- 16 Ocak 2015
- 464
- 738
- 123
- 42
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #10.861
çok tasekkür ederim canım benimmmmYok be guzelim birsey olmaz. Oglumda habire bayiliyordum :) bendede oluyor goz kararmasi , bas donmesi. Ani hareketlerden uzak durursan ve sık sık birşeyler atiştirirsan azalir.
ay kıyamam yaaa bende öyleyim is yerinde ekip arkadaşlarım dalga geçiyorlar resmen valla benle :)Çok uykum var benimm.. Öyle böyle değil.. masaya kafamı koyuyorum zınk telefon çalıyor
2 saat boyunca kafam masada uyudum mesela dün :)
aman be kuzum takma kafanı boşver sen kendini ve bebeğini düşün inan senin onu takmaman daha çok sinirini bozarKaynana denilen kadindan nefret ediyorum ben kusarken kadın seviniyor resmen tabi cekeceksin öyle kolaymi çok bir gözün çıkacak yok şöyle boyle benim annem ben geberirken ağlar bu kadın bir hevesle bir sevinçle mutlu oluyor anlamadım niye hoşuna gidiyor istenmeyecek naptiysam iistediği kızıaalamadı herhalde oğluna hamile hamile esimle aram açıldı ilgi beklerken gece saatlerce ağladım şimdide karnimda ağrı var kendimi çok kotu hissediyorum
dün derken pazar günleri çalışıyormusun? haftalık iznin vardır herhalde demiÇok uykum var benimm.. Öyle böyle değil.. masaya kafamı koyuyorum zınk telefon çalıyor
2 saat boyunca kafam masada uyudum mesela dün :)
ayy üzülme biliyorsun bebeğin daha önemli ve herseyi hisseder. takma sakın kafanaaman be kuzum takma kafanı boşver sen kendini ve bebeğini düşün inan senin onu takmaman daha çok sinirini bozar
aman be kuzum takma kafanı boşver sen kendini ve bebeğini düşün inan senin onu takmaman daha çok sinirini bozar
Kaynana denilen kadindan nefret ediyorum ben kusarken kadın seviniyor resmen tabi cekeceksin öyle kolaymi çok bir gözün çıkacak yok şöyle boyle benim annem ben geberirken ağlar bu kadın bir hevesle bir sevinçle mutlu oluyor anlamadım niye hoşuna gidiyor istenmeyecek naptiysam iistediği kızıaalamadı herhalde oğluna hamile hamile esimle aram açıldı ilgi beklerken gece saatlerce ağladım şimdide karnimda ağrı var kendimi çok kotu hissediyorum
Hiç kafanı takma canım ya hamile hamile ,bebeğini düşün kaynana işteKaynana denilen kadindan nefret ediyorum ben kusarken kadın seviniyor resmen tabi cekeceksin öyle kolaymi çok bir gözün çıkacak yok şöyle boyle benim annem ben geberirken ağlar bu kadın bir hevesle bir sevinçle mutlu oluyor anlamadım niye hoşuna gidiyor istenmeyecek naptiysam iistediği kızıaalamadı herhalde oğluna hamile hamile esimle aram açıldı ilgi beklerken gece saatlerce ağladım şimdide karnimda ağrı var kendimi çok kotu hissediyorum
Eşim de sen ailemi sevmiyorsun bende seni sevmiyorum gibi birşeyler söyledi daha önce okadar merhametliydi şimdi gözünde değerim kalmamış belli herşeyi bitirmiş gibi duruyor gecenin bir yarısı yatacakken nete çağırıyorlar oyun oynamaya arıyorlar bir huzur vermediler yaBebeğime bişey olacak diye korkuyorum dün geceden beri ağrım var 7 yıldır seviyorduk birbirimizi hep o kadın huzursuzluk çıkarttı aramızda bıktım ya ailemin yanına gidecem bu gidişle
