- 21 Aralık 2015
- 103
- 95
- 48
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki lekelenmeler ile ilgili doktor bişey demedimibugün lekelenmemde oldu canım her wcye gittiğimde görüyorum moralim bozuluyor
demedi canım tekrardan kan testi verdi sonuca göre bakarız dedi sonucta 6490.01 cıktı ama ben yinede endişeliyim daha sonucu göstermeye gidemedim doktorapeki lekelenmeler ile ilgili doktor bişey demedimi
sen kac haftalıksın ? ewt tam 1 ay kaldı iştahla yemek yememem inş..benimde sabahları kaktığımda çok oluyo bakalım şu 1 ayımızı atlattık mı rahatlarız inşallah...
sürekli yat ve hiçbir iş yapma ayaga sadece lavaboya gitmek için kalk kendinede çok dikkat etdemedi canım tekrardan kan testi verdi sonuca göre bakarız dedi sonucta 6490.01 cıktı ama ben yinede endişeliyim daha sonucu göstermeye gidemedim doktora
Aynen ucuncu aya kadar diken ustunde olcaz sonra tadini cikaririz ama bebislerimix hrrgun biraz daha yakin oluyo gelmeyeCanım biz keseyi gördük darısı başınıza inş.
Ayy evet yaa. Şöyle 3. ayları vs görsek nasip olsa.
Şimdi kalp atışı, düşük tehditi vs diken üstündeyiz.
Evet canım 7 haftaya kadar hicbiseyim yoktu zatenGünaydın canım sanırım 8. haftada mide bulantısı tavan yapıyormuş.
Su da mideni bulandırıyor mu?
Bende geçen gün oldu bulantı ama ufak ufak atıştırınca dayanabildim.
bulantı yok çok şükür ya seninSorma valla aynen ole. Bulantilar ne alemde hersey yolunda mi
Hayırlı olsun inşallah hoşgeldin canımmerhaba ben de yeni katıldım aranıza. İlk bebek- 1 yıllık deneme- yaş:30- tahmini doğum tarihi 25.08.2016
5.haftada mi duydunuzzz cok iyi ya daha bizimkine 2 hafta varAy maşallah canım ben kalp atislarini 5 haftalikken duymuştum tabi onun kalp atışı olduğunu anlamamistim ama olsun
kacinci haftadasin canimkızlar acil yardı edermisiniz
21.12.2015 beta 183.25
23.12.2015 beta 470.10
26.12.2015 beta 1201.54
30.12.2015 beta 6490.01 doktora gittim bugun keseyi göremedim
hayırlı ugurlu olsun Rabbim bizede nasip etsin insallahKızlar selam bende gecen hafta özele gidip kalp atışını duymamıştım bugün başka bi dr. A gittim yine ve o sesi duymak o kadar muhteşemdi ki pit pit pit Allahım herkese nasip etsin insallah harika bir şey
canim cok mu lekelenmen ve rengi nasıldemedi canım tekrardan kan testi verdi sonuca göre bakarız dedi sonucta 6490.01 cıktı ama ben yinede endişeliyim daha sonucu göstermeye gidemedim doktora
Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin :) bizimde ilk ve 12. ayımızda nasip oldu daha dün öğrendimmerhaba ben de yeni katıldım aranıza. İlk bebek- 1 yıllık deneme- yaş:30- tahmini doğum tarihi 25.08.2016