• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Kızlar selam bende gecen hafta özele gidip kalp atışını duymamıştım bugün başka bi dr. A gittim yine ve o sesi duymak o kadar muhteşemdi ki pit pit pit Allahım herkese nasip etsin insallah harika bir şey

demedi canım tekrardan kan testi verdi sonuca göre bakarız dedi sonucta 6490.01 cıktı ama ben yinede endişeliyim daha sonucu göstermeye gidemedim doktora
sürekli yat ve hiçbir iş yapma ayaga sadece lavaboya gitmek için kalk kendinede çok dikkat et

Canım biz keseyi gördük darısı başınıza inş.

Ayy evet yaa. Şöyle 3. ayları vs görsek nasip olsa.
Şimdi kalp atışı, düşük tehditi vs diken üstündeyiz.
Aynen ucuncu aya kadar diken ustunde olcaz sonra tadini cikaririz ama bebislerimix hrrgun biraz daha yakin oluyo gelmeye

KIZLAR MERHABA BUGÜN ADET GÜNÜM VE BEYAZ SÜMÜKSÜ AZ AKINTIM OLDU AMA GENEL OLARAK KURUYUM. HAMİLELİĞİNİZİ ÖĞRNDİĞİNİZ AY BU TARZ Bİ AKINTINIZ OLDU MU HİÇ BİR ADET BELİRTİSİ YAŞAMIYORUMDA. TECRÜBELERİNİZİ BEKLİYORUM

Kızlar selam bende gecen hafta özele gidip kalp atışını duymamıştım bugün başka bi dr. A gittim yine ve o sesi duymak o kadar muhteşemdi ki pit pit pit Allahım herkese nasip etsin insallah harika bir şey
hayırlı ugurlu olsun Rabbim bizede nasip etsin insallah

Back