2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ilk 3 ay anneler kilo kaybedebilir bebek depodan beslenir diyordu bir sitede

kızlar benim düzenim 2 ay fln şaşmıştı.ve 8 ay bebeğim olmadı onun üstünden şimdi hamileyim. inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah rabbim sana hemen nasip etsin. kimyasal demek sağlıksız bebek demek onun için üzülme canım allah sağlıklı nasip edicektir.

günaydın kızlar sayfalar ne kadar çabuk ilerliyo maşallah geriye dönük okuyamadım yeni hamişler hayırlı olsun allah tamamına erdirsin

Benim ilk bebeğim ve 1 buçuk yıldır evliyiz. Tedavi olun demeye başlamışlardı artık her gitiğimde burnumdam geliyordu çocuğunuz olmuyor demelerinden. Halbuki 1 yıl hiç düşünmedik biz. Anlatamadık kimsye. Doktora gidin çocugunuz olmuyor damgası yediğimiz zamanda oldu bu bebek. O nedenle herkese söyledik eşimle, sussunlar diye. İnşallah anzar değmez bebeğime Daha ultrasonda bilr göremedim bebeğimi. Cumartesiyi iple çekiyorum hayırlısıyla yaa...

Kızlar dua edin bana cuma günü doktora gitcem keseyi geçen hafta görmüştük inş cuma bebeğimi görürüm şimdiden strese girdim

tatlım mutalaka dr dan çıkınca yaz çünkü bende geçen cuma keseyi gördüm bebeği görmeye cmt gidicez içim içimi yiyiyor :) inanıyorum ikimizde görcez ama ben çok evhamlıyım

canım benimde biraz öyleydi olmuyo demediler de sürekli soruyorlardı artık bıkmıştım birde biz deniyorduk 8 aydır olmuyordu1,5 yıldır evliyiz. şimdi dayanamadık söledik kesesi bile yok henüz. inşallah hepimizin olur.

enteresan olan keseyi görmesi bence benim görünmedi.4+3 görünüyorum ben benimki anormal bence bende bundan tereddütteyim. belki geç döllenmedir diye umuyorum.avunuyorum. 20.sinde kontrolümüz.çatlamazsam iyi inşallah bebeğine kavuşursun canım

inşallah canım anlıyorum seni ama ALLAH dualrımızı duyuyor. inşallah sağlıklı bir şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza.

kızlar ya bende normalde hassasım midem herşeye bulanır ama hepsi bitti hamile kalınca normalmi ya hu
Felaket tellalligi yapmak istemem ama genelde 7-8haftalarda basliyor mide bulantisi insallah olmaz cunku insani hayattan sogutuyor 1haftada 3kilo vermistim ben hatirlamk bile istemiyorum o gunleri

İnşallah canım benim.
İnan laflarından bıktığımdan söyledik.
Her bayram her memlekete gidişimde ağlıyordum artık.
Umarım hiç bir sorun olmadan alırız bebeklerimizi kucağımıza.
Nazar değmez onlar yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…