Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah.Senden kan alıp mı bakacaklar,nasıl yapılıyor test?Kızlar benim yarın ikili testim var lütfen dua edin bize inşallah temiz çıkar sonucumuz
Bende bugün oldum. Senin ki ilkmiydi ve ne kadardı. Benim bu 6 oldu. O kadar zorlu seni anlıyorum. Allah bize de nasip eder inşallah. .bebeğimin kalbi durdu dün kürtAj oldum...allah hepinize hayırlı evlatlar versin.beni acilen listeden silermisiniz lütfenn
Evet kan alıyorlar bi de ultrasonda ense kalinligina bakiliyorKızlar ben listede yokum,beni de ekleyin ama
Yaşım 28,artık olsun mu diyişimizin 4.ayında kavuştuk çok şükür.Tahmini doğum tarihi 22 Ağustos hayırlısıyla.
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah.Senden kan alıp mı bakacaklar,nasıl yapılıyor test?
Kızlar siz aile hekiminize gebelik kaydı yaptırdınız mı? Beni geçenlerde aradılar gebelik var mı diye var dedim,gelin kayıt yapalım dediler.Tansiyon ve kilo takibi yapacaklarmış ve üç tarih yazdı kontroller yapılacakmış o tarihlerde.Ve aşılar da 20. haftadan sonra orada yapılacakmış.Sizi de arıyorlar mı?
Hadi yaa. Hiç bilmiyordum. Ben kaydımı bile aldırmadı bu sağlık ocağına.Bende bugün gittim canim oraya bildirmen zorunluymus cezası varmış hatta bugün öğrendim bilgilerimi kaydettiler kıloma tansiyonum a bakıldı 20. Haftadan sonra aşı için aranicakmisiz önümüzdeki hafta kan ve idrar tahlili falan istediler sende git yaptır kaydını
Insallah canim hepimiz sag salim saglikli bebeklerimizi kucagimiza aliriz.41 kere maşallah size Cnm darısı başımıza inşallah
Bende bilemedim canim seker yuklemesi haric tum testleri yaptirmak istiyorum zaten belki birdahaki kontrolunde soyler. Cinsiyet konusunda bende meraktayimBana da ayni seyi soyledi pipi mi kordon mu meraktan catlamak uzereyimmm.. Omurilik testinden bahsetmedi bana hic belki bi sonraki kontrolde soyler ama yaptirmak lazim onu herhalde
Insallah canim endise etme hic. Ilk once ultrasonla bakiliyor hemen olcumu veriliyor cikti ceklinde. Onun 3mm altinda cikmasi lazim sanirim. Sonra kan veriyorsun ordada belli degerlere bakiliyor. Icini ferah tut hersey yolunda olucak insAllahKızlar benim yarın ikili testim var lütfen dua edin bize inşallah temiz çıkar sonucumuz
Gözünüz aydıın,çok sevindim.Darısı başımıza inşallah.
Benim de kaydim yoktu yeni taşındığım için buraya önce toplum sağlığı merkezine gittim hamilelik olduğu için evime en yakın aile hekimine verdi en gec yarına kadar bildirmeniz gerekio yoksa cezası var dediler ole gittik bizdwHadi yaa. Hiç bilmiyordum. Ben kaydımı bile aldırmadı bu sağlık ocağına.
ben malesef kullanıyorum işyerinde bir kaç kere camasır değiştirmem mumkun değil. Nemli kalması daha zararlıGünlük peşlerinden doktorlar önermiyor canım. Onun yerine en iyisi iç çamaşırı değiştirmek sık sık.
çok üzüldüm, çok geçmiş olsun. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallahbebeğimin kalbi durdu dün kürtAj oldum...allah hepinize hayırlı evlatlar versin.beni acilen listeden silermisiniz lütfenn
Aynen canım damdan düşenin halinden damdan düşen anlıyor. İnsanların çoğu karşıdakinin ne kadar etkileneceğini bilmeden kötü hamilelik ya da doğum hikayeleri anlatıyor. Oysa tek duymak istediğimiz güzel şeyler. Zor ama güzel bir süreç.Ne kadar garip dimi.. En yakınımız bile halimizden anlamaz olmusken burda dert ortagı olduk, destek olduk, moral verdik birbirimize.. İyi ki varsiniz kızlar..
Hormonlarimin yine tavan yaptigi bir aksamdan herkese iyi geceler dilerimm :))
Kaynana gibiler desene. Bende prim için yapıyorlar diye biliyorum canım. Hemşire arkadaşım vardı. Aşı için de doktor yönlendirir diye düşünüyorum. Aile hekimlerine hiç güvenim yok özellikle de konu hamilelik olunca.Ceza var mı bilmiyorum bana ondan bahsetmediler.Evlendikten sonra birkac kere aramıslardı gebelik var mı diye.
Kızlar 11 haftalık hamileyim ne yersem midem bulanıyo hiç bu kadar kötü olmamıştım. Aç kalınva midrm çok rahatlıyo aöa o zamanda mide ağrısından ölüyorum. Acaba bebeğe bi şey mi oldu ki bu kadar kötü oldum. Endişeleniyorum. Her yer buz doktorada gidemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?