• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

C
meraba kızlar.. bu konuyu ben açmıştm.. ama nasip olmadı evladımı 9 ay taşıyıp doğurmak.. bebeğimin kalbi durdu , dün kürtaj oldum .. Rabbim sizlerin evlatlarını size bağışlasın.. hayırlı ve sağlıklı bir şeklde doğurun inşallah..
Canım allah yardımcın olsun. Rabbim her şeyin en hayırlısını verir hakıımızda. En kısa zamanda anne olman duasıyla...

Karnınız büyümeye başladı mı ben 9.haftadaym bişey yok henüz
Haftana dikkat etmemișim.. Belli olması için senin için daha erken :) ama kaşıntısı olanlar vardı. Benim 12 hafta oldu hafif belirdi gibi geliyor bana. Bazı günler gazdan 5 aylık gibi gözüküyorum ama sabah baktığımda farklılığı görebiliyorum :)

Haftana dikkat etmemișim.. Belli olması için senin için daha erken :) ama kaşıntısı olanlar vardı. Benim 12 hafta oldu hafif belirdi gibi geliyor bana. Bazı günler gazdan 5 aylık gibi gözüküyorum ama sabah baktığımda

Aynen size katiliyorum bazen davul gibi sisiyor gazdan kocaman oluyor karnin sabah hicbise kalmiyor hafifden belirginlesmeye basladi benim karnim bide kabizlik sorunu yasayanlar var mi kizlar

Folik asite devam ediyorsun sanırım 10. Haftadasın. 12. Haftadan sonra verilen bazı vitamin haplarında yazıyor kabızlık yapabilir diye. Başlarıysa doktorun belki ondandır. Ama hamilelikte sık sık olabilirmiş. Bana en iyi gelen bol su içmek. Ben hamilelikten önce çok olurdum ama simdi suya daha çok ihtiyacım var diye 2 litreye yakin su içmeye çalışıyorum.

İyi geceler kızlar :) bende yeni hamileyim 8 haftalık umarım hepimiz sağ salim kucağımıza alırız.2. oluyor benim bir oğlum var 6 yaşında aşırı halsizlik ve tembellik mevcut ay inşallah geçer ya :KK43:

İyi geceler kızlar :) bende yeni hamileyim 8 haftalık umarım hepimiz sağ salim kucağımıza alırız.2. oluyor benim bir oğlum var 6 yaşında aşırı halsizlik ve tembellik mevcut ay inşallah geçer ya :KK43:
Hayırlı olsun inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı şekilde kucağımıza alırız

Canım karnımız büyümeye başlıyor :) krem tavsiyesinde bulunan arkadaşlar vardı mesela La Lune La Lune :KK66:
Benim bacaklarım çok kaşınıyor alamıyorum kendimi...
Kızlar karnınızda göğüslerinizde kaşınma var mı? Ben bir kac gündür oluyorum kaşıntıdan. Tatli tatlı kaşınıyor bir de maymun gibi oldum :) varmi tavsiyesi olan acaba ?
Kasimayin arkadaşlar kaşımak çatlak yapıyormuş. Ya avuç içinde ovala ya da hiç kasıma. Ben lierac kullanıyorum çok memnunum duş çıkışı da bebe yağı sürüyorum. Ve bol bol su içiyorum içeriden nemlendirme de önemli.

hayırlısı olsun canım.Sen deneyimlisin.Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.

meraba kızlar.. bu konuyu ben açmıştm.. ama nasip olmadı evladımı 9 ay taşıyıp doğurmak.. bebeğimin kalbi durdu , dün kürtaj oldum .. Rabbim sizlerin evlatlarını size bağışlasın.. hayırlı ve sağlıklı bir şeklde doğurun inşallah..
Canım yazdığını şimdi okuyabildim.. ne diyeceğimi bilemiyorum.. Rabbim en kısa zamanda karnını kucağını doldursun inşallah.. Şu an sana ne yazsak ne desek boş ama sen de çok iyi biliyorsun Rabbime hep hayırlısını versin die dua ediyoruz her şerde bir hayır vardır canını fazla sıkma toparlanmaya çalış. En kısa sürede yeni heyecanını sonuna kadar yaşarsın inşallah..

Kızlar bu ara süt içmeyi ve meyve yemeyi boşlamıştım nedense midem kabul etmiyordu ama bugünden itibaren telefonuma süt ve meyve için alarm kurarak kendimi zorlamaya başlayacağım. Bebişe yararımız olsun azzcık dimi :kk77:

Kizlar lierac catlak onleyici aldim simdi 200 ml 75 tl sadece karniniza diil basen ve bacaklarinizada uygulayin mutlaka diye oneriyorlar insallah memlun kalirim

hayırlısı olsun canım.Sen deneyimlisin.Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.

Amin canım inşallah hepimiz hayırlısıyla,sağlıkla kucağımıza alırız evet biraz daha deneyim var ama oğlumda öyle rahattımki bu beni biraz zorluyor :))) olsun iyi olsunlarda.

evet beni de aradılar hatta gittiğimiz özel hastaneden sisteme düşmüş gebelik bundan pek hoşlanmadım aslında ülkede namus cinayetleri olurken bizim özelimizi onayımız olmadan sistemden öğrenmeleri rahatsız edici ama devletin uygulamasıymış.Ayrıca aile hekimleri takip ettikleri gebeler için ücret alıyorlarmış o nedenle bu kadar üzerimize düşmeleri yoksa gitmek zorunda falan değiliz ama tahlilller yapılıyor acil bi durumda yakında kolay da oluyor tabii.
Haklısın canım bu acıdan bakınca hoş değil gerçekten.Keşke her sey gerçek ve adil bir düzen içinde olsa.

Karnınız büyümeye başladı mı ben 9.haftadaym bişey yok henüz
Benim büyüdü sanki cıktı karnım.Biraz da ayva göbekliydim ama biraz daha büyüdü daha şimdiden.

Kızlar ben de bebe yagi ve bir de bella b Tummy honey butter catlak kremi aldim.Benim de karnimda bir gerginlik oluyor krem rahatlatiyor.
La Lune nin dedigine katılıyorum bol su icmek lazım hem nem acisindan hem de bebek icin cok önemliymiş.Kasinan yerlere de bol krem sürün catlarmis kasiyinca duymustum ben de.

aa evet aşerme konusu da var..geçen gece hamburger aşerdim gece 11 de. belki yıllardır yemedim yani bi hamburger düşkünlüğüm yok ama canım istedi işte...kalktık gittik meğer eşim de aşermiş o da yedi benle...hayat müşterekmiş hamileyiz napalım :)

Çok enteresan bende oğlumda ilk hamburger istedim 10 da bir restorantta bulduk tam istediğim gibi olmasada yedim :) bundada hamburger istedi canım bu kez evde eşim yaptı bu da erkek olabir ben hep hamburger aşeriyorum

Back