• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Slm kızlar, yeni yıl bizlere de bebişlere de uğur, sağlık, mutluluk getirsin. Bugün 6+2'yim ve bebiş görünmedi. Doktorum,Geçen hafta keseni alttan zorla görmüştük şimdi büyümüş karından rahatlıkla görünüyor,geç döllenme olabilir, iki hafta sonra tekrar gel bebek ve kalp atışı kesin görünür dedi. Biraz tedirgin oldum açıkçası. Geç döllenme yaşayan var mı aranızda ve sağlıklı gelişti mi ?

OTE="07rukiye07, post: 44390489, member: 447082"]Slm kızlar, yeni yıl bizlere de bebişlere de uğur, sağlık, mutluluk getirsin. Bugün 6+2'yim ve bebiş görünmedi. Doktorum,Geçen hafta keseni alttan zorla görmüştük şimdi büyümüş karından rahatlıkla görünüyor,geç döllenme olabilir, iki hafta sonra tekrar gel bebek ve kalp atışı kesin görünür dedi. Biraz tedirgin oldum açıkçası. Geç döllenme yaşayan var mı aranızda ve sağlıklı gelişti mi ?[/QUOTE] Cnm ben dün gittim doktora 7haftalığım normal ultrasonda sadece kese göründü vajinal bakınca bebişim göründü kalp atışlarını duydum tedirgin olma

OTE="07rukiye07, post: 44390489, member: 447082"]Slm kızlar, yeni yıl bizlere de bebişlere de uğur, sağlık, mutluluk getirsin. Bugün 6+2'yim ve bebiş görünmedi. Doktorum,Geçen hafta keseni alttan zorla görmüştük şimdi büyümüş karından rahatlıkla görünüyor,geç döllenme olabilir, iki hafta sonra tekrar gel bebek ve kalp atışı kesin görünür dedi. Biraz tedirgin oldum açıkçası. Geç döllenme yaşayan var mı aranızda ve sağlıklı gelişti mi ?
Cnm ben dün gittim doktora 7haftalığım normal ultrasonda sadece kese göründü vajinal bakınca bebişim göründü kalp atışlarını duydum tedirgin olma[/QUOTE]. Hayırlı olsun. Benim doktorum da kalp atımını göbekten görmek istiyorum, her şey tam netleşir o zamana kadar dedi ama iki kaybım olduğu için tedirgin oldum. Biraz içimi rahatlattı mesajınız teşekkür ederim.

kızlar ya ben hiç su ıcemıorm mıdem bulanıo sarı akıntım oluyo korkuorm enfeksıyon olcam iyice die...

kızlar ya ben hiç su ıcemıorm mıdem bulanıo sarı akıntım oluyo korkuorm enfeksıyon olcam iyice die...
Canım benim doktorum hamilelikte sıvı alımı yemekten çok daha önemli dedi, eğer çok sorun yaşıosan doktorunla konuş, serum taktırmanı isteyebilir.

Günaydın kızlar. Ben de 6+2 de kalp sesini duydum çok şükür ama dün yani 6+3 te kanamam oldu az miktarda ve koyu değil
.. geçen hafta da aynı kanama olmuştu ama dün apar topar hastaneye gittik doktor hersey normal gözüküyor dedi kanama bölgen yok dedi düğün kalp atışları dedi ama nedenini anlamıyorum o zaman neden kanama oluyor. Veya böyle hamilelik geçirenler var mı ne yapmam lazım bilmiyorum ve endiseliyim...
ben de 6+2 iken yani geçen carsamba kanamam oldu iki serum igne ve fitil verildi bir gece hastanede yattim.dr bakkti hersey saglikli görünüyor demişti bu cumartesi kalp atisi için gidicez ve bi haftadir kahverengi akintim az miktarda oluyor.dr dinlenmeni gerek sirt üstü yat dedi ben de uyudum gerçekten ve hemen gecmeyecegini bir hafta lekelenmesi olur demişti.bu yüzden sabrediyorum cumartesiyi iple çekiyorum gerçekten bişey olmadığıni kalp atisini duydugum an rahatliyacam.ama eskisi gibi korku ve panik yok stres yapmamaya calis ve iyi şeyler düşün canim.

Bildiğim kadarıyla su hep önemli, ama yemek konusu ilk 3 ayda ne kadar oluyosa artık, çünki bebek annenin depolarını sömürüyor, kendini idare ediyo bi şekilde. Ama su içmezsek, sürekli idrarla sıvı atıyoruz, yerine sıvı koymazsak olmaz.
hımmm anladım canım saol

OTE="07rukiye07, post: 44391150, member: 447082"]Cnm ben dün gittim doktora 7haftalığım normal ultrasonda sadece kese göründü vajinal bakınca bebişim göründü kalp atışlarını duydum tedirgin olma[/QUOTE]. Hayırlı olsun. Benim doktorum da kalp atımını göbekten görmek istiyorum, her şey tam netleşir o zamana kadar dedi ama iki kaybım olduğu için tedirgin oldum. Biraz içimi rahatlattı mesajınız teşekkür ederim.[/QUOTE]
Önemli değil cnm benimde bir kaybım var bende çok tedirgindim ama çok şükür rahatladım darısı senin başına inşallah

neden ki çoktan görmüş olman gerekmez miydi
hayır şuan daha 5. haftadayım. kalp atışı en erken 6. haftayı doldurunca duyuluyormuş ztn. hatta 8. haftada duyan bile var. doktor 2 hafta sonra cagırdı bende erken gidip sadece keseyi görüp stresle beklemek istemiyorum. gitmişken kalp atışı da duyayım

Back