- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #1.281
Ben zaten öğrenmeden önce sikilmayim diye zevkine yapıyordum . Allahtan gelen herşeye razıyız vardır herşeyde bir hayır ...Hanımlar ya hazırlıklar için biraz erken değil mi ? Ben korkuyorum hazırlık yapmaya. Tabi bi de bende kesenin yanında kanama alanı görüldü dün onund biraz etkisi var ama ne bilim en azından cinsiyet belli olsun diyorum.
Hanımlar ya hazırlıklar için biraz erken değil mi ? Ben korkuyorum hazırlık yapmaya. Tabi bi de bende kesenin yanında kanama alanı görüldü dün onund biraz etkisi var ama ne bilim en azından cinsiyet belli olsun diyorum.
Benim 3sene once basladigim bi sal vardiEvet inşallah bebek olana kadar birşeyler yaparız .zaten hamile olduğumu öğrenmeden başlamıştım .örgüyu bilirim de fazla teferruat bilmem komşular öğretiyor :)
Selam kızlar kızım dün babaannede kaldı kocişle baya keyif yaptık şimdi çıktık dışarı belki sinema yaparız işlerimizi hallettikten sonra hepinize iyi pazarlar diliyorum yağmurlu bir Antalya'dan :)
Keyifli pazarlar canımSelam kızlar kızım dün babaannede kaldı kocişle baya keyif yaptık şimdi çıktık dışarı belki sinema yaparız işlerimizi hallettikten sonra hepinize iyi pazarlar diliyorum yağmurlu bir Antalya'dan :)
Canim tig isi yaptığın şeyler daha ağır ve sert olur. Ben örgüden yanayım daha yumuşak ve hafif oluyor.Benim 3sene once basladigim bi sal vardi
Onu bitireyim de bakayim biseyler
Battaniye ormustum tigla.yesil sari beyazdan.cok eglenceli ve guzeldi.ama sis daha pofuduk olur sanirim.sis islerinden cok anlamam da tig bilirim.sis de ogrenmek lazim
Ben Acıbadem levent te nur bestay a gidiyorum. Çok iyi bir doktor. Hen de arkadaş gibi davranıyor. Ayrıca londra dan yeni gelmiş. Ve oradaki uzmanlık alanı 12 haftalik erken gebelik kayıpları ünitesinde çalışmak olmuş. Yani uzmanlığı ilk 3 aylık riskli gebelik ler.Kızlar selaaamHadi yeni bir konu başlatalım.. Hangi doktora gidiyorsunuz ve ilk görüşmenizde neler hissettiniz??
Ben çamlıca erdemde Ayşegül Ünal a başladım geçen cuma ilk randevumuzda bana oldukça pozitif ve rahatlatıcı göründü. Hakkında bir kaç olumsuz şey de okudum ama inşallah hep ilk görüşmedeki gibi devam eder..Sizler kime gidiyorsunuz, hadi bakalım annişlerr brain-storming zamanı..
Oooooh super gez toz canimSelam kızlar kızım dün babaannede kaldı kocişle baya keyif yaptık şimdi çıktık dışarı belki sinema yaparız işlerimizi hallettikten sonra hepinize iyi pazarlar diliyorum yağmurlu bir Antalya'dan :)
Bence de sis yumusak ama cok zor geliyor o anlamiyorum.deneyelim bakalim.Canim tig isi yaptığın şeyler daha ağır ve sert olur. Ben örgüden yanayım daha yumuşak ve hafif oluyor.
Ben Acıbadem levent te nur bestay a gidiyorum. Çok iyi bir doktor. Hen de arkadaş gibi davranıyor. Ayrıca londra dan yeni gelmiş. Ve oradaki uzmanlık alanı 12 haftalik erken gebelik kayıpları ünitesinde çalışmak olmuş. Yani uzmanlığı ilk 3 aylık riskli gebelik ler.
Kokoş tokalar yazarsanız ...kapağında melek cevahir yazıyor kartı var .
Hahahaa Youtube'a, gir canım ya da nako nun sayfasına çok güzel anlatıyorlar. Örgü kursu gibiBence de sis yumusak ama cok zor geliyor o anlamiyorum.deneyelim bakalim.
Azimli sican dagi delermis
Hahahaa Youtube'a, gir canım ya da nako nun sayfasına çok güzel anlatıyorlar. Örgü kursu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?