2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar regl olucakmis gibi ara ara agrim oluyor sizdede oluyomu doktora sordum rahim buyuyor normal dedi ama ilk hamileligim herseyden nem kapiyorum

Canım cevap için teşekkürler. Benim kanamam yoğun olmadı ufak ufak kan pıhtıları ve açık kırmızı temiz kan gibi oldu. Çok afedersin toplasan 4 adet pet kirletmemişimdir. Kanamam birgün olduysa diğer gün olmadı ve bu şekilde 6 gün sürdü. Çok tedirginim

Kullandiklari cihazin daha yeni olmasiyla da alakasi vardir canim. CUnku benim bir arkadasim bir gunde iki ayri doktora gittiginde bir doktor keseyi gormustu diger doktor gorememisti. Ben haftaya yedinci haftamda olcam doktor beni kalp atisi icin cagirdi. Ama duyar miyiz duymaz miyiz bilmiyom:))

Sabret az kaldi gorceksin keseyi Allahin izniyle:)

Gunde en az iki litre su ic canim. Ihmal etme su icmeyi. Kendine 1 litrelik bir sise su al doldur doldur ic ne kadar ictigini de gorursun.

İş yerinde yanıma büyük sürahi aldım akşam da evde aynısını yapıyorum.
kaç lt yapıyor bilmiyorum ama sürekli içmeye çalışıyorum.
her akşam da portakal mandalina suyu sıkıp içiyoruz eşimle.

Ohh yarasin bebiseede annesine de :))

Teşekkür ederim canım benimmm...
Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı naip etin tüm isteyenlere evrsin inşallah.
Ben kan testi ve idrar testiyle öğrendim doktora gitmediğimden biraz panik oldum sanırım eşimde kalp sesini duyana kadar gitmeyelim diyor ama ben çok sabırsıızımm

cnm yine araştır ama meyve sularını değilde kendisini yemende fayda varmış.

Aminnnn...

Bence de git canim. Beta degerindeki artisi gormek icin tekrar senden kan testi isteyebilir doktor eger keseyi gormezse ama bence gorcek keseyi gerekte kalmayacak teste.

kızlar benim gibi olanınız yok sanırım istifralar falan inşallahda olmaz dün tathlil verdim böbreklerim iflas bayrağını açmışlar susuzluktan serum iyi geldi çok şükür bugün daha iyiyim psikolojikmen çöktüm ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…