2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Kizlar ya bu kadar erken karnimizin cikmasi normal mi ben bazen gazdan oluyor diye dusunuyorum ama dogrusu nedir acaba

canım sende mi 7 haftalıksın çatlama olmasın diye şimdide mi sürmeye başladın bendemrak ediyorumda
Ya kızlar bana doktor karnınıza sürdüğünüz her şey bebeğe geçer dedigözenekler açık çünkü. Kullanma dedi kararsızım???

Ya kızlar bana doktor karnınıza sürdüğünüz her şey bebeğe geçer dedigözenekler açık çünkü. Kullanma dedi kararsızım???
Bu bahsettiğimiz krem zaten hamileler için, benim kullandığım da doğal bir yağ. Kimyasal bir şeyler sürmüyoruz ki.
Peki nasıl engelleyecekmişsin kaşınma ve çatlamayı?

Günaydın canım sanırım 8. haftada mide bulantısı tavan yapıyormuş.
Su da mideni bulandırıyor mu?
Bende geçen gün oldu bulantı ama ufak ufak atıştırınca dayanabildim.
Ben 8. Haftadayım canım biraz hafifledi inşallah böyle böyle gecer bi daha nüksetmezz

Kızlar selam bende gecen hafta özele gidip kalp atışını duymamıştım bugün başka bi dr. A gittim yine ve o sesi duymak o kadar muhteşemdi ki pit pit pit Allahım herkese nasip etsin insallah harika bir şey
Gözünaydın canımm

Sürsen de çatlayacak kaşınacak sürmesen de dedi? Ben göğüslerime düşünüyordum sadece zaten biraz araştırırım ona göre başlarım artık

Çok şaşırdım canım ya ama bazı doktorlar kendi veriyomuş çatlak krem i nerseyse yüm hamileler kullanıyo

Sürsen de çatlayacak kaşınacak sürmesen de dedi? Ben göğüslerime düşünüyordum sadece zaten biraz araştırırım ona göre başlarım artık
Benim göğüslerim gece beni uykumdan uyandıracak kadar acıyordu. Kakao yağını sürdüm şimdi ne acı ne sızı.
Karnım falan da kaşınmıyor artık tabii sen bilirsin yine de.

Merhabalar
Siteyi hep okurdum ama yeni üye olup aranıza katıldım.. Adetim 3 gün gecikince 18 Aralık'ta sabah karar verip hiç test yapmadan direkt doktora gidip 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim Sekiz yaşında bir oğlum var..Daha ona söylemedik.. Burda diğer Ağustos-Eylül 2016 anneleriyle olmak çok güzel..Umarım herkes çok rahat,huzurlu ve tadına doyarak hamilelik geçirir

Ayy ne güzel burda herkes Hamiş yazayım da uğurlu gelsin banada:)
Bende bu ay serophene içtim adete 10 gün var bekliyorum ama sadece 17.ve 19 günü değerlendirebil dik ve dün ve bugün karnımda ufak bi sızı var yoksa yeni mi yumurtluyorum neyin nesi anlayamadım gerçi adetin 23.günü ama bilmiyorum

Son düzenleme:
Çok şükür ben de uzun bi bekleyişten sonra iki gün önce hamile olduğumu öğrendim sağlıkla kucağimiza alalım inşallah bebeklerimızi allah yardımcımız olsun kızlar

Hoşgeldin. Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına da almayı nasip etsin oğlunu da size bağışlasın. Burası gerçekten insanı iyi etkiliyor,umarım birbirimizden öğreneek çook şeyimiz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…