- 29 Kasım 2012
- 504
- 210
- 53
- 33
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #1.181
folic asit plus mı cnm günde kaç tane kullanıyorsun benm de 4 haftalık.Meraba ben de bugün hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum 6 aydır bekliyordum bu ikinci evladım olacak :) daha çok küçüğüz geç döllenme olmuş 3 haftalık 25 beta hcg 15 inde ultrason da bakıcak folik asit verdi şimdilik bu kadar hepinizi tebrik ederim ben de inşallah dolu keseye görürüm :)
saol canım :)Genelde gunde bir tane oluyor canim
Icindeki kagidi oku
Ondan kullanan varsa yazar
Hayirli olsun
Hayırlı olsun canım darısı benim başıma bende inş haftaya görürüm bebişimiSlm arkadaslar bende ağustos 2015 annesi olacağım inşallah ..
Bu benim 3. Bebeğim arkadaşlar
Ben 2008 den beri bu sitedeyim tam 7 yıl bebis hasreti çektim
2010 ağustos doğumlu bir oğlum var
2013 Mart doğumlu bi kızım ve bu brbisimde sürpriz geliverdi .
Çocukları çok çok seviyorum 3. olmasina rağmen yine çok heyecanliyim ..
ay nekadar güzel aramıza hoşgeldinSlm arkadaslar bende ağustos 2015 annesi olacağım inşallah ..
Bu benim 3. Bebeğim arkadaşlar
Ben 2008 den beri bu sitedeyim tam 7 yıl bebis hasreti çektim
2010 ağustos doğumlu bir oğlum var
2013 Mart doğumlu bi kızım ve bu brbisimde sürpriz geliverdi .
Çocukları çok çok seviyorum 3. olmasina rağmen yine çok heyecanliyim ..
doktora sormama gerek var mı? eczaneye sordum aldım o da folic plus verdi. doktorunuza sorun duruma göre günde 3 tane de içmenizi önerebilir dedi. olmazsa bi sağlık ocagına yada başka eczaneye falan iki dk soruyum ya.iş yerinden izin alıp doktora gitmem de zor oluyor.Genelde gunde bir tane oluyor canim
Icindeki kagidi oku
Ondan kullanan varsa yazar
Hayirli olsun
canım bende folbiol var günde 1 tane alıyorumdoktora sormama gerek var mı? eczaneye sordum aldım o da folic plus verdi. doktorunuza sorun duruma göre günde 3 tane de içmenizi önerebilir dedi. olmazsa bi sağlık ocagına yada başka eczaneye falan iki dk soruyum ya.iş yerinden izin alıp doktora gitmem de zor oluyor.
günaydın canımGunaydiinn tatli annislerr bebisim daha minicik ilk sinavina girdi annesiyle :)
canım banyodan çıkarken vucut nemli iken yani bebek yağı kullanmak iyi geliyormuşKullanalim bence
Tecrubeli anneler neler yaptiklar acaba
Evet canm sabah girdim ogleden sonralarda var insallah veririm sudersleride kurtulurumgünaydın canım
sende mi açık öğretim sınavına girdin
eşimde girdi sabah
ANLADIM İNŞALLAH GEÇERSİNEvet canm sabah girdim ogleden sonralarda var insallah veririm sudersleride kurtulurum
ay nekadar güzel aramıza hoşgeldin
kaç yaşındasın elif sena merak ettim
ilk iki bebeğin kız mı erkek mı
kızlarr acaba karnımıza bişeyler sürmeye başlasak mı çatlamaması için
neler kullanmayı düşünüyorsunuz
ben ilk bebeğimde bebek yapı ve bepanthen krem kullanmıştım karnımda hiç çatlak olmadı
MAŞALLAH ALLAH BAĞIŞLASIN KUZULARINIhosbuldum canım
ben 31 yasindayim suan
ilk bebeğim erkek suan 4.5 yaşında
ikinci bebeğim kız oda 21 aylık ..
Ben Ilk de çok kullandım ama hiç çatlamadim ikincisindede hiç birşey kullanmadım yine çatlamadim genetik galiba çünkü annemde falanda hiç çatlak yok ..
MAŞALLAH ALLAH BAĞIŞLASIN KUZULARINI
HEM KIZIN HEM OĞLUN VAR BAKALIM BU BEBİŞ NE OLACAK KIZ MI OĞLAN MI
BENDE 31 YAŞINDAYIM 1 OĞLUM VAR O DA 7 YAŞINDA DUYANLAR HEP KIZIN OLSUN DİYORLAR AMA BENİM İÇİN FARKETMEZ KIZ YA DA OĞLAN HAYIRLSI OLSUN SAĞLIKLI OLSUN DA
BEN DE HİÇ ÇATLAMADIM AMA BEBEK YAĞINI YİNEDE KULLANIRIM SANIRIM
MERHABA CNM HG.Selam kızlar küçük sıpam sayesinde iyice dinlendim bugün 11 e çeyrek kala uyandı şimdi babaannemize gidiyoruz geçmişi okuyayım inşallah iyisinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?