2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Arkadaşlar bence acayip baş dönmesi var iki gündür. Sizde de var mı merak ettim. Ne zaman ayağa kalksam başım dönüyor .

Günaydın herkese Benim de ne ağrım var,ne baş dönmesi ne de mide bulantısı sanki hamile değilmişim gibi hissediyorum,ilk hamileliğimde bu dönemlerde mide bulantısından duramıyordum,umarım bir sorun yoktur.

Canım benim yaşim 36 hamilelik 6 ci yaşayan 3 bakalım buda supriz muhtemelen doğum tarihi 8-8-2016

Canım listeye beni de ekler misin?

2.bebiş,2.deneme yaş:26,bebişin tahmini doğum tarihi 07.08.2016. Teşekkür ettim:)

Merhaba hayırlı olsun öncelikle hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi :) ben de sizinle aynı durumdayım belirtilerimiz aynı yani çok az... ben de sizin gibi inanamıyorum hala ve geç döllenmeden dolayı ne kadarlık hamile olduğumu bile bilmiyorum cumartesi doktora gidicez inş keseyi de görebilirim.......

Hoşbulduk canım, 28 yaşındayım, benim nasip olursa ilk çocuk ve ilk denemede oldu. Aslında yeni senede istiyordum full çalışmalara başlamayı, fakat niyeyse zaten hemen tutmaz diye bi algım vardı Nasip kısmet işte. Vardır Allah'ın bir bildiği.
Bu arada geçmiş olsun sana da. Göğus sıkıntısı bende de var.

Ha bi de yavaştan Ebru Şallı'nın hamileler için pilates hareketlerine başlamak istiyorum. Ara ara da olsa faydası olur sanırım. Spor ödemin önlemesinde de çok faydalıymış. Tabii doktoruma da danışacağım bunu kesinlikle.

Canım hayırlı olsun sana da, Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin... Sanırım 6/7 haftalıkken görünüyor kese ya da kalp sesi duyuluyor. Ama emin de değilim, daha tecrübelilere sormak gerek:) Geç döllenme olduğu nasıl anlaşılıyor peki?

Merhaba 2. deneme ben de 2. deneme :). İlk ay yumurtlama gününü kaçırdım galiba, ama 2. ay ovulasyon testi kullandım. :)
Hayırlı olsun bebişlerimiz benim bu aydan hiç ümidim yoktu aslında, yumurtlama gününü kaçırdık diye.. Üçüncü ayda ben de ovulasyon testi almayı düşünüyodum ki geç döllenmeyle hamile kalmışım..

ilki 1 aralık olmak üzere iki gün arayla iki tane kan testi yaptırdım. ilki 79, ikincisi 130 çıktı bu değerler olması gerektiği değerlere göre küçüktü, çünkü benim sat 26 ekim. zaten ben hamile olduğumu idrar testinde ancak bat 6 gün geçtikten sonra görebildim.. dr da geç döllenme olabileceğini söyledi, bu durumda bi dahaki kontrolde netleşicek sanırım..

Hamilelik takvimi de oluşturmak istiyorum ama kaç haftalık bilemiyorum :) belli olsa da ben de oluştursam artııık

Bende bu ay öğrendim kızlar normal gebelik testiyle bata 5gün varken kanda da pozitif çıktı bugün normalde adet günümdü herkese hayırlı olsunnnn

kızlar selam bende cuma günü öğrendim hamile olduğumu kafam çok karışık hem evliliğe alışmak hem mide bulantıları mide yanmaları çok zor bu yüzden mutsuzum

kızlar selam bende cuma günü öğrendim hamile olduğumu kafam çok karışık hem evliliğe alışmak hem mide bulantıları mide yanmaları çok zor bu yüzden mutsuzum

Canım seni çok iyi anlıyorum benim üstümde hala bir mutsuzluk var ki evliliğim oturmuş olmasına rağmen. Hayatımız tamamen değişecek. Bir iki gündür olumlu düşünmeye başladım. Artık kendimiziden çok düşünmemiz gereken bir canlı var. İş yerindeki zorunlulukları da düşününce insan çok olumsuz oluyor. Ama yine de olumlu düşünelim içimizde birer mucize taşıyoruz. Buna şükretmeliyiz. Hayatımız boyunca en çok seveceğimiz canlı şu an bizimle. O da bizi karşılıksız ve çok sevecek. Her yönden bakında o kadar çok şükür edilecek şey var ki.

evet dediklerini de düşünüyorum bir yandan ama bir yandan da daha yeni evliyim evliliğe alışmadan doğru bir kararmıydı acaba diye düşünüorum.. dediğin gibi iş hayatı da bitecek gibi çünkü midem çok kötü kaç gündür evde yatıyorum hep böyle mi geçicek diye kendi kendimi yemekten sevinemiyorum bile (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…