• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aaa bilmiyodum canım eğer bir zararı varsa dinlemem yaa kıyamam kuzuma.sağlıkla büyüyosa onuda duymayı verelim.
Valla bizde öyle dedik . Çünkü diğer doktorlarda dikkat ederseniz açıp kapatıyorlar hemen. Demekki onlarda zararını biliyorlar. Biz dinlemedik valla.

Valla anlamadım panik var bende :)
Sakin olup besmele çekiyorum salavat çekiyorum ayetel kürsi okuyorum.
Allahım hayırlıısyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
Canım neden bu kadar paniksin anlamadım. Kötü birşey mi oldu?daha önce kötü bir tecrüben falan mı var?Eğer yoksa bu panik senin en güzel günlerini berbat eder. zevkini yaşamanı engeller.

Günaydın kızlar :)
Aynen kalp atışlarını bir duysak rahatlıyacaz.
Bu arada kontrolum Yarın Ay çok heyecanlı :D
Kesemizi Görmeyi nasip eder inşallah rabbim..
Bugün yataktan dogrulurken sol kasıgıma bişi battı ama saniyelik :)
bende hemen geri uzandım durdum az sonra çok hafifce kalktim yataktan :p
Hadi hayırlısı cnm
ins hayirlisiyla yarın sen duyarsın pit pitlari cuma da ben

Akif sanli mi ?
Walla herkes memnun işini çok iyi yapiyomus ama çok yoğun adam
geçen hafta aradım cumaya aldım düşün
yok canım akif değil benimki
ben nevzat karıncaya gideceğim bugün aradım haftaya salı ya verdiler
ama akif beyi duyuyorum kaç yıldır çok iyi bir dr

Aksine 63-64 kiloyum şu anda...
Beta değerimi geçen hafta ölçtürdüm 740 dı.
Şu anda ne oldu bilmiyorum.
Ama çok halsizim ve sinirliiym, gelgitler yaşıyorum inanılmaz derecede.

Canim normal bu yasadigin. Guzel seyler dusunmeye calis sevdigin muzikleri dinle, seni iyi hissettirsin diye netten bebekle alakali kiyafet falan bak.
Ben de senin gibiyim, herseye herkese ofkeliymisim gibi hissediyorum kendimi. Arada aglamakli oluyorum. Hormonlar bizi bu hale getiriyor:)

Valla bizde öyle dedik . Çünkü diğer doktorlarda dikkat ederseniz açıp kapatıyorlar hemen. Demekki onlarda zararını biliyorlar. Biz dinlemedik valla.

Canım neden bu kadar paniksin anlamadım. Kötü birşey mi oldu?daha önce kötü bir tecrüben falan mı var?Eğer yoksa bu panik senin en güzel günlerini berbat eder. zevkini yaşamanı engeller.

Valla bende bilmiyorumki..
Bir an önce hayırlısıyla Eylül 2015 gelse ne güzel olurrrr :)

ben ilkinde 13 kilo almıştım şimdi daha çok alacak gibiyim zaten 5 kilo fazlayla başladım

Aynennn yaa boyum 1.65 kilomda 65 e yaklaştı.
Tırsıyorum valla :)
Canim normal bu yasadigin. Guzel seyler dusunmeye calis sevdigin muzikleri dinle, seni iyi hissettirsin diye netten bebekle alakali kiyafet falan bak.
Ben de senin gibiyim, herseye herkese ofkeliymisim gibi hissediyorum kendimi. Arada aglamakli oluyorum. Hormonlar bizi bu hale getiriyor:)

Normalmiş evet.
İlk gebeliğim ve çevremde hiç hamile tanıdığım olmadı.
Herşey anormal gibi geliyor bana :) Şimdiden lohusalık gecelikleri bandanaları taçlarına bakıyorum bebek fotoğraflarına bakıyorum o kadar iyi geliyorki.
Cumartesi de ilk kez doktora gideceğim.
Keseyi ve bebeği ultrasonla görürürm inşallah..

Ahahha evet evet :)
Sende ne gibi değişiklilker var.
Ne farkettin kendinde :)

Senle yasadigim cogu belirti var bende de. Siddetli karin agrisi, kasik agrisi, ara ara gelen duygu degisimi, sac dokulmesi, bugun de hafif midem bulanmaya basladi ama cok siddetli degil insallah siddetlenmezde.

Ben dun gittim doktora keseyi gordu doktor. Bence bu hafta senin de kesen gorunebilir.

Senle yasadigim cogu belirti var bende de. Siddetli karin agrisi, kasik agrisi, ara ara gelen duygu degisimi, sac dokulmesi, bugun de hafif midem bulanmaya basladi ama cok siddetli degil insallah siddetlenmezde.

Ben dun gittim doktora keseyi gordu doktor. Bence bu hafta senin de kesen gorunebilir.

Cumartesi bende görmek istiyorum inşallah.
Kalp atışlarını ne zaman duyarmışız bilgin var mı?
Aynen mide bulantım yeni başladı. Ama ara ara geliyor. Hayırlı hayırlı aynı gün doğum yaaprız inşallah :)

Cumartesi bende görmek istiyorum inşallah.
Kalp atışlarını ne zaman duyarmışız bilgin var mı?
Aynen mide bulantım yeni başladı. Ama ara ara geliyor. Hayırlı hayırlı aynı gün doğum yaaprız inşallah :)

Doktor beta degerimin yuksek olmasindan dolayi ikizden suphelendi fakat sonra bi bakti tek kese var.

beni kalp atisi icin haftaya cuma gunu icin cagirdi duyariz o gun dedi bana.

Ayy hadi insallah hayirlisiyla rahat rahat gelir bebekler dunyaya, bir de rahat bir hamilelik gecirirz insallah.
Benim de ilk bebegim:)

Ama cevremde cok vardi hamile etrafim bi ara hamile kayniyordu hepsi dogurdu simdi de etrafim bebek doldu:)

ben pazartesi kan testini tekrarladım değerlerim 34binin üzerinde çıktı. ama yine de hemşire kalp atışlarının duyulması için 8. haftayı beklememi söyledi. değerle alakası yok demek ki. bi duyaydık herkese yayıcam da kısmet işte :KK53:

Doktor beta degerimin yuksek olmasindan dolayi ikizden suphelendi fakat sonra bi bakti tek kese var.

beni kalp atisi icin haftaya cuma gunu icin cagirdi duyariz o gun dedi bana.

Ayy hadi insallah hayirlisiyla rahat rahat gelir bebekler dunyaya, bir de rahat bir hamilelik gecirirz insallah.
Benim de ilk bebegim:)

Ama cevremde cok vardi hamile etrafim bi ara hamile kayniyordu hepsi dogurdu simdi de etrafim bebek doldu:)

Ne güzel en azından neler yaşadılar canlı şahit olmuşsundur.
Benim ilk torun her iki taraftada inşallah.
Bende keseyi görürsem rahat edeceğim inşallah. Kesede belli olur değil mi ikiz olup olmadığı karından ultrasonla bakarlar anlar inşallah :D

Back