• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Kızlar biraz özel olcak ama ilişki yaşıyo msnz eşinizle
Ögrendiğimizden beri cekindik bir şey olur belki diye zaten leke de olunca doktor bir süre iliski olmasın olur mu dedi.Üc ay geçsin nolur nolmaz diyoruz.Biraz kişiden kişiye degisiyor yani duruma baglı.

Kızlar nasılsınız,nasıl geciyor günleriniz? Benim folik asitim üc gün sonra bitiyor.Ve doktor kontrolüme daha var.Haftaya ikili test var.Ben simdi bir hafta folik asiti icmesem sıkıntı olur mu?
Bir de iki gündür karnımın sol tarafı daha dolu gibi,bebiş ordaymıs gibi geliyor.Siz de böyle hissediyo musunuz ve solda olan bebişlerin cinsiyeti ne oluyor merak ediyorum :)

Kızlar nasılsınız,nasıl geciyor günleriniz? Benim folik asitim üc gün sonra bitiyor.Ve doktor kontrolüme daha var.Haftaya ikili test var.Ben simdi bir hafta folik asiti icmesem sıkıntı olur mu?
Bir de iki gündür karnımın sol tarafı daha dolu gibi,bebiş ordaymıs gibi geliyor.Siz de böyle hissediyo musunuz ve solda olan bebişlerin cinsiyeti ne oluyor merak ediyorum :)
Canim folik asit zaten ilk 3 ay kullandiriliyor. Sonrasinda multivitamin ve demir ilaclari verilior. Eger 3 ayin bitiyorsa bosuna alma bence veya doktorunun telefon numarasi varsa arayip sor istersen ben oyle yapmsitim.
Solda olursa erkek diyorlar ama sehir efsanesi de olabilir :) ama ultrasonda kesenin konumuna gore bu yorumu yapiyorlar. İnanilmaz merak ediyorum cinsiyetini doktor randevumu one almayi bile dusunuyorum :)

herzaman olmasada bazen ise yariyor. bazende boynuma bir omzuma masaj yaptiriyorum oda iyi geliyor ama genel olarak agriyi surekli cekmek durumundayim. ornegin suan isteyim hic bisey yapamıyorum
Ben birazdan akapunktura gidicem bakalim faydasi olur ins.bi arkadasim cok faydasini gormus

Canim folik asit zaten ilk 3 ay kullandiriliyor. Sonrasinda multivitamin ve demir ilaclari verilior. Eger 3 ayin bitiyorsa bosuna alma bence veya doktorunun telefon numarasi varsa arayip sor istersen ben oyle yapmsitim.
Solda olursa erkek diyorlar ama sehir efsanesi de olabilir :) ama ultrasonda kesenin konumuna gore bu yorumu yapiyorlar. İnanilmaz merak ediyorum cinsiyetini doktor randevumu one almayi bile dusunuyorum :)
Kesinlikle saglikli olsun tabi ki önceligim bu tüm anneler gibi.Bir de
ilk bebek kiz da erkek de yok yani.Allah'ın emaneti ne olursa baş göz üstüne.Cevremde herkes sana kız yakisir,kizin olsa,kiz hissediyoruz diyo.Erkek olsa kimse kabullenemeyecekmis gibi...
Canim hep devlet hastanesindeki doktora gittigim icin telefonunu vermiyorlar.İkili icin özele baska bir ilceye gidecektik orda degistirir ilaclarini demisti doktorum.Esim de ikiliyi yapmayalim diye tutturdu.Aklim karisti.
senin kac haftan kaldi ögrenmene.Doktor bu haftalarda da söyleyebiliyomus bazen.

ilk bebek kiz da erkek de yok yani.Allah'ın emaneti ne olursa baş göz üstüne.Cevremde herkes sana kız yakisir,kizin olsa,kiz hissediyoruz diyo.Erkek olsa kimse kabullenemeyecekmis gibi...
Canim hep devlet hastanesindeki doktora gittigim icin telefonunu vermiyorlar.İkili icin özele baska bir ilceye gidecektik orda degistirir ilaclarini demisti doktorum.Esim de ikiliyi yapmayalim diye tutturdu.Aklim karisti.
senin kac haftan kaldi ögrenmene.Doktor bu haftalarda da söyleyebiliyomus bazen.
Benimkilerde hep erkek hissediyor kiz olsa kabullenilmicek gibi ama dedigin gibi ilk bebegimiz hayirli saglikli olsun da gerisi onemli degil. Benim 14. Hafta ama doktorum 16. Haftaya randevu verdi, esim de baska bir doktora mi gitsek kesin belli olmustur diyor hissetmis gibi. İkili testte bende cok kararsiz ve stresliydim sonucuna da bir etkimiz olmuyor diye yaptirmasam diye cok dusundum ama ilk oldugundan heralde yaptirmadan duramadim cok sukur bir sorun gozukmedi ama yinede Allahim korusun her bebekte 10000de 1 risk var diyor doktorlar o yuzden elimizden gelen sadece dua etmek.. Sen de aklina takilacaksa yaptir canim bence. İlac konusunda da en kotu saglik ocagindaki hemsirene sor istersen belki o yonlendirir seni doktor randevuna cok varsa.

