• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Hayırlı sabahlar güzel Anneler . Ben ikili ve ya diğer testleri yaptırmayı düşünmüyorum. Hiç bir şekilde kesinlik ifade etmiyor . Hem Allah korusun öyle bir durum olursa yavruma Kıymam ki ben . Zaten anne karnında hiç bir müdahele de yapılmıyor . Kurcalamanın da bir mânâsı yok diye düşünüyorum.
Çok yakın bir ablamın bebeğine down sendromu demişlerdi kadın 12. hafta dan doğuma kadar öldü öldü dirildi . Bebeği doğdu maşallah sağlıklı, hiç bir sıkıntısı da yok . Yazık bebeği o kadar kötü etkilendi . Yapacak tek şey , bebeklerimizin hayırlı ve sağlıklı olmasi için bol bol dua etmek. . Rabbimize sığınmak .

Merhaba anneler nasılsınız dün randevum vardı bebisim gayet iyi ikili testide yaptırdım doktor ikili test en önemli olanı dedi uçlu test istemicem dedi ense kalinligida 1.27 çıktı gayet iyi yanı çok şükür icinizi ferah tutun anneler ne kâdar kötü düşünce okadar olumsuzluk getiriyor

Merhaba kizlar. Benim gecen ayin 1 inde kanamam olmustu. Simdi bu ay iki gun onceden agrilarim oldu ve dun aksam yani 1 subatta yine kananmam oldu. Bir arkadasim yengem 9 ay boyunca adet gordu demisti. Benimde oyle birsey olma ihtimalo var mi? Ayni adet kanamasi gibi oluyor pet killaniyorum. Gecen sefer bir gun surdu bu sefer iki gun surdu. Doktor dusuk riskin var dedi. Yat dinlen dusugu engelleyecek mucize bir ilac yok. Progestan kullaniyordum zaten , kullaaya devam.et.ve dinlen dedi... sizce adet oluyor olabilir miyim. Sabahyan aklima takildi ??
Tesekkur ederim simdiden

Merhaba kizlar. Benim gecen ayin 1 inde kanamam olmustu. Simdi bu ay iki gun onceden agrilarim oldu ve dun aksam yani 1 subatta yine kananmam oldu. Bir arkadasim yengem 9 ay boyunca adet gordu demisti. Benimde oyle birsey olma ihtimalo var mi? Ayni adet kanamasi gibi oluyor pet killaniyorum. Gecen sefer bir gun surdu bu sefer iki gun surdu. Doktor dusuk riskin var dedi. Yat dinlen dusugu engelleyecek mucize bir ilac yok. Progestan kullaniyordum zaten , kullaaya devam.et.ve dinlen dedi... sizce adet oluyor olabilir miyim. Sabahyan aklima takildi ??
Tesekkur ederim simdiden
Her ay düzenli adet gibi oluyosa adet görüo olabilirsin ama düzensiz kanamaların oluyosa adet değil kanamadır o

Tesekkur ederim simdiden
cnm kanama suresi boyunca bebek iyi mi diye ultrasona giriyormusun. aktif kanama tespit etti mi ultrasonda doktorun. oylw bi riskin varsa dinlen. çalışıyorsan rapor sl bence. cok gecmis olsun. malesef hamileyken regl olma konusunda bi fikrim yok ama bunu doktoruna dorman daha iyi. en iyisini o bilir

cnm kanama suresi boyunca bebek iyi mi diye ultrasona giriyormusun. aktif kanama tespit etti mi ultrasonda doktorun. oylw bi riskin varsa dinlen. çalışıyorsan rapor sl bence. cok gecmis olsun. malesef hamileyken regl olma konusunda bi fikrim yok ama bunu doktoruna dorman daha iyi. en iyisini o bilir
Dun gece yine kostur kostur acile gittim. Cok sukur bebek iyi. Panikten gecen ayda boyle oldugunu soylemeyi unuttum doktora. Simdi simdi aklima geldi. Dun aksamdan beri yatiyorum ssdece tuvalate kalkiyorum. :(

Her ay düzenli adet gibi oluyosa adet görüo olabilirsin ama düzensiz kanamaların oluyosa adet değil kanamadır o
Ilk gun ayni adet baslangici gibi ve sancili oluyor. Bu gun kahverengi lekelere donustu. Bu konu hakkinda fikrim yokm arkadasimin varsayimi uzerine takildim bu dusunceye. .

