2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Kızlar ben listede yokum,beni de ekleyin ama
Yaşım 28,artık olsun mu diyişimizin 4.ayında kavuştuk çok şükür.Tahmini doğum tarihi 22 Ağustos hayırlısıyla.

Kızlar benim yarın ikili testim var lütfen dua edin bize inşallah temiz çıkar sonucumuz
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah.Senden kan alıp mı bakacaklar,nasıl yapılıyor test?

bebeğimin kalbi durdu dün kürtAj oldum...allah hepinize hayırlı evlatlar versin.beni acilen listeden silermisiniz lütfenn
Bende bugün oldum. Senin ki ilkmiydi ve ne kadardı. Benim bu 6 oldu. O kadar zorlu seni anlıyorum. Allah bize de nasip eder inşallah. .

Kızlar siz aile hekiminize gebelik kaydı yaptırdınız mı? Beni geçenlerde aradılar gebelik var mı diye var dedim,gelin kayıt yapalım dediler.Tansiyon ve kilo takibi yapacaklarmış ve üç tarih yazdı kontroller yapılacakmış o tarihlerde.Ve aşılar da 20. haftadan sonra orada yapılacakmış.Sizi de arıyorlar mı?

Evet kan alıyorlar bi de ultrasonda ense kalinligina bakiliyor

Bende bugün gittim canim oraya bildirmen zorunluymus cezası varmış hatta bugün öğrendim bilgilerimi kaydettiler kıloma tansiyonum a bakıldı 20. Haftadan sonra aşı için aranicakmisiz önümüzdeki hafta kan ve idrar tahlili falan istediler sende git yaptır kaydını

Hadi yaa. Hiç bilmiyordum. Ben kaydımı bile aldırmadı bu sağlık ocağına.

41 kere maşallah size Cnm darısı başımıza inşallah
Insallah canim hepimiz sag salim saglikli bebeklerimizi kucagimiza aliriz.
Bana da ayni seyi soyledi pipi mi kordon mu meraktan catlamak uzereyimmm.. Omurilik testinden bahsetmedi bana hic belki bi sonraki kontrolde soyler ama yaptirmak lazim onu herhalde
Bende bilemedim canim seker yuklemesi haric tum testleri yaptirmak istiyorum zaten belki birdahaki kontrolunde soyler. Cinsiyet konusunda bende meraktayim

Kızlar benim yarın ikili testim var lütfen dua edin bize inşallah temiz çıkar sonucumuz
Insallah canim endise etme hic. Ilk once ultrasonla bakiliyor hemen olcumu veriliyor cikti ceklinde. Onun 3mm altinda cikmasi lazim sanirim. Sonra kan veriyorsun ordada belli degerlere bakiliyor. Icini ferah tut hersey yolunda olucak insAllah
Gözünüz aydıın,çok sevindim.Darısı başımıza inşallah.

Insallah canim

Hadi yaa. Hiç bilmiyordum. Ben kaydımı bile aldırmadı bu sağlık ocağına.
Benim de kaydim yoktu yeni taşındığım için buraya önce toplum sağlığı merkezine gittim hamilelik olduğu için evime en yakın aile hekimine verdi en gec yarına kadar bildirmeniz gerekio yoksa cezası var dediler ole gittik bizdw

P pitiko canım ben kayıt yaptırdım dün.Benim de kiloma ve tansiyonuma baktı.Mart,mayıs ve temmuz tarihlerinde gel bazı tetkiklerimiz olcak dedi.Bir de aynen 20.haftadan sonra hareketlerini hissedince gel aşı vuracagiz dedi.Ama hemen bi tahlil filan yapmayacaklar bana niye acaba?
La Lune canım siz de yaptırın hastaneden ayrı tahliller olur belki bi de aşıyı sağlık ocakları yapıyor.
K kaskas12 gerçekten iyi ki burası,sizler varsınız.Desteginiz cok iyi geliyor.

ceza falan yok kızlar ebeyim ben sağlık ocağında kaç ene staj yaptım hiç öyle bi şey duymadım onlar korkutmak için diyolardır çünkü kayıt almayınca takiplere gitmeyince prim yapamıyolar ve maaşları eksik yatıyor olay bu ama yeni kanun gediyse bilmem

Ceza var mı bilmiyorum bana ondan bahsetmediler.Evlendikten sonra birkac kere aramıslardı gebelik var mı diye.

Aynen canım damdan düşenin halinden damdan düşen anlıyor. İnsanların çoğu karşıdakinin ne kadar etkileneceğini bilmeden kötü hamilelik ya da doğum hikayeleri anlatıyor. Oysa tek duymak istediğimiz güzel şeyler. Zor ama güzel bir süreç.

Ceza var mı bilmiyorum bana ondan bahsetmediler.Evlendikten sonra birkac kere aramıslardı gebelik var mı diye.
Kaynana gibiler desene. Bende prim için yapıyorlar diye biliyorum canım. Hemşire arkadaşım vardı. Aşı için de doktor yönlendirir diye düşünüyorum. Aile hekimlerine hiç güvenim yok özellikle de konu hamilelik olunca.

Kızlar 11 haftalık hamileyim ne yersem midem bulanıyo hiç bu kadar kötü olmamıştım. Aç kalınva midrm çok rahatlıyo aöa o zamanda mide ağrısından ölüyorum. Acaba bebeğe bi şey mi oldu ki bu kadar kötü oldum. Endişeleniyorum. Her yer buz doktorada gidemiyorum.

Benimde dunden beri karnimda agri gibi sanci gibi birsey var gecmio dun yatakta kivrim kivrim kivrandim resmen.. boyle aci ceken varmi ??

doktorum bana mide bulantisi iyidir demisti.. bebegin canli oldugunu gosterir demisti. icini ferah tut birsey yoktur ins kotu dusunme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…