- 10 Ekim 2013
- 398
- 240
- 133
- 34
- Konu Sahibi ayse1234512
- #1.761
Eveeett evet..
Seninle aynı günüz bide senin yakanı bırakmam bundan sonra :) :) Sıkı takibimdesin yumuyum :)
:))) Ben de seni simdiden izlemeye aldim:) Takibimdesin minnosunla:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eveeett evet..
Seninle aynı günüz bide senin yakanı bırakmam bundan sonra :) :) Sıkı takibimdesin yumuyum :)
Canim telden girince geçmişe bakamadım. Değerin kaçtı ve 2 günde bir kaç oldu? Yükseliş oranı olmadan tek başına bhcg birsey ifade etmiyor.
dur canım bi ya niye bu kadar panik yapıyorsun. Sakın ol bebeğin de panik olacak.
Siz siz olun dinlemeyin kalp atislarini zaten. Benim doktorum dinletmiyor. Doppler çok büyük ısı veriyormuş. O da hücre anomali sine sebep olabiliyor dedi. Riske atmaya gerek yok nasılsa burdan hızlı attığını görüyoruz dedi.
iyide canım buna kim uyar ben 10 saatetn fazla .çalışıyorum desem işten çıkartır
kızlar benm de son adet tarihim 6 kasım, aynıyız :) yarın gidicem bakalım f-doktora. inş bebek görünür mü bilmem ama kese görünür inaşşalh..
Hosbuldum canim :)Hosgeldin canim:)
Hadi hayırlısı cnm
ins hayirlisiyla yarın sen duyarsın pit pitlari cuma da ben
Pardon eksik gondermisim .. Sanirim ayni haftadayiz ben pazartesi gittim doktoruma 2 hafta sonra kalp atisini duyariz dedi :)Ay sonu mu
Yılbaşı tatilinde açık mıdır acaba giderdik :)
kızlar benim gibi olanınız yok sanırım istifralar falan inşallahda olmaz dün tathlil verdim böbreklerim iflas bayrağını açmışlar susuzluktan serum iyi geldi çok şükür bugün daha iyiyim psikolojikmen çöktüm ama
Pardon eksik gondermisim .. Sanirim ayni haftadayiz ben pazartesi gittim doktoruma 2 hafta sonra kalp atisini duyariz dedi :)
:) bende coook sabirsizlaniyorum valla cok yavas geciyo gibi :)Off yapma :)
Ay başını beklicez o zaman :)
Ayy bebeğimmm ne nazlı çıktı annesi gibiii :) :)
:) bende coook sabirsizlaniyorum valla cok yavas geciyo gibi :)
AYYYY maşallaahhh..herkese selam bugun konntrolum vardi keseyi de bebegi de gorduk dariis dgerlerinin basina
benimkide baya küçüktü 4+5 de gördük bizde karından mı baktınız.Merhaba bayanlar
umuyorum ki ben de sizler gibi ağustos annesi olacağım. umuyorum diyorum çünkü bebeğim varlığını öğrenmem ile birlikte kafamı kurcalayan bir takım şeyler ile karşılaştım. son adet tarihime göre 4 hafta 4 günlük iken doktora gittik ve kesemizi gördük ancak doktorum kesenin küçük olduğunu en fazla 4 haftalık olabileceğini söyledi. kesemin boyutu 4,8mm idi. geç döllenmedir dedi. ancak ben yumurtlama testi ile hamile kaldım, ne zaman yumurtladığımı biliyorum. bu nedenle boş gebelikten korktum. dün de çok az kahverengi akıntım oldu. korkularım iyice büyüdü. doktora 19 Aralıkta gideceğim nasıl dayanacağımı bilmiyorum.
özür dilerim ilk seferden başınızı ağrıttım.
hayırlı olsun doğum tarihimiz aynıSelamlaarrr Biz de geldikkk
yok hayır vajinal ultrason ile gördük. sizin kaç mm çıktı 4+5'tebenimkide baya küçüktü 4+5 de gördük bizde karından mı baktınız.