- 18 Ekim 2014
- 126
- 58
- 38
- 34
- Konu Sahibi ayse1234512
- #1.781
Teşekkür ederimmm. İnşallah sağlıklı bi şekilde alırız kucaklarımızahayırlı olsun doğum tarihimiz aynı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimmm. İnşallah sağlıklı bi şekilde alırız kucaklarımızahayırlı olsun doğum tarihimiz aynı
Kahverengi kanama yerlesme kanamasidir canim kirmizi olmadigi surece sorun yokMerhaba bayanlar
umuyorum ki ben de sizler gibi ağustos annesi olacağım. umuyorum diyorum çünkü bebeğim varlığını öğrenmem ile birlikte kafamı kurcalayan bir takım şeyler ile karşılaştım. son adet tarihime göre 4 hafta 4 günlük iken doktora gittik ve kesemizi gördük ancak doktorum kesenin küçük olduğunu en fazla 4 haftalık olabileceğini söyledi. kesemin boyutu 4,8mm idi. geç döllenmedir dedi. ancak ben yumurtlama testi ile hamile kaldım, ne zaman yumurtladığımı biliyorum. bu nedenle boş gebelikten korktum. dün de çok az kahverengi akıntım oldu. korkularım iyice büyüdü. doktora 19 Aralıkta gideceğim nasıl dayanacağımı bilmiyorum.
özür dilerim ilk seferden başınızı ağrıttım.
mm falan demedi cnm 20 sine bidaha çağardı bebeği görelim diye.bnce kafana takma.yok hayır vajinal ultrason ile gördük. sizin kaç mm çıktı 4+5'te
Kocaman bir MASALLAHherkese selam bugun konntrolum vardi keseyi de bebegi de gorduk dariis dgerlerinin basina
amin inşallah canımmTeşekkür ederimmm. İnşallah sağlıklı bi şekilde alırız kucaklarımıza
teşekkür ederim yorumun için ama altı haftaya yaklaştık ve keseyi göreli iki hafta oldu yani benimki çoktan yerleşti :) ama umarım dediğin gibi bir şeydir.Kahverengi kanama yerlesme kanamasidir canim kirmizi olmadigi sürece sorun yok
Yumurtladigin gunu bilsen bile yumurta ile sperm gec karsilasmis olabilir :) sakin olmaya calis.hayirlisi Allah tan
bana da söylemedi ama ultrasonun sol alt köşesinde yazıyor. oradan baktım. beni de 19'unda çağırdı umarım hepimiz bebeklerimizi sağ salim görürüz.mm falan demedi cnm 20 sine bidaha çağardı bebeği görelim diye.bnce kafana takma.
Maşallah amin darısı bizlereherkese selam bugun konntrolum vardi keseyi de bebegi de gorduk dariis dgerlerinin basina
kanuni hakkın bu senin ki hamileyken çıkaramaz davayı kaybedeceğini iyi bilir. süt iznin nası hakkınsa buda hakkın onu verecek elbet bunuda vermek zorunda benimkilerde bilmiyor. ama söylicem.
şekerli su yapıp içmekle aynı diye biliyorum. Canan Karatay ı takip ediyorum. Ondan öğrendiğim bi bilgiHadi yaa.. Banada suyunu iç demişlerdi.
bnde bişiy yazmıyo ben devlete gittim o makinadan dolayı belkide.becerebilirsem resmi koyarım.bana da söylemedi ama ultrasonun sol alt köşesinde yazıyor. oradan baktım. beni de 19'unda çağırdı umarım hepimiz bebeklerimizi sağ salim görürüz.
bana da söylemedi ama ultrasonun sol alt köşesinde yazıyor. oradan baktım. beni de 19'unda çağırdı umarım hepimiz bebeklerimizi sağ salim görürüz.
şekerli su yapıp içmekle aynı diye biliyorum. Canan Karatay ı takip ediyorum. Ondan öğrendiğim bi bilgi
Sık sık tuvalete cikmalar yokmu ahhh :) ama birde her girdiğimde ya kanama gorursem filan diye de endişeli giriyorum ..Hayırlısı :)
Ahahah aynen.. Sürekli peçeteye bakıyorum var mı diye.. Paranoyak olduk çıktık.. Yarım saate bir gidiyorum abartısız :)Sık sık tuvalete cikmalar yokmu ahhh :) ama birde her girdiğimde ya kanama gorursem filan diye de endişeli giriyorum ..Hayırlısı :)
Ay kesinlikle :)hele gece uyanıyorum birde zor uyuyan birisiyim ki kalksam uyku açılacak ama mecbur gidiyorum yoksa uykularima bile giriyor :)Ahahah aynen.. Sürekli peçeteye bakıyorum var mı diye.. Paranoyak olduk çıktık.. Yarım saate bir gidiyorum abartısız :)
Senin nasıl gidiyor beni gece ara ara giren sancilarla uyandırdı.sağolsun .:)aynen canım bende ya