- Konu Sahibi ayse1234512
- #1.701
Keseyi gördünüz mü ? Ne zaman gideceksin kalp atışları için ?aynen ya bn dk da bir wc ye gidiyorum bide bişey var mı diye hala kafayı yedim bir kalp atışı duysam hafifliycem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keseyi gördünüz mü ? Ne zaman gideceksin kalp atışları için ?aynen ya bn dk da bir wc ye gidiyorum bide bişey var mı diye hala kafayı yedim bir kalp atışı duysam hafifliycem.
keseyi dün gördüm.20 sinde kalp atışına gidecez.ben devlet hastanesine gidiyorum devlette kalp atışını dinletiyolar dimi.çnkü doktor bebeği görelim dedi hani dinletmiyor mu acaba.bu arada benim zırt diye belim kalınlaştı odun gibi olduKeseyi gördünüz mü ? Ne zaman gideceksin kalp atışları için ?
keseyi dün gördüm.20 sinde kalp atışına gidecez.ben devlet hastanesine gidiyorum devlette kalp atışını dinletiyolar dimi.çnkü doktor bebeği görelim dedi hani dinletmiyor mu acaba.bu arada benim zırt diye belim kalınlaştı odun gibi oldu
GÜNAYDIN KIZLAR
NASILSINIZ BUGÜN CANIM MAŞALLAH İYİDAYANIYORSUN 12 SAAT ÇALIŞMAYA aLLAH KOLAYLIK VERSİN
Sizin iş zormuş Allah kolaylık versin bende çalışıyorum 8-5 o bile zorluyor bazen
Endiselenme. Bazi insanlar cok daha fazla yasiyormus belirtileri. Zayif birisi misin?
Senin Beta degerlerin hizli mi yukseliyor?
Değerin kaç çıkmıştı senin ? Ben de c.tesi görebilir miyim acaba keseyi. Yarın yine gidip bi kan tahlili yaptırıcam. Artışı bi göreyim de içim rahatlasın.keseyi dün gördüm.20 sinde kalp atışına gidecez.ben devlet hastanesine gidiyorum devlette kalp atışını dinletiyolar dimi.çnkü doktor bebeği görelim dedi hani dinletmiyor mu acaba.bu arada benim zırt diye belim kalınlaştı odun gibi oldu
canım ilk 500 çıkmıştı.bnden 3 gün ilerdesin bnce cumartesi görürsün.Değerin kaç çıkmıştı senin ? Ben de c.tesi görebilir miyim acaba keseyi. Yarın yine gidip bi kan tahlili yaptırıcam. Artışı bi göreyim de içim rahatlasın.
canım benim en son adet 6 kasımdı işte dün gördük karından baya ufaktı ama çıktı.bnce görünür bide doktor dedi ki tuvalete sıkışık gelsen daha büyük görünür dedi.sende su içip git canım.kaç haftalıksın suan sekerim ?
Ben daha görmedim de yarın görülür mü acaba diye emin olamıyorum
Canim telden girince geçmişe bakamadım. Değerin kaçtı ve 2 günde bir kaç oldu? Yükseliş oranı olmadan tek başına bhcg birsey ifade etmiyor.bidiq sence benim değerim düşükmü ? 3-4 haftaya göre normalmi ? 6 kasımdı son reglym
dur canım bi ya niye bu kadar panik yapıyorsun. Sakın ol bebeğin de panik olacak.Aynen canım valla
Kasıklarım çok ağrıyor.
Dış gebelik yaşayacağım diye çok korkuyorum bu Cumartesi randevu aldım.
Çok endişeliyim yeni başladı bu durumumda.
Ya kese olmaz ya dış gebeliksem ya başka bişeyse diye.
Çok panik durumdayım.
Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı ansip etsin hepimize...
keseyi dün gördüm.20 sinde kalp atışına gidecez.ben devlet hastanesine gidiyorum devlette kalp atışını dinletiyolar dimi.çnkü doktor bebeği görelim dedi hani dinletmiyor mu acaba.bu arada benim zırt diye belim kalınlaştı odun gibi oldu
aaa bilmiyodum canım eğer bir zararı varsa dinlemem yaa kıyamam kuzuma.sağlıkla büyüyosa onuda duymayı verelim.Canim telden girince geçmişe bakamadım. Değerin kaçtı ve 2 günde bir kaç oldu? Yükseliş oranı olmadan tek başına bhcg birsey ifade etmiyor.
dur canım bi ya niye bu kadar panik yapıyorsun. Sakın ol bebeğin de panik olacak.
Siz siz olun dinlemeyin kalp atislarini zaten. Benim doktorum dinletmiyor. Doppler çok büyük ısı veriyormuş. O da hücre anomali sine sebep olabiliyor dedi. Riske atmaya gerek yok nasılsa burdan hızlı attığını görüyoruz dedi.
bende aynı yaAminn canım benim.
Valla dayanamıyorum aslında otur otur belim ağrıyor artık muhasebeciyim.
Servisle eve ulaşmamda en az 1 saat.
Nasıl dayanacağım hiç bilmiyorum
Canim telden girince geçmişe bakamadım. Değerin kaçtı ve 2 günde bir kaç oldu? Yükseliş oranı olmadan tek başına bhcg birsey ifade etmiyor.
dur canım bi ya niye bu kadar panik yapıyorsun. Sakın ol bebeğin de panik olacak.
Siz siz olun dinlemeyin kalp atislarini zaten. Benim doktorum dinletmiyor. Doppler çok büyük ısı veriyormuş. O da hücre anomali sine sebep olabiliyor dedi. Riske atmaya gerek yok nasılsa burdan hızlı attığını görüyoruz dedi.
bende aynı ya
otur otur zor oluyor hareketsiz kalıyor insan bende 9 saat çalışıyorum
canım benim en son adet 6 kasımdı işte dün gördük karından baya ufaktı ama çıktı.bnce görünür bide doktor dedi ki tuvalete sıkışık gelsen daha büyük görünür dedi.sende su içip git canım.
iyide canım buna kim uyar ben 10 saatetn fazla .çalışıyorum desem işten çıkartırgünde 7,5 saatten fazla çalştırmaları yasak.
ben ilkinde 13 kilo almıştım şimdi daha çok alacak gibiyim zaten 5 kilo fazlayla başladımAynen canım valla.
Geziniyorum ama yok yani.
Ee akşamda yorgun argın gidince 9 10 gibi uyuyorsun..
Hareketsizlikten kilo alacam diye korkuyorum...
M.akif şanlı ya gitcem bakalım cuma günü randevumEVET YA BEN DE UŞAKLIYIMUŞAKTA OTURYORUM ÇOK SEVİNDİM CANIM
HANGİ DR A GİDİYORSUN
BEN HALA DR A GİTMEDİM NEVZAT KARINCA YA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM