• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok uykum var benimm.. Öyle böyle değil.. masaya kafamı koyuyorum zınk telefon çalıyor :KK43:
2 saat boyunca kafam masada uyudum mesela dün :)
ay kıyamam yaaa bende öyleyim is yerinde ekip arkadaşlarım dalga geçiyorlar resmen valla benle :)

Kaynana denilen kadindan nefret ediyorum ben kusarken kadın seviniyor resmen tabi cekeceksin öyle kolaymi çok bir gözün çıkacak yok şöyle boyle benim annem ben geberirken ağlar bu kadın bir hevesle bir sevinçle mutlu oluyor anlamadım niye hoşuna gidiyor istenmeyecek naptiysam iistediği kızıaalamadı herhalde oğluna hamile hamile esimle aram açıldı ilgi beklerken gece saatlerce ağladım şimdide karnimda ağrı var kendimi çok kotu hissediyorum :KK43:
aman be kuzum takma kafanı boşver sen kendini ve bebeğini düşün inan senin onu takmaman daha çok sinirini bozar

Ikili test icin doktora giden bayanlar cinsiyet ile ilgili doktorunu yorum yapti mi?

Benim doktor kiz gibi gorunuyor ama kesin degil dedi.

aman be kuzum takma kafanı boşver sen kendini ve bebeğini düşün inan senin onu takmaman daha çok sinirini bozar

Eşim de sen ailemi sevmiyorsun bende seni sevmiyorum gibi birşeyler söyledi daha önce okadar merhametliydi şimdi gözünde değerim kalmamış belli herşeyi bitirmiş gibi duruyor gecenin bir yarısı yatacakken nete çağırıyorlar oyun oynamaya arıyorlar bir huzur vermediler ya :KK61::KK61: Bebeğime bişey olacak diye korkuyorum dün geceden beri ağrım var 7 yıldır seviyorduk birbirimizi hep o kadın huzursuzluk çıkarttı aramızda bıktım ya ailemin yanına gidecem bu gidişle :KK42:

Kaynana denilen kadindan nefret ediyorum ben kusarken kadın seviniyor resmen tabi cekeceksin öyle kolaymi çok bir gözün çıkacak yok şöyle boyle benim annem ben geberirken ağlar bu kadın bir hevesle bir sevinçle mutlu oluyor anlamadım niye hoşuna gidiyor istenmeyecek naptiysam iistediği kızıaalamadı herhalde oğluna hamile hamile esimle aram açıldı ilgi beklerken gece saatlerce ağladım şimdide karnimda ağrı var kendimi çok kotu hissediyorum :KK43:

Allaha havale et Allah'a .
Rahatsiz edici bir sey mi yapiyo icinden saarki soyle kafani dagitici birseyler yap bebeginle konus. Ruhunu Uzak tut o bayandan hic degilse bu surecte

Hiç kafanı takma canım ya hamile hamile ,bebeğini düşün kaynana işte

Eşim de sen ailemi sevmiyorsun bende seni sevmiyorum gibi birşeyler söyledi daha önce okadar merhametliydi şimdi gözünde değerim kalmamış belli herşeyi bitirmiş gibi duruyor gecenin bir yarısı yatacakken nete çağırıyorlar oyun oynamaya arıyorlar bir huzur vermediler ya :KK61::KK61: Bebeğime bişey olacak diye korkuyorum dün geceden beri ağrım var 7 yıldır seviyorduk birbirimizi hep o kadın huzursuzluk çıkarttı aramızda bıktım ya ailemin yanına gidecem bu gidişle :KK42:

canım sakin ol. ilk gebeliğimde ben de benzer şeyler yaşadım. eşim bana "sevgiyi boşver bebek için beraberiz" tarzında şeyler şöylemişti. nasıl olmuşta ayrılmamışım şaşıyorum :KK14: şimdi herşey çok güzel bin şükür. erkekler bebekler onlara gülümseyene kadar anlamıyorlar baba olduklarını doğal olarak da sorumluluğu hissedemiyolar. sen karnını tuttur birlikte hayal kurun ve sakın bu arada annesine direkt kötü laf söyleme. sadece bu döneminin hassas geçtiğinden bahset mesela. bu konuda yazılan makaleleri falan okut. herşey yoluna girer inşallah sıkma canını :KK69:

canım benim neden sen ailesi yüzünden kocanla aranı bozuyorsun ki. Ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama sabret genelde erkekler annelerinin yada ailelerinin yanında davranışları biraz değişiyor. sende alıngan ve hassas bir dönemdesin. bende seni sevmiyorum derken sinirle söylemiştir. bende sana tavsiye ne kayınvalideni nede eşini takma kafana zamanla herşey düzeliyor emin ol. Allahın izni ile birşey olmaz bebeğine içini ferah tut

