• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

agdayi soran arkadas etiketlemeyo unuttum ama bn ilk hamilelegmde basindan sonuna kadar doguma kadar heo agda yaptim bundada yapyrm ondan bisey olmaz canm bnmm:oops:

Sagol canim ben oyle herseyide icemiyorum bulantidan:110:ama kusburnunu denemeyi dusunuyorum cok sagol ne kotu birsey hamisken hasta olmak Allah hepimize doguma kadar hasta olmamayi nasip eder insalllah
Amin amin. Aynen canım valla ya hamilelikten önce 2tılda bir hasta olurdum.inşallah gebeyken olmam diyordum ama nasip.allahım bebişlerimizi korusun onlara biley olmasın.

Canim ya ben bayagi kotuyum sen baska neler yaptin bogazim agriyo bayagi grip olmusum bide zencefili ne miktarda kullandin:KK1:
Canim seninle doğum tarihlerimizde aynı bir çay kaşığı zencefil bir çay kaşığı bal yaptım çok öksürüyordum sanki ciğerlerim ağzıma gelecek gibiydi 5 gün falan sabah akşam kullandım canım birde çok olmamak kaydıyla ıhlamur kaynattim içine limon sıktım içtim Allâh şifanı versin benim kasık bölgem şişmişte ağırıyor gibi vajinamda ağırıyor :-( sende de oluyor mu

Gecmis olsun arkadaslar. Hamileligimi ogrendigim 4. Gundu. Illet kronik farenjit yine ben burdayim demisti. Degil oksuruk sagdan sola desteksiz donmem bile yasakti, bir yandan kanama deli gibi bir kramp,bir yandan dakikalarca suren oksuruk nobeti,kolda serum sac diplerimden tirnak uclarima kadar sizlamayan tek bir yer yok. Ilac kesinlikle yasak, Allahim ne kabustu... Boollca ilik su icin arkadaslar, bogaziniz asla kuru kalmasin. Bitki caylarini tuketmeden once de mutlaka doktorunuza sorun. Bana ihlamur bile yasakti 3 gun oncesine kadar...

Niye zor olur ki ben istanbuldayım Haziran başına rezervasyon yaptırdık Antalyaya. Gidemez miyiz ki?

canım bizde haziran 1 tatile gidelim diyorum doktoruma sordum hayır sakın rezervasyon yaptırma ozaman uygunmusun bakıcam ona göre dedi. biz zaten salaş bi tatil düşünüyoruz 5 yıldız sevmediğimiz için çocuktan önce tatile çok ama çok ihtiyacım var geçen yazım çok zor geçti.bu yaz bi resetlensek ne iyi diyorum ama nasip :(

Yani telefonda bana Mart ortası randevu verebilirim başka yer yok dediler, 15 gün önce aramıştım.. Yani 2 ay sonraya nasıl randevu beklerim çok komik dimi..
o arada 1 kez daha şimdiki doktoruna gidersin.
1 ay sonraki kontorl için de bu aldığın randevu ya gidersin.
sanıyorum her ay arayım bi sonraki rendevuyu ayarlaman gerekir bu durumda.

Selam kızlar iki gündür kasık ağrım var rahim genişliyor sanırım . Kizimda hasta :KK43: anne kız evdeyiz bugün
Benimde bu iki gündür daha fazla, sanırım normaldir ama endişeleniyor insan..
Karnıma veya kasığıma sancı giriyor bazen bi kaç saniye

Bende seni çok iyi anlıyorum. Eltimin bebeğine baktı kayınvalidem, kınamak istemiyorum ama bu kadar şımartılmaz bir çocuk..
Kola içmesi falan serbest, her şeyi tatması gerekiyormuş, her istediğini yapabilir çünkü o bir çocuk, kısıtlanmaz ona göre..
Ağladığında mutlaka ama mutlaka her istediği yapılır..
Ama çok haklısın, çocuk yaşken eğilir misali, şimdi eltim uğraşıp duruyordur yazık, her şeyi ağlayarak yaptıran bir çocuk.. çocuğun kişiliğini çok çok etkileriz biz onu yetiştirme tarzımızla.. O yüzden ekonomik olarak sıkıntı çekeceğiz ama iki yıl kendim bakacağım ben..
Bilgili birine benziyorsun yorumlarına baktığım kadarıyla, bu kadar korkma eskisi gibi değil herşey..
Artık biz gelinlerin istedikleri göz ardı edilmiyor eşlerimiz tarafından olsun, az da olsa büyükler tarafından olsun..
Bir yorumunu görmüştüm onların adetleri öyle demişssin.. Biraz daha fazla mücadele edersin o kadar. Mümkün olduğunca da kendi annen bakabilir inşallah..

