ahh canım o konuda çok kararsızım 1 hafta sonra kontrolum var doktorumla konusucam bakalım.benim 3 kaybim var ve aldrmam diye düşünüyorum o yüzden moralimi bozmak ta istemiyorum acikcasi
Kızlar benım canım cok sıkkın sürekli aglamaklıyım yurt dısındayım ve tekim iyce sinirlerim gerildi kendimi cok yalnız hissediyorum bu kadar gergin olmam hormonlarımdandır dimi varmı bu durumda olan yaaa
Hayırlısı Allahtan canım,Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin...Merhaba.. Benim bu sefer de olmadı. 6. Oldu. Hayırlısı diyorum.. demekki zamanı değil.
Ben de mantardan cok cektim geçen yıllar.Gittiğim kadın doğumcu günlük pedi önermiyorum,nemli tutabiliyor cok sağlıklı degil kullanma dedi.Gercekten kuru tutup sık çamaşır değiştirmek işe yarıyor.niye onermiyolar ben sürekli Kullaniyorum çok rahatım ama
Canım cok geçmiş olsun,Allah hayırlısyla sağlıkla nasip etsin en yakın zamanda.bebeğimin kalbi durdu dün kürtAj oldum...allah hepinize hayırlı evlatlar versin.beni acilen listeden silermisiniz lütfenn
Benim de çok ağrımıyor canım,geçen haftalarda bi çok agrıdı dokunamıyodum ama kısa sürdü geçti.Herkesin belirtileri,yaşadıkları farklı olabiliyor demek ki tedirgin olma.Kizlaaar ben 11+3 üm.bugün göguslerim acimiyoo.Çok korkuyorum nolur bisey söyleyin normal midir
Ya ben de çok kararsızım bu testlerde.Doktorum yaptır dedi ama öyle hususi söylemedi hani önümüzde yapılması gereken bu var burda yapamiyoruz dedi.Başka bir ilçeye gidecegiz.Ama olumsuz cikarsa canım cok sıkılacak.Allah'ın verdiği canı alamayız tabi.Bu gerginlikle zaman geçer mi diyorum olumsuz sonucta.Ama iyi cıkıp rahatlamak da var.Şeker yüklemesinde ise çok kararsızım.Çoğudoktor yaptırın diyor,yaptımayın diyenler de var.Simdiden düsünüp gerilmemeli belki deBende çok kararsızım. Gerçi bu testte müdahale edilebilecek tiroit ve benzer rahatsızlıklara da bakiliyormus. İkiliyi yaptırıp kötü olursa -Allah korusun- diğer testleri yaptirmayacagim. Aldırmayı da düşünmem. Ciddi stres kaynağı ya hamilelikte. Ama şeker yüklemesi yaptirmayacagim o konuda kararlıyım.
Kızlar kötü düşünmeyin hep olumlu düşünün, dua edin ALLAH'ın izniyle hiçbir sorun çıkmadan kucağımıza alırız bebeklerimizi. Ayrıca bu testlerin sadece risk belirlediğini unutmayın. Bana doktorum testinde hiçbir sorun yok ama unutma bu risk 10.000'de 1 yani Allah'a kalmış sen duanı eksik etme dedi.Ya ben de çok kararsızım bu testlerde.Doktorum yaptır dedi ama öyle hususi söylemedi hani önümüzde yapılması gereken bu var burda yapamiyoruz dedi.Başka bir ilçeye gidecegiz.Ama olumsuz cikarsa canım cok sıkılacak.Allah'ın verdiği canı alamayız tabi.Bu gerginlikle zaman geçer mi diyorum olumsuz sonucta.Ama iyi cıkıp rahatlamak da var.Şeker yüklemesinde ise çok kararsızım.Çoğudoktor yaptırın diyor,yaptımayın diyenler de var.Simdiden düsünüp gerilmemeli belki de
sağol canım benim doğuma kadar aklımı katbetmezsem iyidir.herşeyden endiseleniyorum.bu sabah uyandım göğüslerinin acısı azalmış hemen korktum :))Ben de mantardan cok cektim geçen yıllar.Gittiğim kadın doğumcu günlük pedi önermiyorum,nemli tutabiliyor cok sağlıklı degil kullanma dedi.Gercekten kuru tutup sık çamaşır değiştirmek işe yarıyor.
Canım cok geçmiş olsun,Allah hayırlısyla sağlıkla nasip etsin en yakın zamanda.
Benim de çok ağrımıyor canım,geçen haftalarda bi çok agrıdı dokunamıyodum ama kısa sürdü geçti.Herkesin belirtileri,yaşadıkları farklı olabiliyor demek ki tedirgin olma.
