• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi aksamlar bayanlar.... tum yazilanlari aksam okuyorum ☺☺ ayni seyleri yasiyoruz bunu gormek beni rahatlatiyor yalniz hissetmiyorum... surekli kan geldi mi diye kontrol ediyorum benim daha keseyi gormeme var bu galiba dollenme zamanina gore degisiyor... ayse gordu dogum zamanimiz ayni olmasina ragmen ben daha goremedim ... birde sizinde aksamlari karniniz sisiyor mu??? Ben cok sisiyorum

canım işallah görürsün :) bende de oluyor merak etme :)

canım 1 kere ölçtürdüm. 656 çıktı dün okadar dr u aradım telle normal dedi.
Iki gün de bir 2 katına çıkması lazım canım. Ancak o zaman sağlıklı olduğu söylenebilir. Tabi ultrason takibi kesin Sonuç.

Kızlar selam
taze anneler :) ne çok konuşmuşunuz yahu 1 gün girmedim 100 sayfa artmış :D
Hangi doktorlara gidiyorsunuz? memnunmusunuz?
Benim doktorum hiç birşey açıklamıyor. Önerisi olan varmı?
Ben önce allah a sonra doktoruma emanet ettim kendimi. Acıbadem Fulya da nur bestay. Abla gibi anne gibi. Ve cok tecrübeli bir Dr.
Iyi aksamlar bayanlar.... tum yazilanlari aksam okuyorum ☺☺ ayni seyleri yasiyoruz bunu gormek beni rahatlatiyor yalniz hissetmiyorum... surekli kan geldi mi diye kontrol ediyorum benim daha keseyi gormeme var bu galiba dollenme zamanina gore degisiyor... ayse gordu dogum zamanimiz ayni olmasina ragmen ben daha goremedim ... birde sizinde aksamlari karniniz sisiyor mu??? Ben cok sisiyorum

Bende öyle. Yememe dikkat etmeme rağmen 3 kilo almışım. İpin ucu kaçtı. Dr diyetisyen e gönderdi.

[/QUOTE] Bende öyle. Yememe dikkat etmeme rağmen 3 kilo almışım. İpin ucu kaçtı. Dr diyetisyen e gönderdi.[/QUOTE]

deme ☺☺☺ ben cok korkuyorum zaten 63 kiloyum en fazla 70le doguma girmem gerek insallah cok almam... ama cok zor gibi duruyor :KK61::KK61:

İyi akşamlar kızlar yeni gelenler hoşgelmişler hayırlı olsun kesesini bebeğini görenler var darısı biz bekleyenlerin başına cumartesi gideceğim inşallah ben de

Kizlar inanilmaz kokuya hassasiyetim basladi.

Normalde de hassastim daha da artti bugun.

Daha cok erken degil mi bu belirti icin:( Cok kotu yaa

Ya valla bi daha girip okumuycam netten diyorum dayanamıyorum bide kese bozuklugu varmış tam yuvarlakmı olması gereki illa benimki biraz üçgenimsi gibi offf kafayı yicem doktor bişi demedi ama yinede şimdi kafaya taktım

Ya valla bi daha girip okumuycam netten diyorum dayanamıyorum bide kese bozuklugu varmış tam yuvarlakmı olması gereki illa benimki biraz üçgenimsi gibi offf kafayı yicem doktor bişi demedi ama yinede şimdi kafaya taktım
Şekille alakalı değildir o şekli sabit olmaz zaten bebeğin durumuna göre şekil alır bildiğim

Benim midem hiç bşeyi almıyor, lokmalar ağzımda büyüyor sanki. Yeterli beslenemiyorum. bazı sitelerde ilk3 ay bebeğin beyin gelişi için çokönemli olduğu ve kesinlikle yeterli beslenilmesi gerektiği yazıyor. Bazı sitelerde ise ilk 3 ay mide bulantısı iştahsızlık gibi drumlar olabildiğinden anne kendinisıkıntıya sokmamalı ve şartlamamalı sevdiği şeyleri yemeli, sonraki 3 ay önemli olan diyor. Hangisi doğrudur sizce?

Benim midem hiç bşeyi almıyor, lokmalar ağzımda büyüyor sanki. Yeterli beslenemiyorum. bazı sitelerde ilk3 ay bebeğin beyin gelişi için çokönemli olduğu ve kesinlikle yeterli beslenilmesi gerektiği yazıyor. Bazı sitelerde ise ilk 3 ay mide bulantısı iştahsızlık gibi drumlar olabildiğinden anne kendinisıkıntıya sokmamalı ve şartlamamalı sevdiği şeyleri yemeli, sonraki 3 ay önemli olan diyor. Hangisi doğrudur sizce?
İlk uç ay anne öncelikle kendisi için beslenmeli çünkü bebek annenin tüm vitaminini alıyor folik asit bebek için önemli bu donemde

Back