• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

ceza falan yok kızlar ebeyim ben sağlık ocağında kaç ene staj yaptım hiç öyle bi şey duymadım onlar korkutmak için diyolardır çünkü kayıt almayınca takiplere gitmeyince prim yapamıyolar ve maaşları eksik yatıyor olay bu ama yeni kanun gediyse bilmem

Vallahi bilemicem ne için yapiolar bunu ama ben toplum sağlığında ki memurun dediğini yazdım sizlere sonuçta gitmemiz bizim yararimiza sonuçta aşıları falan nerde yaptircaz başka

Kızlar 11 haftalık hamileyim ne yersem midem bulanıyo hiç bu kadar kötü olmamıştım. Aç kalınva midrm çok rahatlıyo aöa o zamanda mide ağrısından ölüyorum. Acaba bebeğe bi şey mi oldu ki bu kadar kötü oldum. Endişeleniyorum. Her yer buz doktorada gidemiyorum.
Yalnız değilsin bende hiçbişey yiyemiyrm ilk 3aydan sonra kurtuluruz inşallah böyle giderse kilo almadan doğurcaz

Benimde dunden beri karnimda agri gibi sanci gibi birsey var gecmio dun yatakta kivrim kivrim kivrandim resmen.. boyle aci ceken varmi ??

doktorum bana mide bulantisi iyidir demisti.. bebegin canli oldugunu gosterir demisti. icini ferah tut birsey yoktur ins kotu dusunme..
Belki gaz sikismasi olabilir canim

La Lune La Lune cok güldüm canım ya aynen kaynana gibi sorup durdular:KK48: Ben sağlık ocağına gitmeden doktoruma sordum zaten,cağırdılar gideyim mi diye evet git,aşıları orda olacaksınız dedi.Zaten doktorun haricinde ilac filan olmaz canım,doktorun esas.Arkadaslarima isordum kilo,tansiyon takibi yapiyolar daha cok dedi.

P pitiko doktorum ilk haftalarda birkaç kere kan ve idrar tahlili yapıp değerlerime bakmıstı,normalmiş çoksükür.Sakladım hepsini,dosya yaptım.Ama saglık ocağı istemedi dün

Bana doktor decavit pronatal vermişti kızlar ama bende büyük hapları yutamıyorum maalesef. Doktor yazarken de heyecandan aklıma gelmedi soylemek. Şimdi eczaneye sordum yerine elevit verilebilir dedi. Eğer doktorunuz decavit pronatal verirse ücretsiz göndermek isterim. Sonuçta kullanamayacağım.

Vallahi bilemicem ne için yapiolar bunu ama ben toplum sağlığında ki memurun dediğini yazdım sizlere sonuçta gitmemiz bizim yararimiza sonuçta aşıları falan nerde yaptircaz başka
tabi ki canım gitmek şart ben sadece ceza olmadığını söyledim

Sa
Benimde dunden beri karnimda agri gibi sanci gibi birsey var gecmio dun yatakta kivrim kivrim kivrandim resmen.. boyle aci ceken varmi ??

doktorum bana mide bulantisi iyidir demisti.. bebegin canli oldugunu gosterir demisti. icini ferah tut birsey yoktur ins kotu dusunme..
sağol canım ya inşallah her şey yolundadır... Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Kızlar öyle duygusalım ki anlatamam belgesel izlerken bile salya sümüğüm midem de çok kötü kocam yemek hazırladı sağolsun ona da duygulandım ağladım:KK61:
Hamile olduğumu bilmesem depresyondayım sanıcam

Kızlar öyle duygusalım ki anlatamam belgesel izlerken bile salya sümüğüm midem de çok kötü kocam yemek hazırladı sağolsun ona da duygulandım ağladım:KK61:
Hamile olduğumu bilmesem depresyondayım sanıcam
Ben deee adeta bunalimdayimm esimin hareketlerine bile alınıyorum, ses tonuma hakim olamiyorum bazen bagirip cagirirken buluyorum kendimi :(

gul_sek gul_sek aynı ben de :KK48: adam da napıcağını şaşırıyo sonra halini görünce bi gülme sonra ağlancak halimize gülüyorum diyp ağlamaya başlamalar tribe giriyorum bazen feci Aytiryaki Aytiryaki haber saatinde ben televizyon başında bile oturamıyorum zaten ağlaktım o şehit haberlerine bi de o mülteciler faln susamıyorum sonra

Back