2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım 1 kere ölçtürdüm. 656 çıktı dün okadar dr u aradım telle normal dedi.

iyide canım buna kim uyar ben 10 saatetn fazla .çalışıyorum desem işten çıkartır

kanuni hakkın bu senin ki hamileyken çıkaramaz davayı kaybedeceğini iyi bilir. süt iznin nası hakkınsa buda hakkın onu verecek elbet bunuda vermek zorunda benimkilerde bilmiyor. ama söylicem.

kızlar benm de son adet tarihim 6 kasım, aynıyız :) yarın gidicem bakalım f-doktora. inş bebek görünür mü bilmem ama kese görünür inaşşalh..

aa ne güzel canım aynı günüz. evet takip edelim bilgilerimizi ozaman sende listeye adını yazdırsana

Canim cok gecmis olsun. Bol bol su iceceksin daha iyi olursun insallah. Psikolojikmen iyi olmaya calis bak karninda mercimek kadar bebegin var. Ne kadar sansli oldugunu dusun Allah sana boyle bir seyi tattiriyor. Allahim Rahatsizligin icinde sana sifa versin guc versin.

Merhaba bayanlar
umuyorum ki ben de sizler gibi ağustos annesi olacağım. umuyorum diyorum çünkü bebeğim varlığını öğrenmem ile birlikte kafamı kurcalayan bir takım şeyler ile karşılaştım. son adet tarihime göre 4 hafta 4 günlük iken doktora gittik ve kesemizi gördük ancak doktorum kesenin küçük olduğunu en fazla 4 haftalık olabileceğini söyledi. kesemin boyutu 4,8mm idi. geç döllenmedir dedi. ancak ben yumurtlama testi ile hamile kaldım, ne zaman yumurtladığımı biliyorum. bu nedenle boş gebelikten korktum. dün de çok az kahverengi akıntım oldu. korkularım iyice büyüdü. doktora 19 Aralıkta gideceğim nasıl dayanacağımı bilmiyorum.
özür dilerim ilk seferden başınızı ağrıttım.

benimkide baya küçüktü 4+5 de gördük bizde karından mı baktınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…