ben hamile kalmadan kaynanama söylüyordum sen yedir uyut eğitimine karışma diyordum şimdi de yavaştan işliyorum kola tatlı abur cubur hatta fazlaca oyuncak yasak şımartmak yasak kurallı büyücek diyorum ama çokda sevilcek diyorum robot gibi değil sevgi ilgi olcak ama istedikleri olmıcak diyorum.kızım tabi sen ne dersen o diyo.geçen görümcemin kızını kucağından indirmiyo dedimki benimkinede böyle sakın yapma kocamın yanında yok dyo seninki hep yanımda olcak bunu görmüyorum ya ondan diyo.eşimde senden iyi kimse bakamaz evet anlıyorum seni ama annemde seni dinler korkma diyor. kaynanam bebekten önce sen gençsin okursun daha iyi bilirsin diyordu geçen diyorki sakın koca karı laflarına bakma ay bir gerildim önceden sen okursun diyordu şimdi cahilmişim gibi yorum yaptı delirdim eşime dedim uyarırım dedi yok dedim yazık boşver.inşallah sorun yaşamayız kuruyorum ve çok canım yanıyor. biz ev aldık büyük borcumuz var çıkmam çok zor :(

ben hamile kalmadan kaynanama söylüyordum sen yedir uyut eğitimine karışma diyordum şimdi de yavaştan işliyorum kola tatlı abur cubur hatta fazlaca oyuncak yasak şımartmak yasak kurallı büyücek diyorum ama çokda sevilcek diyorum robot gibi değil sevgi ilgi olcak ama istedikleri olmıcak diyorum.kızım tabi sen ne dersen o diyo.geçen görümcemin kızını kucağından indirmiyo dedimki benimkinede böyle sakın yapma kocamın yanında yok dyo seninki hep yanımda olcak bunu görmüyorum ya ondan diyo.eşimde senden iyi kimse bakamaz evet anlıyorum seni ama annemde seni dinler korkma diyor. kaynanam bebekten önce sen gençsin okursun daha iyi bilirsin diyordu geçen diyorki sakın koca karı laflarına bakma ay bir gerildim önceden sen okursun diyordu şimdi cahilmişim gibi yorum yaptı delirdim eşime dedim uyarırım dedi yok dedim yazık boşver.inşallah sorun yaşamayız kuruyorum ve çok canım yanıyor. biz ev aldık büyük borcumuz var çıkmam çok zor :KK43:
Bizde ev aldık, 1400TL kredi ödüyoruz,eşimin maaştan 400tl kalıyor,
kayınvalidemler yardım ediyor bizede yine ufak bir miktar yardım alıcaz mecbur :(
Daha çocuk yokken bende kuruyordum sürekli, çünkü eltimin çocuğu su bile istese ağlayarak söylüyordu, sinirlerim bozuluyordu resmen çocuğu gördükçe..Kayınvalidem yetiştirdi çünkü!
Ama artık kurmuyorum, çoğumuz mecburuz bu durumlara, seçenek yok ki başka..
Rabbim bebeişlerimize sağlık versin, bizlerede sağlık versinde gerisi boş, hep böyle düşün..

Bizde ev aldık, 1400TL kredi ödüyoruz,eşimin maaştan 400tl kalıyor,
kayınvalidemler yardım ediyor bizede yine ufak bir miktar yardım alıcaz mecbur :KK43:
Daha çocuk yokken bende kuruyordum sürekli, çünkü eltimin çocuğu su bile istese ağlayarak söylüyordu, sinirlerim bozuluyordu resmen çocuğu gördükçe..Kayınvalidem yetiştirdi çünkü!
Ama artık kurmuyorum, çoğumuz mecburuz bu durumlara, seçenek yok ki başka..
Rabbim bebeişlerimize sağlık versin, bizlerede sağlık versinde gerisi boş, hep böyle düşün..

cnm benim görümcemin kızı öyle su istese ağlıyor ve görümcem öğretmen düşün öğlen eve geliyordu işi bıraktı kendi baktı çocuk öyle uyuzki kınamıyrum allahım affetsin beni ama kendi baktıda noldu sürekli mutsuz ev oyuncaktan geçmiyor yüzü hiç gülmüyor. kaynanama hep diyorumki kendi annem beni dinlemez diye sana vericem sen dinlersin diyorum.işliyorum ama gerçekten de uyarıcam ciddiyim bakalım nolcak.biz 6 yıllık kredi çektik ondan 2800 ödüyoruz başka borcumuzda var ikimizin maaşı borçlarımızı zor kapıyor ve bize yardım eden kimse yok.sadece ikimiz herşeyi yapıyoruz.bebeğede kimse bişey yapmaz bu yüzden çalışmak zorunda kaldım.allahtan 1 yıl cuma cmrt pazar ben bakcam 3 günde yeter napalım

Kizlarrr

Tüy olayını ne yapiyorsunuz. Çok merak ediyorum.
Ozellikle de özel bölge için ,agda yapıyor musunuz? Ben hamile olduğumu ogrendigimden beri jilet yapıyorum ama artik agda ya gecmek istiyorum

Merak ettim sizler neler yapıyorsunuz!

canım ben ağda yaptırıyorum bir zararını da görmedim. Benim ablamda 3 hamileliğinde hep ağda yaptırdı. ama yinede içim rahat etmiyor dersen doktoruna sor

Biraz hos olmayan bi konu ama internet aklımı karıstrıyo ondan burdaki tecrübelerden rahatlamak istiyorum kızlar seyyy...:KK22: vajina akıntısı sapsarı olan var mı bu cok mu kötü bi durum dr a sormak istemiyom bazıları tedirgin edecek tepkiler veriyo iyice endiselerim artıyo
doktorum iç çamaşırını sık sık değiştir, özel bölgen nemli kalmasın ve temizliğini önden arkaya doğru yap demişti akıntı için. faydası olur dene istersen

Back