canım benim neden sen ailesi yüzünden kocanla aranı bozuyorsun ki. Ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama sabret genelde erkekler annelerinin yada ailelerinin yanında davranışları biraz değişiyor. sende alıngan ve hassas bir dönemdesin. bende seni sevmiyorum derken sinirle söylemiştir. bende sana tavsiye ne kayınvalideni nede eşini takma kafana zamanla herşey düzeliyor emin ol. Allahın izni ile birşey olmaz bebeğine içini ferah tutEşim de sen ailemi sevmiyorsun bende seni sevmiyorum gibi birşeyler söyledi daha önce okadar merhametliydi şimdi gözünde değerim kalmamış belli herşeyi bitirmiş gibi duruyor gecenin bir yarısı yatacakken nete çağırıyorlar oyun oynamaya arıyorlar bir huzur vermediler yaBebeğime bişey olacak diye korkuyorum dün geceden beri ağrım var 7 yıldır seviyorduk birbirimizi hep o kadın huzursuzluk çıkarttı aramızda bıktım ya ailemin yanına gidecem bu gidişle
benim tansiyonum her zaman 12/8 dir hiç tansiyonum da düşmezdi geçen hafta 10/7 idi sağlık ocağında 4-5 gün sonra hemşire ölçtiğinde 9/6 idi. Ben de aaaa ne kadar düşük felan diyince gayet normal dedi. Bence tansiyonunu bi ölçtür canım baş ağrısı ve halsizlik yapıyor tansiyon düşüklüğü bendeBenim ölçülmemisti canim ondan merak ettim sagol normalde tansiyon düşüklüğü bende de var ama halsizlik biraz azaliyor artik çok etkilemedi herhalde tansiyonu
canım sakin ol. ilk gebeliğimde ben de benzer şeyler yaşadım. eşim bana "sevgiyi boşver bebek için beraberiz" tarzında şeyler şöylemişti. nasıl olmuşta ayrılmamışım şaşıyorumşimdi herşey çok güzel bin şükür. erkekler bebekler onlara gülümseyene kadar anlamıyorlar baba olduklarını doğal olarak da sorumluluğu hissedemiyolar. sen karnını tuttur birlikte hayal kurun ve sakın bu arada annesine direkt kötü laf söyleme. sadece bu döneminin hassas geçtiğinden bahset mesela. bu konuda yazılan makaleleri falan okut. herşey yoluna girer inşallah sıkma canını
canım benim daha 3 aylık evlisin herşey çok yeni. kayınvalidenlemi yaşıyorsun bilmiyorum ama evlilikte ilk bir yıl çok önemli. bence önemli olan ailesi yüzünden eşinin üzerine gitmemen.Allaha havale ettim zaten Allah bildiği gibi yapsın onu ben eşime sinirim bana beni sevmediğini ima etti resmen onun ailesi için . Napayım ben şimdi evden mi uzaklaşsam uzakmı kalsak ailemin yanına mı gitsem bilmiyorum çok hassasım anlamıyor bide bir sürü şey söyledi 3 aylık evlilik daha huzur yok
Evliliklerin ilk 1 yili kavgalar oluyor zaten:)yabanci bir insanla ayni evin icine giriyorsun.sevgilinsede daha onceden ne kadar uzun iliskiniz olsada aileler girdimi bi de ayni eve girdinizmi o kavgalar olacak kacari yok.Sağolun kızlar hepinizden Allah razı olsun kimse huzurunuzu kaçırmasın inşallah
Ben günleri karıştırıyorum canım anla işte cts günü, Cts yarım gün çalışıyorum 1 de çıkış, pazar izin:)dün derken pazar günleri çalışıyormusun? haftalık iznin vardır herhalde demi
Umarım çok yorulmadan atlatılır öyleyse ve kaybetmedenEvliliklerin ilk 1
Evliliklerin ilk 1 yili kavgalar oluyor zaten:)yabanci bir insanla ayni evin icine giriyorsun.sevgilinsede daha onceden ne kadar uzun iliskiniz olsada aileler girdimi bi de ayni eve girdinizmi o kavgalar olacak kacari yok.
Yok cnm yaa olmuyor bisey:)bir kac kere basip gittim ilk zmnlar bende,bir sekilde barisiyorsun.kac tane arkadasiminda oldu ayni duzeliyorUmarım çok yorulmadan atlatılır öyleyse ve kaybetmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?