Ilk gun ayni adet baslangici gibi ve sancili oluyor. Bu gun kahverengi lekelere donustu. Bu konu hakkinda fikrim yokm arkadasimin varsayimi uzerine takildim bu dusunceye. .
Benimde kanamam oldu 5.haftada 3gün sürdü sonra kahverengiye döndü o zmn telaşlanmana gerek yok dedi doktr ultrayonla keseye baktığında çevresindeki kanama alanını doktr bana gösterdi zaten progestan kullandım bidaha kanamam hiç olmadı ara ara kahverengi lekelr geldi 2hafta sonrada kanama alanı kapanmıştı bence seninkide böyle olabilir kanama alanı ya kapancak ya dışarı atacak

Benimde kanamam oldu 5.haftada 3gün sürdü sonra kahverengiye döndü o zmn telaşlanmana gerek yok dedi doktr ultrayonla keseye baktığında çevresindeki kanama alanını doktr bana gösterdi zaten progestan kullandım bidaha kanamam hiç olmadı ara ara kahverengi lekelr geldi 2hafta sonrada kanama alanı kapanmıştı bence seninkide böyle olabilir kanama alanı ya kapancak ya dışarı atacak
Internetten baktim simdi oyle bisey yokmus. Yerlesme kanamasi yada dusuk tehlikesinden dolayi kanama olabiliyormus. Bana doktor zaten dusuk tehliken var demisti. Dahandikkat edip bu ayi gecirebilirim insallah. Allah hepimizin beneklerini bagislasin. Aksam moralim cok bozuktu ama ultrasyonda gorunce birden mutlu oldum :)

Internetten baktim simdi oyle bisey yokmus. Yerlesme kanamasi yada dusuk tehlikesinden dolayi kanama olabiliyormus. Bana doktor zaten dusuk tehliken var demisti. Dahandikkat edip bu ayi gecirebilirim insallah. Allah hepimizin beneklerini bagislasin. Aksam moralim cok bozuktu ama ultrasyonda gorunce birden mutlu oldum :)

Canim gecmis olsun. bana da demisti dusuk tehliken var diye ama benim icteydi kanama disari hic cikmadi. Progestan kullaniyorum vajinadan.cuma gun gittigimde kanama bitmis dedi. Allah bebeklerimizi bize bagislasin. Sen dikkat et kendine is yapma ve arabaya binmemeye calis mumkun oldugunca

Banada düşük tehliken var demişti şimdi yok diyo seninde kanama alanı kapanınca tehliken biter ama kalp atışını duymuşsun ya kafan rahat olsun bence gerçekten geçiyo

Ya ben şunu merak ediyorum. Aranızda ben ilişkiden sonra hemen ayağa kalktım tuvalete gıttım dus aldım yıne de hamıle kaldım dıyenınız var mı? vajınal dus demıyorum. normal duş... ya nebılıyım merak ettım? ben gecen ay ayağa kalkmadım 1 saat hatta sabaha kadar yattım ama hamıle kalamadım tabı nasıp herseyden önce. Ama merak ettım var mı aranızda boyle hamıle kalanlar? neler yaptınız hamıle kalmak ıcın?

Ya ben şunu merak ediyorum. Aranızda ben ilişkiden sonra hemen ayağa kalktım tuvalete gıttım dus aldım yıne de hamıle kaldım dıyenınız var mı? vajınal dus demıyorum. normal duş... ya nebılıyım merak ettım? ben gecen ay ayağa kalkmadım 1 saat hatta sabaha kadar yattım ama hamıle kalamadım tabı nasıp herseyden önce. Ama merak ettım var mı aranızda boyle hamıle kalanlar? neler yaptınız hamıle kalmak ıcın?
Merhaba :) öncelikle ovulasyon takibini yapman lazim eğer adetin düzensizse ovulasyon testi kullanabilirsin. Yumurtlama zamanın en önemlisi bana göre.

Regl bittikten hemen sonra bi gün durup bi gün ilişki yaşadım ve ilişki yaşadığım geceler hiç yataktan kalkmadım sabaha kadar onun dışında gerisi Allah'a kalıyo

Ben on onbes dakika bacaklarımı karnıma çekerek bekledim.

Be
canım ben hemen ayağa kalktım duş aldım yine de kaldım darısı başına

Ben ayaklarimi yatagin basligina kaldirdim 10 dk kadar. Ise yaradi galibA. Darisi basina olur insallah :)

Back