- 28 Aralık 2015
- 383
- 911
- 103
Hoşbulduk arkadaşım..Paylaştıkça artıp çoğalıyoruz..Bebişlerimiz şimdi yoldalar çok şükür Yolculuğumuz kısmetli uğurlu olsunHoşgeldin. Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına da almayı nasip etsin oğlunu da size bağışlasın. Burası gerçekten insanı iyi etkiliyor,umarım birbirimizden öğreneek çook şeyimiz olur.
Ben ufak tefek göbeksiz bir kadındım canım o yüzden bende geçen hafta başladı çünkü gaz problemim de var.Canım kaçıncı haftada kaşınma başladı?
Amin canım sağlıkla gelsinler inş.Hoşbulduk arkadaşım..Paylaştıkça artıp çoğalıyoruz..Bebişlerimiz şimdi yoldalar çok şükür Yolculuğumuz kısmetli uğurlu olsun
Hayırlı olsun canimÇok şükür ben de uzun bi bekleyişten sonra iki gün önce hamile olduğumu öğrendim sağlıkla kucağimiza alalım inşallah bebeklerimızi allah yardımcımız olsun kızlar
Sağol canım seninki de hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahHayırlı olsun canim
Ben de çok zayıfım o yüzden çok korkuyorum daha önceleri 60 kilodan 40 kiloya düştüm hiç çatlağım olmadı ara ara kilo alıp verdim de 45 kilo ile hamile kaldım inşallah çatlak olmaz..Ben ufak tefek göbeksiz bir kadındım canım o yüzden bende geçen hafta başladı çünkü gaz problemim de var.
Bazen karnım 3-4 aylık kadar şişiyor.
tup bebek denemesi yani, benim de öyle hayırlı uğurlu olsun nasıl bhcg degerin ?Kızlar benıde ekleyin 30 aralıkta öğrendım ilk demememdı tek embriyo verdıler yaşım 29
Evet Can'ım belcıkdayım degerı spylemedıler dırek poxıtıftup bebek denemesi yani, benim de öyle hayırlı uğurlu olsun nasıl bhcg degerin ?
canım yemeklerden önce 2-3 adet gün kurusu kayısı ye, kabız oluyorsan oda çok gaz ve sansı yapıyor.Ben ufak tefek göbeksiz bir kadındım canım o yüzden bende geçen hafta başladı çünkü gaz problemim de var.
Bazen karnım 3-4 aylık kadar şişiyor.
hayırlı uğurlu olsun tekrar. hepimiz sağlıklı şekilde kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah :)Evet Can'ım belcıkdayım degerı spylemedıler dırek poxıtıf
ya kızlar siz keseyi ne zaman gördünüz ?
ben yarın kan vercem tekrarBen dr a gitmek için 6. Haftaya kadar bekledim öncesinde gitmedim ve gittiğimde keseyi de bebeğimi gördüm çok şükür
ben yarın kan vercem tekrar
haftaya da doktora gideyim diyorum
şaşırdım ne yapacağımı :) bakalım artıkSen bilirsin canım 5.haftada keseyi görebilirsin ama bebeğini goremeyebilirsin o zamanda strese girebilirsin Bekleyebildigin kadar bekle derim ben
şaşırdım ne yapacağımı :) bakalım artık
öyle canım :) senin ilk değerlerin nasıldıAnlayabiliyorum :) stres telaş bitmiyor ama katlanacagiz mecbur
öyle canım :) senin ilk değerlerin nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?