- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #1.721
Valla bizde öyle dedik . Çünkü diğer doktorlarda dikkat ederseniz açıp kapatıyorlar hemen. Demekki onlarda zararını biliyorlar. Biz dinlemedik valla.aaa bilmiyodum canım eğer bir zararı varsa dinlemem yaa kıyamam kuzuma.sağlıkla büyüyosa onuda duymayı verelim.
Canım neden bu kadar paniksin anlamadım. Kötü birşey mi oldu?daha önce kötü bir tecrüben falan mı var?Eğer yoksa bu panik senin en güzel günlerini berbat eder. zevkini yaşamanı engeller.Valla anlamadım panik var bende :)
Sakin olup besmele çekiyorum salavat çekiyorum ayetel kürsi okuyorum.
Allahım hayırlıısyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
Hadi hayırlısı cnmGünaydın kızlar :)
Aynen kalp atışlarını bir duysak rahatlıyacaz.
Bu arada kontrolum Yarın Ay çok heyecanlı
Kesemizi Görmeyi nasip eder inşallah rabbim..
Bugün yataktan dogrulurken sol kasıgıma bişi battı ama saniyelik :)
bende hemen geri uzandım durdum az sonra çok hafifce kalktim yataktan
bende demin randevu aldım salı günü 15: 30 a verdiM.akif şanlı ya gitcem bakalım cuma günü randevum
Akif sanli mi ?bende demin randevu aldım salı günü 15: 30 a verdi
yok canım akif değil benimkiAkif sanli mi ?
Walla herkes memnun işini çok iyi yapiyomus ama çok yoğun adam
geçen hafta aradım cumaya aldım düşün
gözükür allahın izniyle :)aaa :) iyi oldu söylemen sıkışık gidiyim ozaman benimde son regl 2 kasım..
İnşallah gözükür
Aksine 63-64 kiloyum şu anda...
Beta değerimi geçen hafta ölçtürdüm 740 dı.
Şu anda ne oldu bilmiyorum.
Ama çok halsizim ve sinirliiym, gelgitler yaşıyorum inanılmaz derecede.
Valla bizde öyle dedik . Çünkü diğer doktorlarda dikkat ederseniz açıp kapatıyorlar hemen. Demekki onlarda zararını biliyorlar. Biz dinlemedik valla.
Canım neden bu kadar paniksin anlamadım. Kötü birşey mi oldu?daha önce kötü bir tecrüben falan mı var?Eğer yoksa bu panik senin en güzel günlerini berbat eder. zevkini yaşamanı engeller.
ben ilkinde 13 kilo almıştım şimdi daha çok alacak gibiyim zaten 5 kilo fazlayla başladım
Aynennn yaa boyum 1.65 kilomda 65 e yaklaştı.
Tırsıyorum valla :)
ben ilkinde 13 kilo almıştım şimdi daha çok alacak gibiyim zaten 5 kilo fazlayla başladım
Canim normal bu yasadigin. Guzel seyler dusunmeye calis sevdigin muzikleri dinle, seni iyi hissettirsin diye netten bebekle alakali kiyafet falan bak.
Ben de senin gibiyim, herseye herkese ofkeliymisim gibi hissediyorum kendimi. Arada aglamakli oluyorum. Hormonlar bizi bu hale getiriyor:)
Ayy senle dogum zamanimiz ayni gorunuyor :))
Ahahha evet evet :)
Sende ne gibi değişiklilker var.
Ne farkettin kendinde :)
Senle yasadigim cogu belirti var bende de. Siddetli karin agrisi, kasik agrisi, ara ara gelen duygu degisimi, sac dokulmesi, bugun de hafif midem bulanmaya basladi ama cok siddetli degil insallah siddetlenmezde.
Ben dun gittim doktora keseyi gordu doktor. Bence bu hafta senin de kesen gorunebilir.
Cumartesi bende görmek istiyorum inşallah.
Kalp atışlarını ne zaman duyarmışız bilgin var mı?
Aynen mide bulantım yeni başladı. Ama ara ara geliyor. Hayırlı hayırlı aynı gün doğum yaaprız inşallah :)
kızlar benm de son adet tarihim 6 kasım, aynıyız :) yarın gidicem bakalım f-doktora. inş bebek görünür mü bilmem ama kese görünür inaşşalh..HAKLISIN UNUTMAK İSTİYORUM BİAN BEBEĞİ RELAX OLMAK İSTİYORUM
Doktor beta degerimin yuksek olmasindan dolayi ikizden suphelendi fakat sonra bi bakti tek kese var.
beni kalp atisi icin haftaya cuma gunu icin cagirdi duyariz o gun dedi bana.
Ayy hadi insallah hayirlisiyla rahat rahat gelir bebekler dunyaya, bir de rahat bir hamilelik gecirirz insallah.
Benim de ilk bebegim:)
Ama cevremde cok vardi hamile etrafim bi ara hamile kayniyordu hepsi dogurdu simdi de etrafim bebek doldu:)
kızlar benm de son adet tarihim 6 kasım, aynıyız :) yarın gidicem bakalım f-doktora. inş bebek görünür mü bilmem ama kese görünür inaşşalh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?