• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

KIZLAR MERHABA BUGÜN ADET GÜNÜM VE BEYAZ SÜMÜKSÜ AZ AKINTIM OLDU AMA GENEL OLARAK KURUYUM. HAMİLELİĞİNİZİ ÖĞRNDİĞİNİZ AY BU TARZ Bİ AKINTINIZ OLDU MU HİÇ BİR ADET BELİRTİSİ YAŞAMIYORUMDA. TECRÜBELERİNİZİ BEKLİYORUM
ben adet belirtisi yaşadım adet olcam diye bekledim. Karnım da ağırdı ama 3 gecikince test yapayım dedim. Hop hamileyim. Daha sonra adet ağrıları geçti tabi

5.haftada mi duydunuzzz cok iyi ya daha bizimkine 2 hafta var :KK43:
Evet canım ilk gittim de 5 hafta demişti ve vajinal ultrason ile kalp atislarini duydu. 1 sonraki hafta gittiğim de 7 haftalik dedi ve bu kez normal ultrason da duydu

kızlar acil yardı edermisiniz
21.12.2015 beta 183.25
23.12.2015 beta 470.10
26.12.2015 beta 1201.54
30.12.2015 beta 6490.01 doktora gittim bugun keseyi göremedim
15.000 de falan görünüyormuş camım kese endişe etme. Her şey yolunda gözüküyor.
ayyyy aynen kuzum haftasonu gtcem bende kalp atışlarnı duymaya inşallah bi terslik çıkmazz
İnş duyarsın miniğin kalbini canım. Annelerini korkutmadan gelsinler inş.
bugün lekelenmemde oldu canım her wcye gittiğimde görüyorum moralim bozuluyor
Doktora söyledin mi peki?

15.000 de falan görünüyormuş camım kese endişe etme. Her şey yolunda gözüküyor.

İnş duyarsın miniğin kalbini canım. Annelerini korkutmadan gelsinler inş.

Doktora söyledin mi peki?

ayy canım ölee ya valla ödüm kopuyoo inşallh sağlıkla gelirler

canım sende mi 7 haftalıksın çatlama olmasın diye şimdide mi sürmeye başladın bendemrak ediyorumda
Evet canım 7 haftalığım ama ufak tefek olduğumdan karnım çıkmaya başladı. Bir de göğüslerim çok acıyordu onun acısını da geçirdi. Erkenden başlamak iyidir diye düşünüyorum.
hem onu alayım hem catlak kremı o zaman ewet canm bulantm var dayanamam
Lierac önerdiler ama çok pahalı kutusu yüz tl falan. Bende yağ almayı tercih ettim son aylarda belki lierac kullanabilirim.

Evet canım 7 haftalığım ama ufak tefek olduğumdan karnım çıkmaya başladı. Bir de göğüslerim çok acıyordu onun acısını da geçirdi. Erkenden başlamak iyidir diye düşünüyorum.

Lierac önerdiler ama çok pahalı kutusu yüz tl falan. Bende yağ almayı tercih ettim son aylarda belki şierac kullanabilirim.
tamam canım teşekkür ederim bende 7 hafta 4 günlk karnm baya çıkıo yani şimdiden

Lierac önerdiler ama çok pahalı kutusu yüz tl falan. Bende yağ almayı tercih ettim son aylarda belki şierac kullanabilirim.

anladım canım enimde göbeğim kaşııyo devamlı büyüdüğünden öle oluyomuş galiba bende 7 haftalık olcam cuma güü inşallah ben her yerde bebe yağını duydum o çok etkiliymiş

tamam canım teşekkür ederim bende 7 hafta 4 günlk karnm baya çıkıo yani şimdiden
Ben baya ufak tefek bir insanım o yüzden hemen gerilmeye başladım. Bir de gaz falan olunca yırtılacak gibi hissediyorum.
anladım canım enimde göbeğim kaşııyo devamlı büyüdüğünden öle oluyomuş galiba bende 7 haftalık olcam cuma güü inşallah ben her yerde bebe yağını duydum o çok etkiliymiş
Bana da eşim söyledi karnını kaşıyorsun diye ben fark etmemiştim. Bir de vücudum çatlamaya müsait ne kadar erken önlem alırsam o kadar az çatlağım olur diye düşünüyorum

Back