Allaha havale ettim zaten Allah bildiği gibi yapsın onu ben eşime sinirim bana beni sevmediğini ima etti resmen onun ailesi için . Napayım ben şimdi evden mi uzaklaşsam uzakmı kalsak ailemin yanına mı gitsem bilmiyorum çok hassasım anlamıyor bide bir sürü şey söyledi 3 aylık evlilik daha huzur yok

Benim ölçülmemisti canim ondan merak ettim sagol normalde tansiyon düşüklüğü bende de var ama halsizlik biraz azaliyor artik çok etkilemedi herhalde tansiyonu
benim tansiyonum her zaman 12/8 dir hiç tansiyonum da düşmezdi geçen hafta 10/7 idi sağlık ocağında 4-5 gün sonra hemşire ölçtiğinde 9/6 idi. Ben de aaaa ne kadar düşük felan diyince gayet normal dedi. Bence tansiyonunu bi ölçtür canım baş ağrısı ve halsizlik yapıyor tansiyon düşüklüğü bende:anneadayı::nazar::KK46:

canım sakin ol. ilk gebeliğimde ben de benzer şeyler yaşadım. eşim bana "sevgiyi boşver bebek için beraberiz" tarzında şeyler şöylemişti. nasıl olmuşta ayrılmamışım şaşıyorum :KK14: şimdi herşey çok güzel bin şükür. erkekler bebekler onlara gülümseyene kadar anlamıyorlar baba olduklarını doğal olarak da sorumluluğu hissedemiyolar. sen karnını tuttur birlikte hayal kurun ve sakın bu arada annesine direkt kötü laf söyleme. sadece bu döneminin hassas geçtiğinden bahset mesela. bu konuda yazılan makaleleri falan okut. herşey yoluna girer inşallah sıkma canını :KK69:

karnımın üstüne kumanda koydum böyle atış şeklinde bir atış vardı bana ceza olsun diye umursamadı bile bebeğimiz le bile ceza vermeye çalışıyor aklınca onda o heyecanı görmüyorum buda beni çok üzyor konuşuyorum ama aynı tas aynı hamam çıkmazdayım lütfen dua sure bişey önerin

Allaha havale ettim zaten Allah bildiği gibi yapsın onu ben eşime sinirim bana beni sevmediğini ima etti resmen onun ailesi için . Napayım ben şimdi evden mi uzaklaşsam uzakmı kalsak ailemin yanına mı gitsem bilmiyorum çok hassasım anlamıyor bide bir sürü şey söyledi 3 aylık evlilik daha huzur yok
canım benim daha 3 aylık evlisin herşey çok yeni. kayınvalidenlemi yaşıyorsun bilmiyorum ama evlilikte ilk bir yıl çok önemli. bence önemli olan ailesi yüzünden eşinin üzerine gitmemen.

Evliliklerin ilk 1
Sağolun kızlar hepinizden Allah razı olsun kimse huzurunuzu kaçırmasın inşallah :KK43:
Evliliklerin ilk 1 yili kavgalar oluyor zaten:)yabanci bir insanla ayni evin icine giriyorsun.sevgilinsede daha onceden ne kadar uzun iliskiniz olsada aileler girdimi bi de ayni eve girdinizmi o kavgalar olacak kacari yok.

Evliliklerin ilk 1

Evliliklerin ilk 1 yili kavgalar oluyor zaten:)yabanci bir insanla ayni evin icine giriyorsun.sevgilinsede daha onceden ne kadar uzun iliskiniz olsada aileler girdimi bi de ayni eve girdinizmi o kavgalar olacak kacari yok.
Umarım çok yorulmadan atlatılır öyleyse ve kaybetmeden :KK46:

Back