- 1 Kasım 2014
- 312
- 186
- 53
- 39
- Konu Sahibi ayse1234512
- #1.801
Senin nasıl gidiyor beni gece ara ara giren sancilarla uyandırdı.sağolsun .:)
canım bende kanama yok işallah olmazda . mide bulantısıda yk şükür :) ama şişlik var. bide aşerme tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin nasıl gidiyor beni gece ara ara giren sancilarla uyandırdı.sağolsun .:)
Aynen yemin ediyorum tuvalet kağıdı stogu yaptım hahah bide iç çamaşırıma koyuyorum gelirse beyazda hemen belli olur diye ayy ne panik atak olmuşumSık sık tuvalete cikmalar yokmu ahhh :) ama birde her girdiğimde ya kanama gorursem filan diye de endişeli giriyorum ..Hayırlısı :)
Merhaba guzel anneler nasilsiniz benm degerim 1092 cikti yarin gitcektim kese icin p.tesi gitme karari aldim
Evet canım çok şükür bende de yok .bulantida yok daha bakalım inşallah böyle gider :)canım bende kanama yok işallah olmazda . mide bulantısıda yk şükür :) ama şişlik var. bide aşerme tabi
Heheh :)Aynen yemin ediyorum tuvalet kağıdı stogu yaptım hahah bide iç çamaşırıma koyuyorum gelirse beyazda hemen belli olur diye ayy ne panik atak olmuşum
Evet canım çok şükür bende de yok .bulantida yok daha bakalım inşallah böyle gider :)
Aynennnnnn :))))Ay kesinlikle :)hele gece uyanıyorum birde zor uyuyan birisiyim ki kalksam uyku açılacak ama mecbur gidiyorum yoksa uykularima bile giriyor :)
İyiyiz çok şükür :)ben bir haftayı zor geçirdim kaldı iki haftam inşallah herşey güzel gidiyor dur ya .Merhaba guzel anneler nasilsiniz benm degerim 1092 cikti yarin gitcektim kese icin p.tesi gitme karari aldim
Boyle de gider inşallah :)işallah ilk hamileliğimde çok zorlanmıştım. bulantı felan vardı . şimdi yok ama :)
Boyle de gider inşallah :)
Bu kanun çok yeni ve kimse bilmiyor. Kullanmak istiyorum diyince de işveren sanki lütufta bulunuyormuş gibi davranıyor. Benim müdürümde hele bi git bakalım noluyor dedi. Yani kullandırtmıyor.
HAKLISIN İNŞALLAH BEN ALABİLİRİM YA. YENİ BİZİMKİLERDE BİLMİYOR. ÇOK İSTİYORUM KULLANMAK DAHA YENİ BİR ARKADAŞ YASAYA DENK GELDİĞİ HALDE BİLMİYODU SÖLEMEDİ GEÇEN HAFTA DOĞUM İZNİNE AYRILDI.YENİ ÖRNEK DİCEKLER
eveet :) ben minnak bebegımı cokkk merak edıyorum :) babasına mı banamı benzıcek dıye ılk cocuk coook heyecanlııı benden göz renk alsa mavıs yada yesıl olur :) ama babada esmer bıraz nolcak bılmem :)işallah :) aramızda 1 gün var gözüküyor :)
Hadi inşallah ya. Geçen ay kimyasal olmuştu o yüzden korkuyorum. Değer yükselmiş mi diye bi baktırayım ben yine di mi ?canım ilk 500 çıkmıştı.bnden 3 gün ilerdesin bnce cumartesi görürsün.
Enteresan olmuş kanaman. Sen bi kan tahlili ver canım istersen.Benim doktorum değerin düşüp düşmediğini görmek için istemişti. 13 çıkınca da bir daha yaptırmana gerek yok demişti. Benim de açık renkliydi kanama. Düzenin biraz şaşabilir belki önümüzdeki ay. Forumlarda baya okumuştum öyle yazmışlardı.Canım cevap için teşekkürler. Benim kanamam yoğun olmadı ufak ufak kan pıhtıları ve açık kırmızı temiz kan gibi oldu. Çok afedersin toplasan 4 adet pet kirletmemişimdir. Kanamam birgün olduysa diğer gün olmadı ve bu şekilde 6 gün sürdü. Çok tedirginim