• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam
taze anneler :) ne çok konuşmuşunuz yahu 1 gün girmedim 100 sayfa artmış :D
Hangi doktorlara gidiyorsunuz? memnunmusunuz?
Benim doktorum hiç birşey açıklamıyor. Önerisi olan varmı?

Bu kanun çok yeni ve kimse bilmiyor. Kullanmak istiyorum diyince de işveren sanki lütufta bulunuyormuş gibi davranıyor. Benim müdürümde hele bi git bakalım noluyor dedi. Yani kullandırtmıyor.

HAKLISIN İNŞALLAH BEN ALABİLİRİM YA. YENİ BİZİMKİLERDE BİLMİYOR. ÇOK İSTİYORUM KULLANMAK DAHA YENİ BİR ARKADAŞ YASAYA DENK GELDİĞİ HALDE BİLMİYODU SÖLEMEDİ GEÇEN HAFTA DOĞUM İZNİNE AYRILDI.YENİ ÖRNEK DİCEKLER

HAKLISIN İNŞALLAH BEN ALABİLİRİM YA. YENİ BİZİMKİLERDE BİLMİYOR. ÇOK İSTİYORUM KULLANMAK DAHA YENİ BİR ARKADAŞ YASAYA DENK GELDİĞİ HALDE BİLMİYODU SÖLEMEDİ GEÇEN HAFTA DOĞUM İZNİNE AYRILDI.YENİ ÖRNEK DİCEKLER

ben anneme söyledim :) dün keseyi görünce artık :D

Canım cevap için teşekkürler. Benim kanamam yoğun olmadı ufak ufak kan pıhtıları ve açık kırmızı temiz kan gibi oldu. Çok afedersin toplasan 4 adet pet kirletmemişimdir. Kanamam birgün olduysa diğer gün olmadı ve bu şekilde 6 gün sürdü. Çok tedirginim :KK43:
Enteresan olmuş kanaman. Sen bi kan tahlili ver canım istersen.Benim doktorum değerin düşüp düşmediğini görmek için istemişti. 13 çıkınca da bir daha yaptırmana gerek yok demişti. Benim de açık renkliydi kanama. Düzenin biraz şaşabilir belki önümüzdeki ay. Forumlarda baya okumuştum öyle yazmışlardı.

Iyi aksamlar bayanlar.... tum yazilanlari aksam okuyorum ☺☺ ayni seyleri yasiyoruz bunu gormek beni rahatlatiyor yalniz hissetmiyorum... surekli kan geldi mi diye kontrol ediyorum benim daha keseyi gormeme var bu galiba dollenme zamanina gore degisiyor... ayse gordu dogum zamanimiz ayni olmasina ragmen ben daha goremedim ... birde sizinde aksamlari karniniz sisiyor mu??? Ben cok sisiyorum

Back