Panik yapma bende de ayni artik agri aci hissetmiyorum ,bunyemiz alisiyor artikKizlaaar ben 11+3 üm.bugün göguslerim acimiyoo.Çok korkuyorum nolur bisey söyleyin normal midir
Ay sorma sürekli kendimizi dinliyoruz. Doktor kontrolüne de çok var. Sağlıkla zamanında kucağımıza alsak. Annelik hep endişe. Allah hayırlı ömür versin yavrularımıza.sağol canım benim doğuma kadar aklımı katbetmezsem iyidir.herşeyden endiseleniyorum.bu sabah uyandım göğüslerinin acısı azalmış hemen korktum :))
Amin canım inşallah.benim yaşımda biraz fazla(34) buldumcuk olucaz iyice eşimle birlikte :)))Ay sorma sürekli kendimizi dinliyoruz. Doktor kontrolüne de çok var. Sağlıkla zamanında kucağımıza alsak. Annelik hep endişe. Allah hayırlı ömür versin yavrularımıza.
Tskkrler CnmPanik yapma bende de ayni artik agri aci hissetmiyorum ,bunyemiz alisiyor artik
41 kere maşallah size Cnm darısı başımıza inşallahMerhaba anne adaylaribugun ikili test sonuclarimi aldim Allaha cok sukur bir sorun cikmadi hersey yolundaymis. Doktorum uçlu testi yapmamiza gerek yok dedi. 3 hafta sonra omurilik testi varmis onu yaptiricaz. Erkek olabilirmis ama doktorum daha cok erken yaniliyor olabilirim kordonu da olabilir dedi.
Bana da ayni seyi soyledi pipi mi kordon mu meraktan catlamak uzereyimmm.. Omurilik testinden bahsetmedi bana hic belki bi sonraki kontrolde soyler ama yaptirmak lazim onu herhaldeMerhaba anne adaylaribugun ikili test sonuclarimi aldim Allaha cok sukur bir sorun cikmadi hersey yolundaymis. Doktorum uçlu testi yapmamiza gerek yok dedi. 3 hafta sonra omurilik testi varmis onu yaptiricaz. Erkek olabilirmis ama doktorum daha cok erken yaniliyor olabilirim kordonu da olabilir dedi.
hayirli haberler alirsin insallah canimKızlar benim yarın ikili testim var lütfen dua edin bize inşallah temiz çıkar sonucumuz
Evet her şeyin Allah'ın takdiri nihayetinde,inşallah sağlıklı olur bebeklerimiz diyelim,dua edelim.Yasin okuyalım bol bol.Kızlar kötü düşünmeyin hep olumlu düşünün, dua edin ALLAH'ın izniyle hiçbir sorun çıkmadan kucağımıza alırız bebeklerimizi. Ayrıca bu testlerin sadece risk belirlediğini unutmayın. Bana doktorum testinde hiçbir sorun yok ama unutma bu risk 10.000'de 1 yani Allah'a kalmış sen duanı eksik etme dedi.
şeker yüklemesini ben de kesinlikle yaptırmamayı düşünüyorum. Bir anda vücuda o kadar şeker yüklemesi yapılmasının doğru olmadığını düşünüyorum. Canan karatayda bunun yapılmamasını söylemişti geçenlerde bir programda.
Ben de çok endişeleniyorum,en ufak ağrıda ödüm kopuyo.Doktorm da nasıl geçecek bu hamilelik diyor.sağol canım benim doğuma kadar aklımı katbetmezsem iyidir.herşeyden endiseleniyorum.bu sabah uyandım göğüslerinin acısı azalmış hemen korktum :))
Gözünüz aydıın,çok sevindim.Darısı başımıza inşallah.Merhaba anne adaylaribugun ikili test sonuclarimi aldim Allaha cok sukur bir sorun cikmadi hersey yolundaymis. Doktorum uçlu testi yapmamiza gerek yok dedi. 3 hafta sonra omurilik testi varmis onu yaptiricaz. Erkek olabilirmis ama doktorum daha cok erken yaniliyor olabilirim kordonu da olabilir dedi.
12. Haftada bunlar hep geçiyormuş canım. Normali buymuş. Vücut zamanla progesterona alisiyormus. Bende çok yorgun ve bitkin hissediyorum. Iki haftaya geçerse çok mutlu olacağım. Yürüyüş yapmak falan istiyorum.Endise hali sanirim hamilelikte normal...
Benim 12. haftam sanirim hamileligimin en kötü haftasiydi, mide bulantisi, kusmalar, herseyden igrenmeler...
Bi de üstüne soguk alginligi geldi.
Fakat son 2 gündür bunlardan eser kalmadi. Kendimi cok dinc hissediyorum ve bundan resmen ara ara huzursuz oluyorum acaba hersey yolunda mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?