...
1.saat tokluk 140ı geçmememli 2.saat tokluk da 120 yi gecmemeli...
ne yapayım bilemedim süt içsem biraz dengeler belki ama içemiyorum midem almıyo...
yürüyüş yapmak lazım düzenli ama bu kahve lekelenme olunca sürekli yatıyorum okul da yok tatil malum çok mu hareketsiz kaldım acaba...
var mı bu konuda tecrübesi olan ?

herkese merhaba...bugün bulantıdan perişanım kızlar...zar zor kahvaltı yaptım peynir ekmekle... arada bi tane mandalina yedim..başka da bişey yok bu arada benim zaten insülin direncim var bu nedenle tedirginim şeker konusunda...diyetle kilo verince ilaç da kullanarak biraz toparlamıştık ama hamile kalınca ilacı bıraktım tabii... ilk haftalar açlık ,1.saat 2.satt tokluklar normal çıkıyodu iki gündür yüksek çıkıyor bişey de yiyemiyorum canım sıkıldı, açlık 78 1.saaiyt 109 2.saat 129 çıktı dün bugün de açlık 89 1.saat 148 2.saat 134...
1.saat tokluk 140ı geçmememli 2.saat tokluk da 120 yi gecmemeli...
ne yapayım bilemedim süt içsem biraz dengeler belki ama içemiyorum midem almıyo...
yürüyüş yapmak lazım düzenli ama bu kahve lekelenme olunca sürekli yatıyorum okul da yok tatil malum çok mu hareketsiz kaldım acaba...
var mı bu konuda tecrübesi olan ?
Cnm insulun direnci icin birsey yememek cok tehlikeli dikkatli yemelisin meyveden uzak durmaya calis elma yiyebilirsin ama ceviz findik filan ye bol salata balik et tavuk bunlari tuket sebze yemekleri tuket bezelye patatesten pirincten uzak dur cok sik ama cok az cok az yemelisin ara ogun yogurt koy ama ev yogurdu tabi benimde babam seker hastasi cok dikkat ediyoruz hatta gece bile bazen uyanip kucukte olsa agzina bisey atar doktoruna danisip 20 dk filan yavas tempoda yuru bencede

Kızlar az önce yemek yaptım neden oldu hicbir fikrim yok tadı bozuk gibiydi haliyle yiyemedik.O kadar canim sıkıldı ki,epey bi ağladım.Hicbir sey yapamıyorum eskisi gibi.Eşimle ilgilenemiyorum diye canım çok sıkılıyor.Eşim benim şikayetim yok dese de ben kötü hissediyorum kendimi.Ne zaman düzelir bu psikoloji.Eskiden temizligim,yemegim,pastam,ütüm ne bileyim her sey bi düzen icinde ilerliyordu simdi aksıyor haliyle ve bu cok canımı skıyo.Bebegimi de üzmek istemiyorum ama yemek yapamamak cok sinir bozucu.Ailem de cook uzak.Sürekli annemi özledim diye agliyorum.:KK1:
D daisyishere seker hakkında bilgim yok ac kalmamaya calis.Doktor kontrolünde bi beslenme programı cıkarman mümkünse,şkerini kontrol ederek devam edersin en azından.

slm kızlar nasılsınız gorusmeyeli bi sure kendime internet yasağı koydum girmwdim nete olumsuz ne kadar şey varsa okuyup moralimi bozuyodum 9+5 olduk bulantılar delirtme noktasında. geçen 2 gün olmadı sandım geriliyo gümbür gümbür geri döndü masallhhhh bu arada türk bi doktor bulup muayene oldum aklimdaki sorular gitti daha rahatim çok şükür. bulantilar için zofran tarzı bi ilaç verdi bulantim çok ama ilacı alıp almamakta kararsizİm doktora çok gerekirse kullan dedi sizlerde kullanan oldumu bu tarz ilaçlar bu arada hiç birşey bulantimi gecirmiyor krakerden ölesiye tiksindimmmm :KK53:

