Ya kızlar bana doktor karnınıza sürdüğünüz her şey bebeğe geçer dedigözenekler açık çünkü. Kullanma dedi kararsızım???canım sende mi 7 haftalıksın çatlama olmasın diye şimdide mi sürmeye başladın bendemrak ediyorumda
Aynen canım çoğu gaz ama 3-4 aylık kadar şişiyor bazen.Kizlar ya bu kadar erken karnimizin cikmasi normal mi ben bazen gazdan oluyor diye dusunuyorum ama dogrusu nedir acaba
Bu bahsettiğimiz krem zaten hamileler için, benim kullandığım da doğal bir yağ. Kimyasal bir şeyler sürmüyoruz ki.Ya kızlar bana doktor karnınıza sürdüğünüz her şey bebeğe geçer dedigözenekler açık çünkü. Kullanma dedi kararsızım???
İnsallah Allah isteyen herkese Nasip etsinhayırlı ugurlu olsun Rabbim bizede nasip etsin insallah
Benim de 7 haftalik ama bazen 4 aylık gibi oluyorum ve nefes bile alırken cok zorlanıyorum normal değil ama dediniz gibi gaz herhaldeAynen canım çoğu gaz ama 3-4 aylık kadar şişiyor bazen.
Ben 8. Haftadayım canım biraz hafifledi inşallah böyle böyle gecer bi daha nüksetmezzGünaydın canım sanırım 8. haftada mide bulantısı tavan yapıyormuş.
Su da mideni bulandırıyor mu?
Bende geçen gün oldu bulantı ama ufak ufak atıştırınca dayanabildim.
Gözünaydın canımmKızlar selam bende gecen hafta özele gidip kalp atışını duymamıştım bugün başka bi dr. A gittim yine ve o sesi duymak o kadar muhteşemdi ki pit pit pit Allahım herkese nasip etsin insallah harika bir şey
Bu bahsettiğimiz krem zaten hamileler için, benim kullandığım da doğal bir yağ. Kimyasal bir şeyler sürmüyoruz ki.
Peki nasıl engelleyecekmişsin kaşınma ve çatlamayı?[/QUOTE
Çok şaşırdım canım ya ama bazı doktorlar kendi veriyomuş çatlak krem i nerseyse yüm hamileler kullanıyoYa kızlar bana doktor karnınıza sürdüğünüz her şey bebeğe geçer dedigözenekler açık çünkü. Kullanma dedi kararsızım???
Benim göğüslerim gece beni uykumdan uyandıracak kadar acıyordu. Kakao yağını sürdüm şimdi ne acı ne sızı.Sürsen de çatlayacak kaşınacak sürmesen de dedi? Ben göğüslerime düşünüyordum sadece zaten biraz araştırırım ona göre başlarım artık
Canım kaçıncı haftada kaşınma başladı?Benim göğüslerim gece beni uykumdan uyandıracak kadar acıyordu. Kakao yağını sürdüm şimdi ne acı ne sızı.
Karnım falan da kaşınmıyor artık tabii sen bilirsin yine de.
Hoşgeldin. Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına da almayı nasip etsin oğlunu da size bağışlasın. Burası gerçekten insanı iyi etkiliyor,umarım birbirimizden öğreneek çook şeyimiz olur.Merhabalar
Siteyi hep okurdum ama yeni üye olup aranıza katıldım.. Adetim 3 gün gecikince 18 Aralık'ta sabah karar verip hiç test yapmadan direkt doktora gidip 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim Sekiz yaşında bir oğlum var..Daha ona söylemedik.. Burda diğer Ağustos-Eylül 2016 anneleriyle olmak çok güzel..Umarım herkes çok rahat,huzurlu ve tadına doyarak hamilelik geçirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?