• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Hoşgeldin. Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına da almayı nasip etsin oğlunu da size bağışlasın. Burası gerçekten insanı iyi etkiliyor,umarım birbirimizden öğreneek çook şeyimiz olur.
Hoşbulduk arkadaşım..Paylaştıkça artıp çoğalıyoruz..Bebişlerimiz şimdi yoldalar çok şükür Yolculuğumuz kısmetli uğurlu olsun

Kızlar benıde ekleyin 30 aralıkta öğrendım ilk demememdı tek embriyo verdıler yaşım 29

Ben ufak tefek göbeksiz bir kadındım canım o yüzden bende geçen hafta başladı çünkü gaz problemim de var.
Bazen karnım 3-4 aylık kadar şişiyor.
Ben de çok zayıfım o yüzden çok korkuyorum daha önceleri 60 kilodan 40 kiloya düştüm hiç çatlağım olmadı ara ara kilo alıp verdim de 45 kilo ile hamile kaldım inşallah çatlak olmaz..

Günaydın kızlar. Ben de 6+2 de kalp sesini duydum çok şükür ama dün yani 6+3 te kanamam oldu az miktarda ve koyu değil
.. geçen hafta da aynı kanama olmuştu ama dün apar topar hastaneye gittik doktor hersey normal gözüküyor dedi kanama bölgen yok dedi düğün kalp atışları dedi ama nedenini anlamıyorum o zaman neden kanama oluyor. Veya böyle hamilelik geçirenler var mı ne yapmam lazım bilmiyorum ve endiseliyim...

Ben ufak tefek göbeksiz bir kadındım canım o yüzden bende geçen hafta başladı çünkü gaz problemim de var.
Bazen karnım 3-4 aylık kadar şişiyor.
canım yemeklerden önce 2-3 adet gün kurusu kayısı ye, kabız oluyorsan oda çok gaz ve sansı yapıyor.

Back