Kızlar az önce yemek yaptım neden oldu hicbir fikrim yok tadı bozuk gibiydi haliyle yiyemedik.O kadar canim sıkıldı ki,epey bi ağladım.Hicbir sey yapamıyorum eskisi gibi.Eşimle ilgilenemiyorum diye canım çok sıkılıyor.Eşim benim şikayetim yok dese de ben kötü hissediyorum kendimi.Ne zaman düzelir bu psikoloji.Eskiden temizligim,yemegim,pastam,ütüm ne bileyim her sey bi düzen icinde ilerliyordu simdi aksıyor haliyle ve bu cok canımı skıyo.Bebegimi de üzmek istemiyorum ama yemek yapamamak cok sinir bozucu.Ailem de cook uzak.Sürekli annemi özledim diye agliyorum.:KK1:
D daisyishere seker hakkında bilgim yok ac kalmamaya calis.Doktor kontrolünde bi beslenme programı cıkarman mümkünse,şkerini kontrol ederek devam edersin en azından.
aynen canım tıpatıp ayniyiz iyki adamlar bizi kapıya koymuyo :))) günlerdir evde bi kap yemek pismiyo kimsede yok yanımızda ne yapalım idare etmeye çalışıyoruz zaten ben havayla besleniyorum malum :(

UOTE="emily3401, post: 44923184, member: 699529"]Cnm insulun direnci icin birsey yememek cok tehlikeli dikkatli yemelisin meyveden uzak durmaya calis elma yiyebilirsin ama ceviz findik filan ye bol salata balik et tavuk bunlari tuket sebze yemekleri tuket bezelye patatesten pirincten uzak dur cok sik ama cok az cok az yemelisin ara ogun yogurt koy ama ev yogurdu tabi benimde babam seker hastasi cok dikkat ediyoruz hatta gece bile bazen uyanip kucukte olsa agzina bisey atar doktoruna danisip 20 dk filan yavas tempoda yuru bencede[/QUOTE]
Canım cok sagol keşke yiyebilsem açım saatlerdir ama bulantidan lokma koyamiyorum agzima umarım düzelir

Teşekkür ederim canım inşallah bulantı gecer de uygun bişeyler yiyebilirim acim ama yiyemiyorum hic birsey midem almiyo

D daisyishere seker hakkında bilgim yok ac kalmamaya calis.

canim üzme kendini bende zorla yemek yapiorum onun haricinde hersey duruo temizlik yapmaya halim olmuo ütüler birikti hicbisi is yapamiorum uyuklamaktan bu durumdan çok rahatsizim ama yapıcak da bişi yok hicbisi bebeklerde önemli diil herzaman bole olmayız herhalde bugunler de geçicek tir. SSıkma canini bak uzakta olsa bi annen var benim annem hayatta bile diil ozluorum çok ama elden bişi gelmio oyüzden takma bunları hersey çok güzel olcak

kızlar burnumu tuta tuta zencefil çayı iciyorum inşallah bastırır bu bulantiyi valla oynaticaz yaaa

Hiç üzülme canım bu geçici bir süreç. Bende çeşit çeşit yemek yapardım ama bu birkaç ay eşim mahrum kalacak. Hiç üzülme. Bebeğin sağlığı hiçbir yemekten daha onemli degil. İş falan yapmıyorum. Geçici bu süreç hiç bebeğini üzme. Komik video şarkı aç gül eğlen. Bebek bakımı hamilelik ile ilgili araştırma yap. Biz anneleriysek onlar da baba o kadarcık fedakarlıktan birşey olmaz.
slm kızlar nasılsınız gorusmeyeli bi sure kendime internet yasağı koydum girmwdim nete olumsuz ne kadar şey varsa okuyup moralimi bozuyodum 9+5 olduk bulantılar delirtme noktasında. geçen 2 gün olmadı sandım geriliyo gümbür gümbür geri döndü masallhhhh bu arada türk bi doktor bulup muayene oldum aklimdaki sorular gitti daha rahatim çok şükür. bulantilar için zofran tarzı bi ilaç verdi bulantim çok ama ilacı alıp almamakta kararsizİm doktora çok gerekirse kullan dedi sizlerde kullanan oldumu bu tarz ilaçlar bu arada hiç birşey bulantimi gecirmiyor krakerden ölesiye tiksindimmmm :KK53:
Bebeğin besinsiz kalmasındansa ilaç almak daha iyi demişti doktorum. Kullan ne kendine ne bebeğine eziyet etme canım.

