• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim midem hiç bşeyi almıyor, lokmalar ağzımda büyüyor sanki. Yeterli beslenemiyorum. bazı sitelerde ilk3 ay bebeğin beyin gelişi için çokönemli olduğu ve kesinlikle yeterli beslenilmesi gerektiği yazıyor. Bazı sitelerde ise ilk 3 ay mide bulantısı iştahsızlık gibi drumlar olabildiğinden anne kendinisıkıntıya sokmamalı ve şartlamamalı sevdiği şeyleri yemeli, sonraki 3 ay önemli olan diyor. Hangisi doğrudur sizce?
Ilk 3 ay anneler kilo kaybedebilir bebek depodan beslenir diyordu bir sitede

Enteresan olmuş kanaman. Sen bi kan tahlili ver canım istersen.Benim doktorum değerin düşüp düşmediğini görmek için istemişti. 13 çıkınca da bir daha yaptırmana gerek yok demişti. Benim de açık renkliydi kanama. Düzenin biraz şaşabilir belki önümüzdeki ay. Forumlarda baya okumuştum öyle yazmışlardı.

kızlar benim düzenim 2 ay fln şaşmıştı.ve 8 ay bebeğim olmadı onun üstünden şimdi hamileyim. inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah rabbim sana hemen nasip etsin. kimyasal demek sağlıksız bebek demek onun için üzülme canım allah sağlıklı nasip edicektir.

günaydın kızlar sayfalar ne kadar çabuk ilerliyo maşallah geriye dönük okuyamadım yeni hamişler hayırlı olsun allah tamamına erdirsin

Benim ilk bebeğim ve 1 buçuk yıldır evliyiz. Tedavi olun demeye başlamışlardı artık her gitiğimde burnumdam geliyordu çocuğunuz olmuyor demelerinden. Halbuki 1 yıl hiç düşünmedik biz. Anlatamadık kimsye. Doktora gidin çocugunuz olmuyor damgası yediğimiz zamanda oldu bu bebek. O nedenle herkese söyledik eşimle, sussunlar diye. İnşallah anzar değmez bebeğime :( Daha ultrasonda bilr göremedim bebeğimi. Cumartesiyi iple çekiyorum hayırlısıyla yaa...

Kızlar dua edin bana cuma günü doktora gitcem keseyi geçen hafta görmüştük inş cuma bebeğimi görürüm şimdiden strese girdim :cry:

tatlım mutalaka dr dan çıkınca yaz çünkü bende geçen cuma keseyi gördüm bebeği görmeye cmt gidicez içim içimi yiyiyor :) inanıyorum ikimizde görcez ama ben çok evhamlıyım :(

Benim ilk bebeğim ve 1 buçuk yıldır evliyiz. Tedavi olun demeye başlamışlardı artık her gitiğimde burnumdam geliyordu çocuğunuz olmuyor demelerinden. Halbuki 1 yıl hiç düşünmedik biz. Anlatamadık kimsye. Doktora gidin çocugunuz olmuyor damgası yediğimiz zamanda oldu bu bebek. O nedenle herkese söyledik eşimle, sussunlar diye. İnşallah anzar değmez bebeğime :KK43: Daha ultrasonda bilr göremedim bebeğimi. Cumartesiyi iple çekiyorum hayırlısıyla yaa...

canım benimde biraz öyleydi olmuyo demediler de sürekli soruyorlardı artık bıkmıştım birde biz deniyorduk 8 aydır olmuyordu1,5 yıldır evliyiz. şimdi dayanamadık söledik kesesi bile yok henüz. inşallah hepimizin olur.

Merhaba bayanlar
umuyorum ki ben de sizler gibi ağustos annesi olacağım. umuyorum diyorum çünkü bebeğim varlığını öğrenmem ile birlikte kafamı kurcalayan bir takım şeyler ile karşılaştım. son adet tarihime göre 4 hafta 4 günlük iken doktora gittik ve kesemizi gördük ancak doktorum kesenin küçük olduğunu en fazla 4 haftalık olabileceğini söyledi. kesemin boyutu 4,8mm idi. geç döllenmedir dedi. ancak ben yumurtlama testi ile hamile kaldım, ne zaman yumurtladığımı biliyorum. bu nedenle boş gebelikten korktum. dün de çok az kahverengi akıntım oldu. korkularım iyice büyüdü. doktora 19 Aralıkta gideceğim nasıl dayanacağımı bilmiyorum.
özür dilerim ilk seferden başınızı ağrıttım.

enteresan olan keseyi görmesi bence benim görünmedi.4+3 görünüyorum ben benimki anormal bence :( bende bundan tereddütteyim. belki geç döllenmedir diye umuyorum.avunuyorum. 20.sinde kontrolümüz.çatlamazsam iyi inşallah bebeğine kavuşursun canım :KK55:

Benim ilk bebeğim ve 1 buçuk yıldır evliyiz. Tedavi olun demeye başlamışlardı artık her gitiğimde burnumdam geliyordu çocuğunuz olmuyor demelerinden. Halbuki 1 yıl hiç düşünmedik biz. Anlatamadık kimsye. Doktora gidin çocugunuz olmuyor damgası yediğimiz zamanda oldu bu bebek. O nedenle herkese söyledik eşimle, sussunlar diye. İnşallah anzar değmez bebeğime :KK43: Daha ultrasonda bilr göremedim bebeğimi. Cumartesiyi iple çekiyorum hayırlısıyla yaa...

inşallah canım anlıyorum seni ama ALLAH dualrımızı duyuyor. inşallah sağlıklı bir şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza.

kızlar ya bende normalde hassasım midem herşeye bulanır ama hepsi bitti hamile kalınca normalmi ya hu:anneadayı::110:
Felaket tellalligi yapmak istemem ama genelde 7-8haftalarda basliyor mide bulantisi insallah olmaz cunku insani hayattan sogutuyor 1haftada 3kilo vermistim ben hatirlamk bile istemiyorum o gunleri:KK43:

canım benimde biraz öyleydi olmuyo demediler de sürekli soruyorlardı artık bıkmıştım birde biz deniyorduk 8 aydır olmuyordu1,5 yıldır evliyiz. şimdi dayanamadık söledik kesesi bile yok henüz. inşallah hepimizin olur.

İnşallah canım benim.
İnan laflarından bıktığımdan söyledik.
Her bayram her memlekete gidişimde ağlıyordum artık.
Umarım hiç bir sorun olmadan alırız bebeklerimizi kucağımıza.
Nazar değmez onlar yüzünden :(

Back