2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Merhabalar tecrübeli olduğunuz için sizlere bir sorum olacak. ben klomen tedavisi görüyorum. bat tahmini ya haftaya pazartesi ya da haftaya persembe.klomenden dolayi iki kere yumurtladim da... cumartesi 11 saatlik bir araba yolculuğuna çıkacağım 3 gün sonra tekrar 6 saatlik bir yolculuk 5 gun sonrada 9 saatlik yolculukla dönüş olcak. sizce hamileysem bu yolculuklar bebeğin tutunmasini engeller mi???

daha önce de 1 kez kimyasal gebelik geçirdim biraz evham yaptim. ama önemli bir seyahat iptal etmem de zor

cumartesi gitmeden kan testi yaptiricam öncesinde yaptirsam çıkmayabilir.

Kızlar Nasılsıniz benim bi iki gündür çok akintim var bi de kötü kokuyor sizde bu durumu yaşayan var mı acaba enfeksiyon falan mı geçiriyorum.
Benim de akintim var hafif koku da var. Mantardan oluyor canim. Eger sari renkliyse tabi. Yesile donerse enfeksiyon

Benim doktorum düşük tehlikesi olmadığı müddetçe yolculukta sıkıntı olmayacağını söylüyor

Gozun aydin cnm ins kan testi de iyi cikar

Evet canım sarı renkli mantarsa doktor ilaç falan verir mi acaba
Can'ım ben daha hamile kalmadan neredeyse bir yıl önce bıraktım günlük ped kullanmayı. Normalde de hep akıntım oluyo diye kullanıyordum ama tekrarlayan mantar oluşumuna sebep oluyo aman dikkat edin ben çok çektim mantardan

bebeğimin kalbi durdu dün kürtAj oldum...allah hepinize hayırlı evlatlar versin.beni acilen listeden silermisiniz lütfenn

Merhaba benimde koku ve akıntı vardı doktorum VAGİ-HEX diye bir fitil verdi sabah akşam kullandım çok şükür tekrarlamadı. Kendimden tiksinmiştim
Ben de iki gündür aynı durumdayım habire çamaşır degistiriyorum cumartesi doktorumla konuşayım bana da versin o ilaçtan Sağol cnm:)

Canım ben günlük ped kullanmıyorum pamuk kullanıyorum normalde akintim arada oluyordu şeffaf ama iki gündür rengi değişti ve kokuyor o yüzden tedirgin oldum biraz kendim için değil de bebeğim için:)

Kizlaaar ben 11+3 üm.bugün göguslerim acimiyoo.Çok korkuyorum nolur bisey söyleyin normal midir

Benimde acıması azaldı. Bulantim da daha az rahatsız ediyor canım. İkili test yaptıracak misin?
ahh canım o konuda çok kararsızım 1 hafta sonra kontrolum var doktorumla konusucam bakalım.benim 3 kaybim var ve aldrmam diye düşünüyorum o yüzden moralimi bozmak ta istemiyorum acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…