• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

hayır şuan daha 5. haftadayım. kalp atışı en erken 6. haftayı doldurunca duyuluyormuş ztn. hatta 8. haftada duyan bile var. doktor 2 hafta sonra cagırdı bende erken gidip sadece keseyi görüp stresle beklemek istemiyorum. gitmişken kalp atışı da duyayım
Anladım canım iyi yapmışsın hadi hayırlısı

Kızlar doktora giderken eşleriniz de yanınızda gelebiliyor mu ?

Bir de İstanbul Anadolu yakası için bildiğiniz iyi doktorlar hastaneler var mı?

23 aralikta diktora gittim betahcg 45 cikmisti. Doktor bana 2 hafta sonra gel dedi. Bu arada bir kacgun ara ile evde gebelik testi yaptim. Hep pozitif cikti. Simdi ayin 8 i icin doktordn randevu aldum. Ama hic cikmiyir aklimdan gunler nasil gececek. Bu sabah esim bu kadar merak ediyorsan bugun gidelim diktora dedi. Istemedim cunku korkuyorum. Test yaptigim zaman adetim gecmemisti. Simdi 6 gun gecti. Zaten erken ogrendigim icin pismanim bide erkenden gidersem gorunmezse dha takarim kafaya. :(

Kızlar merhaba herkese mutlu yıllar...yılın son günü yani dün hamile olduğumu öğrendim. Adetim 3 gün geçmişti. Beta hcg 77.6 çıktı normalmi sizce. Bir de yumurtlama takibi yaptım 16 aralıkta yumurtladım.yumurtlamanın 15. Günü bu değer normal midir acaba.bana düşşük gibi geldi ya. Salı günü dr a gideceğim. ..

Kızlar merhaba herkese mutlu yıllar...yılın son günü yani dün hamile olduğumu öğrendim. Adetim 3 gün geçmişti. Beta hcg 77.6 çıktı normalmi sizce. Bir de yumurtlama takibi yaptım 16 aralıkta yumurtladım.yumurtlamanın 15. Günü bu değer normal midir acaba.bana düşşük gibi geldi ya. Salı günü dr a gideceğim. ..
canım değeri kafana takma önemli olan düşük çıkması değil
önemli olan 2 günde bir iki kat artması

Ben ılk testimi bat a 1 gün kala yaptırmıştım 300 çıktı sonra iki günde bir tekrarladim 687 sonra 1687 gibi bisey çıktı bi daha da yaptırmadım zaten :)
canım kan verdim az önce 545 çıktı yani ikiye katlamış ikiz ihtimali yok artık galiba :)

23 aralikta diktora gittim betahcg 45 cikmisti. Doktor bana 2 hafa sonra gel dedi. Bu arada bir kacgun ara ile evde gebelik testi yaptim. Hep pozitif cikti. Simdi ayin 8 i icin doktordn randevu aldum. Ama hic cikmiyir aklimdan gunler nasil gececek. Bu sabah esim bu kadar merak ediyorsan bugun gidelim diktora dedi. Istemedim cunku korkuyorum. Test yaptigim zaman adetim gecmemisti. Simdi 6 gun gecti. Zaten erken ogrendigim icin pismanim bide erkenden gidersem gorunmezse dha takarim kafaya. :KK43:

Canim bende senin gibiyim.benimde hcg 174 cikti.doktor haftaya gel dedi. Haftaya gittigimde keseyi goremezsem diye cok korkuyorum.Insallah ikimizde goruruz.

Arkadaşlar ilk Haftalarda aşırı gazı olurmu.Sabah akşam süt içiyorum.acaba omu yapıyor. Karnim gazdan aşırı şiş. Gören 4 haftalik degil 4 aylik hamis der.
sizlerde gaz sorunu oldumu ve nasıl astiniz?

23 aralikta diktora gittim betahcg 45 cikmisti. Doktor bana 2 hafta sonra gel dedi. Bu arada bir kacgun ara ile evde gebelik testi yaptim. Hep pozitif cikti. Simdi ayin 8 i icin doktordn randevu aldum. Ama hic cikmiyir aklimdan gunler nasil gececek. Bu sabah esim bu kadar merak ediyorsan bugun gidelim diktora dedi. Istemedim cunku korkuyorum. Test yaptigim zaman adetim gecmemisti. Simdi 6 gun gecti. Zaten erken ogrendigim icin pismanim bide erkenden gidersem gorunmezse dha takarim kafaya. :KK43:
ewet beklemek gerçekten çok zor. tekrar bhcg ne bakılmadı mı canım artış için. İstersen bi kan daha ver için rahatlar, kan testi idrardan daha kesin. özellikle belli aralıklarla düzenli artışların olması.

Arkadaşlar ilk Haftalarda aşırı gazı olurmu.Sabah akşam süt içiyorum.acaba omu yapıyor. Karnim gazdan aşırı şiş. Gören 4 haftalik degil 4 aylik hamis der.
bende de olmuştu bi ara. Kabızlık sorunu yaşıyorsan o yapabilir. Bu arada sütte gaz yapar. Ben aç karnıma bir kaç kuru kayısı yiyorum her gün. Geçer inşallah takma kafana

Benim de öyle canım ya. 5 haftalık halbuki daha ama karnım çok şiş. Varsa çözümü duyarsan birşey bizimle de paylaş.

Bende öyleyim canım ilk haftadan beri hatta süte biraz ara verdim geçmedi hala

Back