aynen canım tıpatıp ayniyiz iyki adamlar bizi kapıya koymuyo :))) günlerdir evde bi kap yemek pismiyo kimsede yok yanımızda ne yapalım idare etmeye çalışıyoruz zaten ben havayla besleniyorum malum :KK43:
Evet canım çok şükür onlar idare ediyor ama iste insan kendini sorumlu hissediyor.Biraz da hormonların etkisiyle her sey büyüyor gözümde.Doktora gidebilmene cok sevindim.Gönlünü ferah tut bak bebegin iyiymiş cok sükür.

Kendinize değer verin güzel anneler, biz sürüyle zorluktan geçiyoruz. Babalar da azıcık fedakar olsun. Kolay değil bebek sahibi olmak. Üzmeyin kendinizi ev dağınık olsun, yemek olmasın. Ama bebeklerimiz sağlıklı olsun. Hem eşleriniz işlere el atınca sizin yaptığınız işin değerini de iyice anlarlar.

P pitiko benim de ütüm dag gibi,yemek desen dedigim gibi esim yapmasa aciz yani.İyi kötü yavas yavas evi temizlemeye calisiyorum ama iste korkumdan cok da bi sey yapamiyorum.
La Lune La Lune artik idare edicez dedigin gibi canim,sükrediyorum esim yardimci oluyo,bebek icin her sey, yorma krndini diyo Allah razi olsun.Dedigin gibi onlar da baba.Alisacaklar mecburen.Bir de günlerdir evdeyim,ailemin yanina da gidemedim.Cok skldm evde olup aynı seyleri yapmaktan

Hiç üzülme canım bu geçici bir süreç. Bende çeşit çeşit yemek yapardım ama bu birkaç ay eşim mahrum kalacak. Hiç üzülme. Bebeğin sağlığı hiçbir yemekten daha onemli degil. İş falan yapmıyorum. Geçici bu süreç hiç bebeğini üzme. Komik video şarkı aç gül eğlen. Bebek bakımı hamilelik ile ilgili araştırma yap. Biz anneleriysek onlar da baba o kadarcık fedakarlıktan birşey olmaz.

Bebeğin besinsiz kalmasındansa ilaç almak daha iyi demişti doktorum. Kullan ne kendine ne bebeğine eziyet etme canım.
doğru söylüyorsun canım olmazsa iceyim ben yaa iki lokma bisey yerim en azından su icerim

Kızlar bende eşime yaptırıyrm herşeyi üstüne üstlük birde azarlıyrm sonra üzülyrm ilk 3aydan sonra düzelirim inşallah

Kızlar bende eşime yaptırıyrm herşeyi üstüne üstlük birde azarlıyrm sonra üzülyrm ilk 3aydan sonra düzelirim inşallah

O da fena olmuş azarlama canım ya. Teşekkür et. Alışkın değiller ama yardımcı olmaya çalışması bile güzel. Mutlu hamile ol bakayım. Şarkı söyle bebeğine. Neden enerjini kotu şeylerle harcıyorsun ki? Hem sen kırmızı balık şarkısını biliyor musun? Sana ödev akşama kadar bu şarkı izlenmiş olacak. Aman Nabi dede duymasın. :KK56::-)

Kızlar gunaydin katı meyve sıkacagı almayı dusunuyorum ama elektriksiz kollu narenciye sıkacagı mi yoksa elektrikli narenciye sıkacagı mi alsam kararsiz kaldım. kendim icin portakal sıkması yeterli ama ilerde bebis icin farkli meyveler sıkmak gerekcek ondan kararsizim. Onerisi olan var mi

O da fena olmuş azarlama canım ya. Teşekkür et. Alışkın değiller ama yardımcı olmaya çalışması bile güzel. Mutlu hamile ol bakayım. Şarkı söyle bebeğine. Neden enerjini kotu şeylerle harcıyorsun ki? Hem sen kırmızı balık şarkısını biliyor musun? Sana ödev akşama kadar bu şarkı izlenmiş olacak. Aman Nabi dede duymasın. :KK56::-)
Biliyrm yeğenim sürekli onu izledi

Back