Komferfol demir ilacini kullanan var mi arkadaslar, nasil kullaniyosunuz
Benim demir ilacimin adi daha farkli ama doktor demir ilaclarini kullanmadan 2 saat once ve 2 saat sonra süt ürünleri tuketme demir etkisini gostermez dedi. Ona dikkat ederek tok karnina icmeye calisiyorum ben

Komferfol demir ilacini kullanan var mi arkadaslar, nasil kullaniyosunuz
Can'ım ben daha kullanmıyorum fakat esim tıbbi Mumessil komferfol satıyordu ona sordum.ac veya tok farketmez üzerindeki folik asidi bastırıp içine düşürüp solüsyona karışmasını sağlayıp o şekilde kullanılıyor dedi.

Can'ım aramızda cok az Zaman var ben en son 16 ocakta kontrole gittim ve o zman doktorum folik aside devam demisti ikinci kutuyu aldım bende istersen diğer randevuna kadar bırakma devam et .

Can'ım ben daha kullanmıyorum fakat esim tıbbi Mumessil komferfol satıyordu ona sordum.ac veya tok farketmez üzerindeki folik asidi bastırıp içine düşürüp solüsyona karışmasını sağlayıp o şekilde kullanılıyor dedi.
Benim demir ilacimin adi daha farkli ama doktor demir ilaclarini kullanmadan 2 saat once ve 2 saat sonra süt ürünleri tuketme demir etkisini gostermez dedi. Ona dikkat ederek tok karnina icmeye calisiyorum ben
Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim arkadaslar :)

aa evet aşerme konusu da var..geçen gece hamburger aşerdim gece 11 de. belki yıllardır yemedim yani bi hamburger düşkünlüğüm yok ama canım istedi işte...kalktık gittik meğer eşim de aşermiş o da yedi benle...hayat müşterekmiş hamileyiz napalım :)
Ya ben de şu aşerme kısmına geçmek istiyorum bulantıdan bıktım bi aşeriyim neler yicem de:KK54:

Kızlar gunaydin katı meyve sıkacagı almayı dusunuyorum ama elektriksiz kollu narenciye sıkacagı mi yoksa elektrikli narenciye sıkacagı mi alsam kararsiz kaldım. kendim icin portakal sıkması yeterli ama ilerde bebis icin farkli meyveler sıkmak gerekcek ondan kararsizim. Onerisi olan var mi
Bence kollu olandan al bendevelektrikli var posasını da çok alıyo acı oluyo ne biliyim kolluların tadı daha güzel sanki

Ben çok rüya görüyorum ya. Uyandığımda sanki hic uyuyamamış gibi kalkıyorum saçma sapan anlamsız ordan oraya gidiyorum. Hayatımın çeşitli yerlerinden insanlar, mesela eski patronum ama su andaki patronumun görüntüsü ile karşıma çıkıyor onunla çalışıyorum. Bi de bir ev var 3 kere gördüm o evi. Annemlerin eviymiş ama 2 odasını hic kullanmamışlar eski sahiplerinin bıraktığı gibi duruyor. Hatta odası olduğunu bile unutmuşuz. Sonra aklımıza geliyor biz kirada oturmayalım buraya taşınalım diyoruz. Galiba bu aralar ev almaya çok taktık.
Aynı bende de öyle tedirgin uyuyoruz bence ondan her kalktığımda yüzüstü dönmüş oluyorum deliricem yazın çok bunalımca dönerdim sadece şimdi huy edindim resmen

slm kızlar nasılsınız iki gün ictigim bulanti habi baya ise yaradı bol su içtim ama bu sabah bulantim tüm şiddetiyle geri döndü bende ilaci mümkün olduğunca almiyorum eşime bugün eczacimiz SEA BAND vermiş mide bulantısı için kullanılan bi çeşit bileklik kullananlar çok memnunmus yaklaşık 3 saattir kolumda ise yaradı sanki yarın daha net belli olur en azından azaltiyo ve hiçbir zararı yok kimyasal değil

Aynı durumdayız canım. Benimde folk asitim 2 tane kaldı. Doktor bitince alma vitamin vereceğim demişti. Bulgur ye bol bol folik asit varmış içinde. Sağ daha dolu gibi benim de. Allah hayırlısını versin.

Eşim de yaptırmasak mi diyor ama ne bileyim ya. Bende çok kararsızım. Tamam aldirmayacagim ama çok stres nedeni. Bir yandan da kontrollerin arası uzun bebek iyi mi merak ediyorum. Allah yardımcımız olsun.

Back